Yaşım 26. Tipimi görseniz 21-22 belkide 20 dersiniz. Ama nedense sevgilim olmuyor benden hoşlanan oluyor ama hepsinin sonu belli cinsellik. Bu devirdeki sevgililier çiftler nasıl birbirini bulmuşlar hayret ediyorum ama artık inancım kalmadı evliliğe
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle ya aşırı güzel olmak lazım ya da cinselliğe okey demek lazım ilişki yaşamak için. cinselliğe de sadece nude atmaya bile okey olsan "evlenilcek" kız kategorisinden çıkıyorsun. senin gibi düşünüp bekleyip 2-3 yıl sonra evlenenler oluyordu önceden. ama gittikçe erkekler evlilikten uzaklaşıyor ve 10 yıl sonra çoğu kadın bekar olacak diye istatistik tahminleri var
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle ya erkeklerin çoğu evlilik istemiyor ama bu evlenenler kim
Cevap sahibi+1 yılevlenenlerin bir kısmı da 20li yaşlarında 1 erkek ve 20li yaşlarında ya da 30un çok başında bir erkek oluyor ve kadının iknası ile evleniliyor. kadın bir şekilde evliliğe ikna edebiliyor bazı ilişkilerde. ama onların da bi kısmında erkek 35-40tan sonra aldatıyor ya da ayrılıp hayatını yaşamak istiyor orta yaş krizi diyorlar ona da
Soran+1 yılBazı erkekler çok erken evleniyor da ama 22-24 gibi ve heöen çocuk yapıyolar değişik
Cevap sahibi+1 yılküçük şehirlerde durum böyle bazen.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi erkek olarak düşünüyorum. Kadınlarla düzgün bir şekilde iletişim kurmak çok zor çünkü ortam bozuk. Kimse haklı olarak kendini riske atmak istemiyor ama risk almadan da mutluluğu yakalama ihtimali sıfır. Yeni insanlarla nasıl tanışacağız ciddi soru işareti.
09 Yorumla
Soran+1 yılAma bazı erkekler çok küçük yaşta evlenebiliyolar arkadşaım mesela 23 yalında evlendi direkt çocuk yaptı karısı hamile
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek bi araç bana göre. Erken evlenmeyi de doğru bulmuyorum o kişiyi bulamadıktan sonra
Soran+1 yılKonudan alakasız olacak ama dün gece 4 te bi çocuk yazmış çok güzelsin yazmadan duramadım selam diye instadan. Bende bugün 12 de cevap verdim oda şimdi yazmış bişey dmeiştim sadece bana teşekkürler demiş mal mı ne😅
Cevap sahibi+1 yılBöyle saçma insanlardan kurtulmak lazım :) Dilerseniz sizinle gerçekten bir iletişim kurmayı deneyebiliriz.
Soran+1 yılSonra bana diyolar neden ilişkşn yok al işte ya aşırı sansızım ben bu konularda hep dengesizler beni buluyor ya
Cevap sahibi+1 yılÖnerime ne diyorsunuz? :)
Soran+1 yılOlur aç hesabını konuşalım
Cevap sahibi+1 yılAçtım buyrun
Cevap sahibi+1 yıl?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılkanka çünkü insanlar artık cinselliğe kolay ulaşabiliyor iki tarafın da bunda payı var veren kızlar oldukça evlilik düşünmeyen erkek de olur
11 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler çok erken evleniyor da ama 22-24 gibi ve heöen çocuk yapıyolar değişik

Berry hibiscus ic boş ver evlenmeyi
00 Yorumla
+1 yılAşkooo her görüştüğün kişiyi evlenmek şeyiyle bakma oluruna sal bence duruma göre ayr vwr
00 YorumlaBende de kalmadı tek değilsin hayırlısı demek lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir yerlerde herkesin bir eşi vardır sen bekle sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenc gorundugun icin kimse bakmiyordur benide liseli zannettikleri icin gelen olmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
o kadar da değil emin ol 18 yaşında gösterse bile 18 yaşındaki kıza gelen erkek sayısı 26ya gelenden fazla. yani bu bi ihtimal değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de 35 yasindayim 26 27 gosteriyorum ve hala yalnizim ama umudum hep var🙂 bence sen de umutlu ol guzel kiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz bu işler.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bişey sorcam sana ben biriyle konuşuyodum bi ara wpden. Geç bakıyodu işte mesajlarıma felan diypdum neden girip bakmıyosun neyse bir iki hafta geçti kapattı son görülmesini sonra ayrıldık bi baktım şimdi yine açmış amaç nr sence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de iş durumunu bile çözdüm ama düzgün biri girmedi hayatıma. Sen ne iş yapıyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBişey sorcam cidden seven değer veren erkek nzmndan sonra kızla cinsellik konuşur ister
Cevap sahibi+1 yılNişanlı iken felan konuşurum evleneceksem. Yani tanımak anlamımda
Gizli Üye(30-35)+1 yılhep böyle diyorsunuz ama biri yazınca hemen. kopleks ve egonuz tavan oluyor
00 Yorumlaat bakalım bir foto bakayım
00 Yorumla
+1 yılFelsefe seviyorsan Kaçma geeeel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı dertten muzdaribim
00 Yorumla Çevreni değiştir daha seçici ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşım 32. Evde kaldım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzün minyon çocuksu duruyo demekki 😏
00 Yorumla
+1 yılEvlen pağlanmasaydi bir tane alıp evlenirdik
00 Yorumla
+1 yılÜmitsiz olma güzellik
00 Yorumla
+1 yılBenide 20