Arkadaşlar dün sevgilimle ilk defa yakınlaştık biraz ben ona çok yakın olmak istedim o biraz muhafazakar ve uzak durmaya çalıştı ama fazla karşı koyamadı..
bugün ne mesaj attı ne aradı, acaba benim hakkımda yanlış mı düşünüyor? (Yani herkese acaba böyleymişim gibi)
Ben sizce mesaj atmalımıyım yoksa beklemelimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldı benden arkadaşlar. Güya bana karşı bir şey hissetmiyormuş. Dün ama hic öyle degildi.. söyleyin ne yapayım yıkıldım yerle bir oldum şu an
Sevgilimle ilk defa yakınlaştık bugün hiç mesaj atmadı ne yapmalıyım?
Onu başta düşünecektin o hareketi yaptın ya bence şu an aklından bir tane şey geçiyordur daha önce vurdumu diye bu düşünceler insanı daha da soğutur o yüzden sanmıyorum tekrar senle olacağını yinede sen bekle
Ya aslinda olay cok farkli gelisti. Ben sadece elini tutmakla yetindim arabadan inmek istemedi. Sonra yüzüme falan dokundu saclarima yani o an o baslatti tabi bende karsi koyamadim inmek istemedim kac kere in artik demesine ragmen
Yenik düştüğün için farklı profilde olustun onun gözünde eğer orada evlenmeden olmaz deseydin yapamam deseydin şu an gerçekten onun gözüne girerdin şu an böyle yaptığın için düşmüşün
Demesi kolay biliyorum ama unutmaktan başka çare yok o şu an seni düşünmüyor Allah bilir kaç kızla konuşuyor şu an sen onu unutmak için uğraşırken o senin için hicbirsey yapmıyor o yüzden sende yapma ulaşmaya da çalışma elbet bir gün yazacak ama yüz verme ayrılan insana şans verilmez tekrar ayrılır o yüzden unut ve hayatına bak
Bunu hiç unutmaz. Nefsine yenik düşse de anlık durumlar bunlar.
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl yani
Soran
+1 yıl
İyi anlamdamı kötü anlamdamı
Cevap sahibi
+1 yıl
Kötü anlamda.
Soran
+1 yıl
Biraz acarmısın neden?
Cevap sahibi
+1 yıl
Gerçekten muhafazakar birisi ise sevgili, arabada yalnız kalma işine karşı olurdu hadi diyelim düşünemedi ve nefsine uyup HATA etti. Ama sen bunu bilinçli yaptın. Ve kırmızı çizgi. Bence soğukluk girecek araya. Yok öyle dese de ilişkinin bitme noktasında tekrar gündeme gelecek.
Soran
+1 yıl
Sence Şu an ne yapmaliyim
Soran
+1 yıl
Belki biraz ileri gittigimi ifade mi etsem onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Yapacağın şey şu konuşursa oanda sert çık ona. Neden, neden diye kendini kötü hissettiğini, bir süre konuşmak istemediğini söyle. Yaptığın şeyden dolayı utanç duyduğunu. Eğer bunlar gerçek niyetinse bir şekilde karşılıklı konuşma ile yola girebilir yok onu kaybetmektense böyle şeyler yapmayı uygun görüyorsan yalanın ortaya çıkana kadar artık.
Soran
+1 yıl
Gercek niyetim derken? Ben onu gercekten seviyorum ve kaybetmek istemiyorum o an bu kadar olacagini bende tahmin etmedim ben sadece elini tutmak istedim sonra yüzüme falan dokundu sacimi oksadi derken oldu. Ben yoksa hic düsünmedim böyle olmasini gercekten
Soran
+1 yıl
Bir yanim pisman ama bir yanimda mutlu cünkü seviyorum onu. Nasil ifade etmeliyim kendimi bilmiyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne oldu? Sadece bu kadarsa sorun yok. Allah'a karşı gelmektense onu kaybetmeyi göze aldığın anda sana geri gelecektir tabi muhafazakar bir erkekse. Diğer türlü soğumuş. Onun da suçu var. Böyle bir ortama izin vermmeliydi.
Soran
+1 yıl
Onu kaybetmeyi göze aldiginda derken ne yapmaliyim? Birden oldu hepsi biliyorum oda uzak durmaya calisti ama karsi koyamadi. Ne yapiyim simdi bana bi yol göster
Cevap sahibi
+1 yıl
Sil onu, gerekiyorsa engelle sana ulaşabileceği bir tek yol kalsın, yazarsa sert çıkış konuşmak istemediğini söyle. Nasıl böyle bir şey yaptığını, utandığını söyle. Kendini suçla, nasıl bir erkekle arabaya bindiğini vs. Yazma bir süre tekrar yazsa da. Demek istediğim bunlar gerçek niyetin değilse yalanın bir yerde açık verir. Yok böyle bir karakterin varsa düzelebilir.
