Dün gece ikimizde işten geldik yemek vs yedik o tv izlerken bende ona hazırlandım uzan zaman oldu beraber olmayalı diye gittim yanına oturdum kapattım tvyi karın seni çok özledi dedim kucağına oturdum öptüm boynundan kendini geri çekti dokunmadı bile usutursun git üstünü giyin dedi elime bile dokunmadı 😥 kalktı gitti su içti uyudu yani daha 3 yıldır evliyiz ve aramızda bi problem yok ekonomik olarak da iyi durumumuz o mühendis ben bi şirkette çalışıyorum öyle bakımsız vs biri hiç değilim ne oluyor buna anlamıyorum sağ olsun aptal gibi hissetim kendimi😏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senden soğumamıştır hemen aklına kötü şeyler getirme. Ama bu yaptığı hareket çok kırıcı. Belki kafasına taktığı senin bilmediğin bir durum vardır, belki o an kendini iyi hissetmiyordur veya başka bişey senin bilmediğin bir sıkıntısı olabilir erkekler pek söylemez böyle şeyleri. Bence sen uzun süre böyle hazırlıklar yapma seni biraz özlesin kendi istesin.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belki canını sıkan bi durum vardır o an aklı ordadır normalde istekli mi bilmiyorum ama senin bi suçun yok senden soğuması da çok saçma erkeklerin istediği senin gibi bir kadın sonucunda başkası varmıdır onuda araştırman lazım ama bunun üzerine kendisine karşı tepkini koymanı tavsiye ederim mesela o seni isteyip geldiğinde aynı tepkiyi vermelisinki anlasın
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Başka bir kadın olma ihtimali?
İş yerinde aşırı stres?
Aşırı yorgunluk oluşturacak bir durum?
Normalde haftada kaç kez yapıyorsunuz başlarda nasıldı sonra nasıl oldu uzunmu sürüyor kisami
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir insan hiç değil stres yok ama yorgunluk hepimiz de var tabi o normal herkesde olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşiyle ilgili bi problem yaşıyor olabilir mi ya da ailevi bi sıkıntı içindeyse kafası onlarla meşgul olunca isteği de olmaz insanın çünkü böyle davranması normal değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evli iken en fazla yapmadığınız zaman haftada 1 ya da 2 diyor uzmanlar sizin süre çok uzamış başka birinin olma ihtimali var mı bunu sormak çok berbat bişey ama ihtimal dahilinde
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil
Soran+1 yıl1 ay falan olmuştur öpme vs olmuştur ama bire-bir sevişme olmadı sadece
Soran+1 yılHmm anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kırıcı bir hareket. Ben olsam oturup ağlardım. Eşiniz hasta olmadığı ya da başka önemli bir sorunu olmadığı sürece size böyle bir davranışta bulunamamalı ve siz bu davranıştan sonra hissettiklerinizi kesinlikle eşinizle konuşmalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler en çok kendisini iyi hissetmediğinde seksi red ederler. Fiziksel olarak bir rahatsızlığı varsa. Bunu da pek söylemezler. Veya fiziksel olarak ruhsal olarak çok yorgunsalar pek istemezler. Bazen zaman uymaz. Zamanı tutturmak zordur.
00 YorumlaMerhaba, 3 yıllık evlilikte bu davranışın bahanesi olamaz ne stres nede yorgunluk. Ne zamandan beri birbirinize uzaksinjz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle bir esi bulmus ve bunu yapmis ya gaydir ya siz onda heyecan seksilik olarak ilgisini cekmiyorsunuzdur...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma geldi ister yorgun olsun ister halsiz ama o hareketini geri çevirmemeliydi bence. İsteksiz bile olsa sırf seni tarmin etmek için devam etmesi gerekirdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılya baska biri var ya dokunmayi arzuladigi baska birisi ya da pili erken bitmis
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Böyle olaylar yüzünden insna evlenmekten korkuyor bu ne böyle 🤦♂️
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılonun yerinde olmak isteyen o kadar erkek varken onun yaptığına bak :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizden şüphelendiği bir durum oldumu size çaktırmadığı ve konusunu açmadığı. Bizde 10 yıldır evliyiz ve bazı şeyleri bende görmezden geldim ve soğukluk oldu maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp etmiş :D Ama yoruluyor belli ki. Birlikte yürüyüşe gidin açılır. Hareketsizlik sezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten çok üzücü bir durum peki neden sormadın sebebini bir açıklama yapmadı mı daha doğrusu?
00 YorumlaGeçmiş olsun başkasına aşık
31 Yorumla- +1 yıl
Yuva yıkma
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Senden soğumuş başkasını bulmuş olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılİşyerinde morali bozulmuş olabilir.
00 Yorumla Neden uzun zamandır beraber olmadınız
00 Yorumlaen son ne zaman yaptınız
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 2 ay önce
Soran+1 yılİş yoğunluğu vs oluyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha önce onu red ettiğin oldumu?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen her zaman sekse varım o da bilir bunu onu çıldirtirim vs yaparız yani
Cevap sahibi+1 yılUzun süredir yapmamışsınız bu onu soğutmuş olmalı. Düzenli olarak haftada 3-4 defa olmalı
Cevap sahibi+1 yılAllahtan her zaman sekse varsında 2 ayda bi oluyormuş isteksiz olsan herhalde senede bi olacaktı
Öküzün teki ya guven yok kendine ya başkası
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİş yorgunluğu vardır
00 Yorumla Eşinle alakalı sana bişey sormak istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Baskası vardır
00 YorumlaEvliliğin nasıl
00 Yorumla
+1 yılIsteksizdir
04 Yorumla- +1 yıl
O bahane
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 aydır yapmıyonz muu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz