Cinsel Yaşam 80 kiloyum, dayanır mısın ne demek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Altimda olmanı istiyorum ama 80 kiloyum dayanır misin dedi ne alaka anlamadim 80 kiloyum, dayanır mısın ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. uzun eşek oynarsak sıkıntı çıkıp belin ağrımasın demiş 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ciddimisin anlamadinmi yani bukadar saf olamazsın dimi 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Safim Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Göz açık ol işte sende kendini kullandırma Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uzak dur ondan idiot erkeklerle konuşmayı bırakın olgun adam seçin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 30 yasinda daha ne kadar olgun secryim ben 21im Yorumla AaronBenElijah +1 yıl Erkekler çok geç olgunlaşır. Yorumla Soran +1 yıl Napim şimdi 40 yasami gidim Yorumla AaronBenElijah +1 yıl Hayır daha düzgün erkek bul aklını kullanan aklı şeyinde olmayan Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ezilir incinir misin kökleyince çubuğu demiş 😌 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 80 kg çok değil normal hiç bir şey olmaz. o anda sana daha fazla baskı yapacağı için acır zannetmiş. Ama o an aklına bile gelmez. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl aklına gelmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkin doruğunda demek istemiştim. Başka yere odaklanacağın için. Yorumla Soran +1 yıl Benim mi aklıma gelmez onun mu anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona bişey olmaz zaten. Senin aklına gelmez, ağırlık falan düşünemezsin. Sadece tamamen olduktan sonra üzerinde kalırsa o zaman kalkmasını istersin. Yorumla Soran +1 yıl Peki erkekler kadın ezilince ya da dayanamayinca hoşuna mı gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim hiç hoşuma gitmez. Bazı erkeler cinsel ilişikiyi güç gösterisi zanneder.Oysa cinsel ilişki karşılıklı zevk almaktadır acı çektirmeden ve aynı anda orgazm olmaktır.Erkek bunu yaşatmalı. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 49 sen 80 o. Altında ezılırsınBende 80 im. Ama 30 lu yassda degılım çıtırım senle yasıtız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eee nabim Yorumla
Samsamil31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Sert giriş çıkışlara dayanılır mi diyor sana ey Allah'ım yareppim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kiloyla ne alakası var Soran +1 yıl O 80 kilo düzgün oku mk körü Soran +1 yıl Ben 49 kiloyum Samsamil31 +1 yıl Himm o zaman onunki kalın ondan dedi yorum sulinir neyse birada yazamam istersen dm bye
carter_slade Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl sen ufak tefek biri misin?ilişkide üstüne çıkınca dayanamayacağını düşünüyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben 49 o 80 kilo Yorumla carter_slade +1 yıl tamam, boyu da uzunsa sana göre iri yapılı olduğu için öyle söylemiştir.Benim eski sevgilim de 45 kiloydu eziliyordu altımda. Yorumla Soran +1 yıl Ya 80 kilo cokta bi kilo değil gibi bemce Yorumla carter_slade +1 yıl aynen haklısın belki boyu da uzunsa yapılıyım o yüzden kilolu sanar diye demiştir. Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 80 kilo öyle çok bi kilo değil. Neyin kafası bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok görüyor hem çokta sayılır zaten Yorumla
gielnikkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kaldırabilir misin demiş işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasi yani kucağıma mi alcam Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. yanı altımda ezerım senı dıyor 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl " Beni taşıyabilir misin? " demek istemiş. 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 995 cevap paylaştı. Acil doktora git ve ben safim de 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaldırma kuvvetini merak etmiş. 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seni sert sevmek istiyor 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. o üstte sen altta olacaksın. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Daha nasıl söylesin 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. üstüne bincek 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bos yapmıs 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Zayıfsan demekki 0 0 Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Boş yapmış😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Bandikuttt +1 yıl Ya erkeklik yapmış bana dayanabilir misin cart curt o iş yatakta belli olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
uzun eşek oynarsak sıkıntı çıkıp belin ağrımasın demiş
Ciddimisin anlamadinmi yani bukadar saf olamazsın dimi
Safim
Göz açık ol işte sende kendini kullandırma
Uzak dur ondan idiot erkeklerle konuşmayı bırakın olgun adam seçin
30 yasinda daha ne kadar olgun secryim ben 21im
Erkekler çok geç olgunlaşır.
Napim şimdi 40 yasami gidim
Hayır daha düzgün erkek bul aklını kullanan aklı şeyinde olmayan
Ezilir incinir misin kökleyince çubuğu demiş 😌
80 kg çok değil normal hiç bir şey olmaz. o anda sana daha fazla baskı yapacağı için acır zannetmiş. Ama o an aklına bile gelmez.
Nasıl aklına gelmez
Zevkin doruğunda demek istemiştim. Başka yere odaklanacağın için.
Benim mi aklıma gelmez onun mu anlamadım
Ona bişey olmaz zaten. Senin aklına gelmez, ağırlık falan düşünemezsin. Sadece tamamen olduktan sonra üzerinde kalırsa o zaman kalkmasını istersin.
Peki erkekler kadın ezilince ya da dayanamayinca hoşuna mı gidiyor
Benim hiç hoşuma gitmez. Bazı erkeler cinsel ilişikiyi güç gösterisi zanneder.
Oysa cinsel ilişki karşılıklı zevk almaktadır acı çektirmeden ve aynı anda orgazm olmaktır.
Erkek bunu yaşatmalı.
49 sen 80 o. Altında ezılırsın
Bende 80 im. Ama 30 lu yassda degılım çıtırım senle yasıtız
Eee nabim
Sert giriş çıkışlara dayanılır mi diyor sana ey Allah'ım yareppim
Kiloyla ne alakası var
O 80 kilo düzgün oku mk körü
Ben 49 kiloyum
Himm o zaman onunki kalın ondan dedi yorum sulinir neyse birada yazamam istersen dm bye
sen ufak tefek biri misin?
ilişkide üstüne çıkınca dayanamayacağını düşünüyor
Ben 49 o 80 kilo
tamam, boyu da uzunsa sana göre iri yapılı olduğu için öyle söylemiştir.
Benim eski sevgilim de 45 kiloydu eziliyordu altımda.
Ya 80 kilo cokta bi kilo değil gibi bemce
aynen haklısın belki boyu da uzunsa yapılıyım o yüzden kilolu sanar diye demiştir.
80 kilo öyle çok bi kilo değil. Neyin kafası bu
Çok görüyor hem çokta sayılır zaten
kaldırabilir misin demiş işte
Nasi yani kucağıma mi alcam
Üstüne yıkılacak herslde
yanı altımda ezerım senı dıyor
Klâsik erkeklik egosu
" Beni taşıyabilir misin? " demek istemiş.
Acil doktora git ve ben safim de
Kaldırma kuvvetini merak etmiş.
Sağlamım demiş kısacası beyfendi
Sen daha mı zayıfsın minyonsun
Bilmem dayanabilir misin
Seni sert sevmek istiyor
o üstte sen altta olacaksın.
Daha nasıl söylesin
üstüne bincek
bos yapmıs
Zayıfsan demekki
Boş yapmış😂