Soran
+1 yıl
😔 gerçekten sevdigim icin oldu ben öyle sıradan böyle şeyler yaşayan biri değilim
Cevap sahibi
+1 yıl
Bilmiyorum sizi onu da sadece tahmin ediyorum. Gerçek bir muhafazakar için Allah rızasını öncellemek sevmekten daha önemli.
Cevap sahibi
+1 yıl
Siteden gidiyorum bel altı olmuş her yer. Umarım bu son yorumum size yardımcı olmuştur.
Soran
+1 yıl
Tesekkür ederim. Hala yazmadi…
Soran
+1 yıl
Ayrildi benden 😭
Cevap sahibi
+1 yıl
Ağlamak fayda etmeyecek. Böylesi daha hayırlı olur umarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
alacağını almıştır ya da soğumuştur
Soğuduysa ne yapmam lazım sence yazmalımıyım
Senin hakkında kötü düşünmeye başlamıştır ondan yazmiyordur
Sence ben yazmalimiyim
Biraz abarttigimi ifade mi etsem veya rahatsiz oldugunu sorsam mi
Bence yazma senle konuşmak istemiyor isteseydi kendi yazardı zaten gözünden düşmüşün yazarsan iyice düşersin onun yazmasını bekle bence
Ya yarin da yazmazsa aramiza mesafe girer diye korkuyorum
Onu başta düşünecektin o hareketi yaptın ya bence şu an aklından bir tane şey geçiyordur daha önce vurdumu diye bu düşünceler insanı daha da soğutur o yüzden sanmıyorum tekrar senle olacağını yinede sen bekle
Ya aslinda olay cok farkli gelisti. Ben sadece elini tutmakla yetindim arabadan inmek istemedi. Sonra yüzüme falan dokundu saclarima yani o an o baslatti tabi bende karsi koyamadim inmek istemedim kac kere in artik demesine ragmen
Istemedim*
Bence seni denemiş deneme sonucunda soğumuş senden
Offff ben böyle olsun istemedim. Ama onu gercekten sevdigim icin o an duygularima yenik düstüm
Yenik düştüğün için farklı profilde olustun onun gözünde eğer orada evlenmeden olmaz deseydin yapamam deseydin şu an gerçekten onun gözüne girerdin şu an böyle yaptığın için düşmüşün
Hala yazmadi…
Geçmiş olsun unut gitsin erkek mi yok
Öyle kolay mi unutmak 😔
Demesi kolay biliyorum ama unutmaktan başka çare yok o şu an seni düşünmüyor Allah bilir kaç kızla konuşuyor şu an sen onu unutmak için uğraşırken o senin için hicbirsey yapmıyor o yüzden sende yapma ulaşmaya da çalışma elbet bir gün yazacak ama yüz verme ayrılan insana şans verilmez tekrar ayrılır o yüzden unut ve hayatına bak
Sence bir gün yazar mi? Cünkü inat ve biraz dedigim dedik bi insan keskin karakteri var
Bir gün yazar ama senin onu kabul etmemen gerek bırakan erkek 2 şansı asla hak etmiyor
Bunu hiç unutmaz. Nefsine yenik düşse de anlık durumlar bunlar.
Nasıl yani
İyi anlamdamı kötü anlamdamı
Kötü anlamda.
Biraz acarmısın neden?
Gerçekten muhafazakar birisi ise sevgili, arabada yalnız kalma işine karşı olurdu hadi diyelim düşünemedi ve nefsine uyup HATA etti. Ama sen bunu bilinçli yaptın. Ve kırmızı çizgi. Bence soğukluk girecek araya. Yok öyle dese de ilişkinin bitme noktasında tekrar gündeme gelecek.
Sence Şu an ne yapmaliyim
Belki biraz ileri gittigimi ifade mi etsem onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum
Yapacağın şey şu konuşursa oanda sert çık ona. Neden, neden diye kendini kötü hissettiğini, bir süre konuşmak istemediğini söyle. Yaptığın şeyden dolayı utanç duyduğunu. Eğer bunlar gerçek niyetinse bir şekilde karşılıklı konuşma ile yola girebilir yok onu kaybetmektense böyle şeyler yapmayı uygun görüyorsan yalanın ortaya çıkana kadar artık.
Gercek niyetim derken? Ben onu gercekten seviyorum ve kaybetmek istemiyorum o an bu kadar olacagini bende tahmin etmedim ben sadece elini tutmak istedim sonra yüzüme falan dokundu sacimi oksadi derken oldu. Ben yoksa hic düsünmedim böyle olmasini gercekten
Bir yanim pisman ama bir yanimda mutlu cünkü seviyorum onu. Nasil ifade etmeliyim kendimi bilmiyorum
Ne oldu? Sadece bu kadarsa sorun yok. Allah'a karşı gelmektense onu kaybetmeyi göze aldığın anda sana geri gelecektir tabi muhafazakar bir erkekse. Diğer türlü soğumuş. Onun da suçu var. Böyle bir ortama izin vermmeliydi.
