Neden beni sevemiyorlar?

Ben normal bir kadınım, öyle çok güzel sayılmam, ama kendimin farkındayım ve bakım yapıyorum. Güzelleşmeye çalışıyorum. Botox yaptırdım, dudaklarıma biraz abartı olmayacak şekilde dolgu yaptırım. Saçıma kokuma dikkat ediyorum. Güzel giyinmeye çalışıyorum. Spor da yapıyorum. Ancak boyum pek uzun değil. Çok zeki falan da değilim. Ailemin bana sunabileceği fırsatlar sayesinde bir yerlere geldim.
İstanbul'da özel bir üniversitede tam burslu okudum, 2 bölüm bitirdim çift anadal yaparak. Sonra avrupa'ya yüksek lisansa gittim, 3 sene master yaptım. Sonra bir iki sene yurtdışında kaldım, çalıştım. Geçenlerde Berlin'de ailemin de yardımıyla küçük 1+1 daire aldım.

Türkiye'den Almanya'ya gelmiş bir çocukla görüştüm 1 sene ilişkimiz oldu. Ama beni maddi ve manevi kullandı. Başka kızı unutmak için benimle beraber oldu. Benden borç aldı durmadan. Lafını ettiğimden değil. Yani ben onun için bundan fazlası olamadım diye diyorum. Onu sevdiğim için onunla birliktelik yaşadım. Ama pek de deneyimli değildim, ilkimdi. Kendini kasıyorsun yapamıyorsun olmuyor falan dedi hep. Bana davranışlarına dayanamayıp ayrıldım. Hemen yeni sevgili buldu, beni istemedi ben barışmak istesem de.

Sonra ben de başka bir erkekle görüştüm, yabancı. Başlarda her şey iyi gidiyordu. Sonra ayrılmak istedi. Ayrıldık, o da eski sevgilisine döndü.

Sonra Türk başka bir çocukla görüştüm. Beni seviyor gibiydi, birliktelik yaşadık. Ama benden bakire olmadığımı fark edince ayrıldı. 24 yaşında bir kızla nişanlandı. Ben 28 yaşındayım.

Aslında sessiz sakin bir kızım. Öyle kavgacı öfkeli birisi hiç değilim. Her zaman yapıcı olmaya çalışırım. Karşımdakini neşelendirmeye çalışırım. Sevgimi ve ilgimi gösteririm. Sadığımdır. Ama karşımdaki insanlar beni hep kullandı. Ya para ya da yurtdışına açılan kapı olarak gördüler. Karşıma çıkan çoğu erkek eski sevgilisini aşamamıştı. Sanırım kimsenin aklına gelen, sevilen birisi olamıyorum. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. İnsanlara güvenimi kaybettim. Cinsellikten iyice soğudum ve uzaklaştım.

Neden beni sevemiyorlar?