Cinsel Yaşam Kadınlar cinsel ilişki sırasında neden inlerler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Neden ön sevişme ve seks esnasında inlerler Kadınlar cinsel ilişki sırasında neden inlerler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. zevk aldıkları içindir 0 0 Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sahi ya, biri şu yan odadaki yolluyu uyarsın 😀abimle fu. ckbo. dysinin seslerine uyandım 😀 6 4 Yorumla Projectmachine +1 yıl Konum at aldıralım Yorumla özgür1022 +1 yıl Bana yolla halledim🤣 Yorumla balıkcı512 +1 yıl Itfaiye cagir ancak ayirlirlar Yorumla özgür1022 +1 yıl Birak dikişsinler sanane ki🤣 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aslında erkekler de inlemeli ben onlar kadar yüksek sesli olmasa da inliyorum ve hoşlarına gidiyor kimse inlemiyor böyle diyorlar 1 0 Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Zorlanma ya da çok zevk aldıkları için ya da bir ihtimalle sadece erkeği tatmin etmek icin 2 0 Yorumla
Sebelep Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kadınlara has değil. bu uyarılara verdiği tepkiler. kimisi de ağlayabilir :d biyolojik bir durum ve normal 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Citten çok aşırı inliyorlar yaparken ederken direnemiyoruz o sese 🥵🥵 0 0 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yani demek istiyor ki ben bi abaza erkeğim merak ediyorum niye böyle sjdj 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O an ki zevki kimse daha önce yaşamadığı için. Uçuyorsun da ondan inlerler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz inliyorsak zevk alıyoruzdur. Ama öyle sahte olanı değil slak gübi bağıranlar var :) 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Numara yaptıkları belli olmasın diye :D :D 0 0 Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Haz alıyorlar, sert bişi girdikçe 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Alınan hazzın dışa vurumu olabilir mi acaba😊😊 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bu vücudun aldığı hazza istemsiz reaksiyonudur. 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zevk almasan inler misin? :) 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen inlemiyormusun ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bunu kadınlara sormak lazım sende bir kadınsın tâbi ki görünüşte 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkeğini aldırtmak için 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uykusu geldiği içindir 😀 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. herifi kudurtmak için neden olcak 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Biraz acı ve çoğunlukla zevkten 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. zevkten zevk aldıgını bellı etmek ıcın 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Zevkten 0 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Zevk alıyosa inler 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. zevkten 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. zevk knkass 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Size sormalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
zevk aldıkları içindir
Sahi ya, biri şu yan odadaki yolluyu uyarsın 😀abimle fu. ckbo. dysinin seslerine uyandım 😀
Konum at aldıralım
Bana yolla halledim🤣
Itfaiye cagir ancak ayirlirlar
Birak dikişsinler sanane ki🤣
Aslında erkekler de inlemeli ben onlar kadar yüksek sesli olmasa da inliyorum ve hoşlarına gidiyor kimse inlemiyor böyle diyorlar
Zorlanma ya da çok zevk aldıkları için ya da bir ihtimalle sadece erkeği tatmin etmek icin
kadınlara has değil. bu uyarılara verdiği tepkiler. kimisi de ağlayabilir :d biyolojik bir durum ve normal
Citten çok aşırı inliyorlar yaparken ederken direnemiyoruz o sese 🥵🥵
Yani demek istiyor ki ben bi abaza erkeğim merak ediyorum niye böyle sjdj
O an ki zevki kimse daha önce yaşamadığı için. Uçuyorsun da ondan inlerler
Biz inliyorsak zevk alıyoruzdur. Ama öyle sahte olanı değil slak gübi bağıranlar var :)
Zevktemi almayalım yani
Numara yaptıkları belli olmasın diye :D :D
Hastalar mi acaba
Haz alıyorlar, sert bişi girdikçe
Alınan hazzın dışa vurumu olabilir mi acaba😊😊
Bu vücudun aldığı hazza istemsiz reaksiyonudur.
Zevk almasan inler misin? :)
Sen inlemiyormusun ki
Acıyı da zevki de abartıyorlar.
Bunu kadınlara sormak lazım sende bir kadınsın tâbi ki görünüşte
Erkeğini aldırtmak için
Uykusu geldiği içindir 😀
herifi kudurtmak için neden olcak
Gel anlatayım
Hoşlarına gittiği için
Biraz acı ve çoğunlukla zevkten
zevkten zevk aldıgını bellı etmek ıcın
Zevkten.