Onu kaybetmeyi göze aldiginda derken ne yapmaliyim? Birden oldu hepsi biliyorum oda uzak durmaya calisti ama karsi koyamadi. Ne yapiyim simdi bana bi yol göster
Sil onu, gerekiyorsa engelle sana ulaşabileceği bir tek yol kalsın, yazarsa sert çıkış konuşmak istemediğini söyle. Nasıl böyle bir şey yaptığını, utandığını söyle. Kendini suçla, nasıl bir erkekle arabaya bindiğini vs. Yazma bir süre tekrar yazsa da. Demek istediğim bunlar gerçek niyetin değilse yalanın bir yerde açık verir. Yok böyle bir karakterin varsa düzelebilir.
😔 gerçekten sevdigim icin oldu ben öyle sıradan böyle şeyler yaşayan biri değilim
Bilmiyorum sizi onu da sadece tahmin ediyorum. Gerçek bir muhafazakar için Allah rızasını öncellemek sevmekten daha önemli.
Siteden gidiyorum bel altı olmuş her yer. Umarım bu son yorumum size yardımcı olmuştur.
Tesekkür ederim. Hala yazmadi…
Ayrildi benden 😭
Ağlamak fayda etmeyecek. Böylesi daha hayırlı olur umarım.
Sen yaklastin omu kactii
Yani Arabadaydik uzak durmaya çalıştı sonra karşı koyamadı ama ben mesafeli olmasına izin vermedim
Kusura bakma ama tam bir malmis arabada bas basasiniz gec arka koltuga yermisn yemezmisn
Muhafazakar biri.. ondan beni yanlış anlamış olabilir mi?
Yaw ne muhafazakqri sewismeyle ne alaka kibarca sewisseydi ozaman
Sence ne yapmalıyım
Hic orali bile olma onla gez baskasiyla sewis ;)
Ne alaka seviyorum onu
Sevgi ayri sewismek ayrii ;)
Tamam anlaşıldı farklı görüşlerdeyiz
Ok bb
İşi bitmiş olabilir mi
Hayır öyle aşırı şey olmadı. Ama muhafazakar diya galiba beni yanlış anladı
Asiridan kasıt ne oldu en fazla
Yani sadece öpüştük farklı yerlere temas dokuna vs olmadı
Cokmu muhafazakar o konulardan konusurmuydu
Konuşurdu ama nikahtan sonra olma taraftarıydı simdi ben cok istekliymişim gibi göründü galiba
Öyle anlar tabiki belki hosunada gitmiştir çok istekli olman
Öyle olsaydı mesaj atardi niye sesi çıkmadı
Ya hoşuna gitmiş ve daha fazlasını istese 😂
Konu o degil konu hic sesi cikmamasi
İşi vardır ya da pişmanlık hissi vardır bu
Sence ileri gittigi mi ifade etmelimiyim yani ne yazsam?
Yazma zaten olan olmuş bekle bakalım birkaç gün yazmasada sadece napiyorsun mesajı at bekle cevap vermezse pişmanlık vardır demekki sıkma yazarak
Bence yazmaliyim aramiza mesafe girsin istemiyorum 😔
Ya pişmanlık yaşıyorsa bugün bekle yazma ya da sadece nasılsın yaz
Tamam bugün bekleyecegim aramiza mesafe girmez degil mi 😔
Bilemeyizki çocuk şu an nasıl bir psikolojide o onemli
Korkuyorum 😔
Bı normalden konusssak
Anladım kusura bakma
Hala yazmadi
Nerden mesaj attım wtsap mi
Soğudu
Ama neden
İlişkiye mi girdiniz
Ya sadece öpüştük okadar dokunma falan olmadı hiç bir yere
Nasıl sabretti daha ileri gitmemek için
Ya bi soruyu tam okuyun 😃
Dün seni rahatsız mı ettim niye yazmıyorsun de
Baska bir önerin var mi bu cok dogru degil sanki
Ne için öneri istiyorsun
Direk sor işte
Yani baska sekil yazsam
Hiç farkli yollara girme. Direk sor. Rahatsiz olduysa ayrilirsin. İsteksiz erkekle mi ugrasacaksin
İsteksiz değil ama muhafazakar hepsini nikahtan sonra yasayalim istiyor
Kaç yasindasiniz
28 ve 32
Daha once kimseyle iliskiye girdin mi
hicmi
Yok hiç bir şey
beğenmedimi acaba
Ozaman karşı koyardı ama
ulasirmisin birseysorucam
Bursan yazarmısın lütfen
burdan yazmak istemiyorum teşekürler