Cinsel Yaşam Esimle öpüşürken her defasında ıslanıyorum onu istiyorum, sürekli olması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Esimle öpüşürken her defasında ıslanıyorum onu istiyorum, sürekli olması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Tatmin edemiyorsa zağar sende olduğun yerde eriyorsundur :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aynen öyle 😊 Yorumla AltınGozluAdam +1 yıl İsrafın her türlüsüne karşıyım ahhh ah :) Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normal tabiki. Ama asıl mesele enişte karşılığını veriyor mu 😄 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İslanmaman sorun olurdu zaten. Islak olması daha güzel. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İstiyorsan sakıncası yok, o an birbirinizin olun ne güzel. Keşke bendede olsa öyle biri. 0 0 Yorumla
kaptanpırays Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl adı üstünde eşinöküzün altında buzağı aramayı bıraksan mı acaba 0 0 Yorumla
heyyyoooooo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Sadece eşinle mi yoksa her öpüştüğünde böyle mi oluyor 0 0 Yorumla
RecC34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Daha iyi eşinde sürekli yapsın işte istekli hatun bulmuş boş geçmesin 0 0 Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bakire kızın hayal dünyası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bakire olup olmadığımı nerden biliyosun, sevişirken yanımda mıydın canım ? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok normal Başkasıyla öpüşürken de oluyor mu? 5 1 Yorumla Soran +1 yıl başkasıyla öpüşmüyorum. Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Anormal hormonlarını kontrol ettir 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Kaç senelik evlisiniz? 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel bir şey bu iste 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal. Bol bol seviş bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani sürekli adamın üstünde ol diyosun yani Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl yapabildiğin kadar yap demek istedim. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yeni evliysen normal. yakında kurursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kurursun derken 😂😂ceşmenin altı mı bu beyefendi kurusun 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet. o çeşme, sen yalak😀günü gelince sorarsın, yazarız😀 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal demek ki bu konuda uyumlusunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bende kaslı erkek görünce ıslanıyorumm 0 1 Yorumla _Versace_ +1 yıl O an yanına gidip merhaba diyerek konuşma başlatıyor musun Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok taş kesilmen gerekiyordu 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eeee ver sende normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl her zamanda verecek ortam bulamıyoruz uygun olmuyo Yorumla mahsun3636 +1 yıl Öpüşmeye buluyorsan oda gelir ardından Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. normal elbette 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yap madem sende 0 6 Yorumla Soran +1 yıl her zmn vaktimiz olmuyo esim bazen yorgun oluyo sadece öpüşüyoruz bizde o zmn beni ilgisiz bırakmıyo yinede yani Yorumla Memoo00007 +1 yıl Eline kuvvet o zamanlar da 😁 Yorumla Soran +1 yıl evet 😁 bazende cok istekli oluyo salonda basliyoruz sonra yariciplak bi sekilde inleye inleye kucağında yatak odasına gidiyorum.. adam nasıl etki bırakıyorsa artık Yorumla Memoo00007 +1 yıl Senin ufaklık doymuyor tabi yapmaları 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl evet.. çok zevkli ama biliyorum erkekler icinde zevkli ama kadinlar icin ayri bir zevk bence. girince rahatlıyosun böyle bi hos oluyo tenin.. Yorumla Memoo00007 +1 yıl Sen gece gece böyle anlatırsan bende fena olurum kızım 🤣🤣 yaşar gibi anlattın 🤣 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. anormal 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. doymuyorsundur 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ne güzel işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Ben daha öncekileri düşündükçe ıslanıyorum, olmasa sıkıntı
Tatmin edemiyorsa zağar sende olduğun yerde eriyorsundur :)
aynen öyle 😊
İsrafın her türlüsüne karşıyım ahhh ah :)
Normal tabiki. Ama asıl mesele enişte karşılığını veriyor mu 😄
İslanmaman sorun olurdu zaten. Islak olması daha güzel.
İstiyorsan sakıncası yok, o an birbirinizin olun ne güzel. Keşke bendede olsa öyle biri.
adı üstünde eşin
öküzün altında buzağı aramayı bıraksan mı acaba
Sadece eşinle mi yoksa her öpüştüğünde böyle mi oluyor
Daha iyi eşinde sürekli yapsın işte istekli hatun bulmuş boş geçmesin
Bakire kızın hayal dünyası
bakire olup olmadığımı nerden biliyosun, sevişirken yanımda mıydın canım ?
Çok normal
Başkasıyla öpüşürken de oluyor mu?
başkasıyla öpüşmüyorum.
kaliteli opüşmekse
ne ala
Anormal hormonlarını kontrol ettir
Kaç senelik evlisiniz?
Güzel bir şey bu iste
olması gereken bu değil mi?
Normal. Bol bol seviş bence.
nasıl yani sürekli adamın üstünde ol diyosun yani
yapabildiğin kadar yap demek istedim.
yeni evliysen normal. yakında kurursun
kurursun derken 😂😂ceşmenin altı mı bu beyefendi kurusun 😂😂
evet. o çeşme, sen yalak😀günü gelince sorarsın, yazarız😀
normal demek ki bu konuda uyumlusunuz
bende kaslı erkek görünce ıslanıyorumm
O an yanına gidip merhaba diyerek konuşma başlatıyor musun
Sabaha kadar ye eşini ;)
Evet, güzel işte sürekli yapın.
güzel bi öpüşmede elbette normal
Yok taş kesilmen gerekiyordu
Eeee ver sende normal
her zamanda verecek ortam bulamıyoruz uygun olmuyo
Öpüşmeye buluyorsan oda gelir ardından
Gayet normal
Normal.
Normal
Muhteşem
Esinin yerinde ben olsa suyunu içerdim
Normall istiyosunn
normal elbette
Normal
Çoook normal iidr ıslanmak
Yap madem sende
her zmn vaktimiz olmuyo esim bazen yorgun oluyo sadece öpüşüyoruz bizde o zmn beni ilgisiz bırakmıyo yinede yani
Eline kuvvet o zamanlar da 😁
evet 😁 bazende cok istekli oluyo salonda basliyoruz sonra yariciplak bi sekilde inleye inleye kucağında yatak odasına gidiyorum.. adam nasıl etki bırakıyorsa artık
Senin ufaklık doymuyor tabi yapmaları 😁😁
evet.. çok zevkli ama biliyorum erkekler icinde zevkli ama kadinlar icin ayri bir zevk bence. girince rahatlıyosun böyle bi hos oluyo tenin..
Sen gece gece böyle anlatırsan bende fena olurum kızım 🤣🤣 yaşar gibi anlattın 🤣
Normal
E yapsın o da
E tabii normal
Normal gelmedi bana
anormal
doymuyorsundur
ne güzel işte
Normal
Evet normal.
Tabiki normal