1 yıllık ilişkim vardı ayrıldık aradan zaman bana tekrar yazdı ama amacı barışmak değil cinsellikti sonra bu sebepten kavga ettik yine her yerden engelledi 2 ay sonra tekrar yazdı yine cinsellik için şimdi mesela engellemiyor konuşmuyoruz da arada bi yine cinsellik için yazıyor kabul etmiyorum bana çok yanlış yaptı onu affedemeyeceğimi biliyorum ama ondan ayrıldıktan sonra başkası da girdi hayatıma hoşlanıyordum da ama her zaman içimde geçmek bilmeyen bir his vardı sanki aylar yıllar geçse bile bizim yollarımız kesişecek bu sefer cinsellik için değil ciddi ilişki istediğinde beraber olacağız gibi onu gerçekten affedemem yaptıklarını unutamıyorum ama içimdeki bu histen de kurtulamıyorum sizce sebebi nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin ilkin ve bireylerde yasadinizsa onun etkisi olur bencede sana hak veriyorum cinsellik içinde olmaz senin niyetin evlilik olunca oda evleneceksen senle devam etmelidir. Bence dil onu yenisine yönel unutursun eskiyi
05 Yorumla
Soran+1 yılEvt haklısın ama şu içimdeki his beni çok etkiliyor yani bana senden soğudum falan neler neler demişti o kadar kavga ettik saygısını yitirdiği zamanlarda oldu ayrıldıktan sonrasında 617 ay sonra cinsellik için yazdı ben sadece buluşup içimde kalanları söyledim sonra kavga ettik engelledi 1-2 ay sonra yine yazdı ve ondan sonra 2-3 kere daha yazdı cinsellik için ve benden ayrıldıktan sonra kimseyle bir şey yaşamamış ve ben şunu anlamıyorum bana ilk ayrıldığımız zamanlarda senle bir şey yaşamak bile istemiyorum soğudum falan neler neler diyordu ki şahsen ben lafımın arkasında durup ayrlar yıllar bile geçse cinsellik için bile olsa eski sevgilime yazmam gider başkasına yazarım ama o kaç sefer geldi hep bana yazdı bunun için demek ki ben onda bir iz bırakmışım ama ne olursa olsun o kadar şey dicem sonra gururumu ayaklar altına alıp cinsellik için yazıcam yapmam yani o yaptı ve ben bunu anlamıyorum işte
- +1 yıl
Aranizda ondada sendede derin izler var iyisidr kötüsüde derin izler bırakmış bu derin izler ikimizinde yolunuzu birleştirmeye çalışırken sende yaşanan negatif izler senin güvenini sarsıyor. Tamam beraber olalım ama o söylenen sözler yaptığı yanlışlar aklına geliyor bu yanlışları tekrarlarmı diye tereddüt yaşıyorsun. Onunla cinsellik yaşamak sana mutluluk getirirmi yoksa o yaptığı yanlışlarla tekrar karşılaşırsak ne yaparım korkusu var. Benim düşüncem aranızda ne yaşadığınızı bilmediğimden şunu yap diyemiyorum yaşayan sensin yeniden bu sorunları kaldirabilecekmisin. Yoksa yeni biriyle bir yola girip mutluluğun yollarını aramakmi sana mutluluğu getirir. İyi düşün arkadaşım hata yapma yolun açık olsun insallah
Soran+1 yılElimde olan bir şey değil ki bana çok yanlış yaptı etti ama bu histen kurtulamıyorum aylar yıllar geçse bile bu sefer ciddi ilişki için gerçekten adam olup akıllanıp dönecek gibi hissediyorum ama onu hayatımda istemiyorum
Evt çok yakışıklı boylu poslu kimseyle olsun istemiyorum ama bende onla olamam- +1 yıl
Adam yakışıklı uzun boylu olması belkide herkes tarafından beğenilen biri olmasıseni bağlamış. Evet iyi seks insanı o yöne çeker ama sırf seksi iyi yapması çekici olması karnımızı ve ruhumuzu doyurmuyor. Seks hayati günde bir saatinizi alır ama insanı değerlerin yüksekliği insana vereceği davranislarlarda onemli oldugunu belirtmek isterim. Bazan bir kötü laf bile insanı dayaktan ağır gelir ona göre degerlendir yaşın çok genç yolun başındasın mutlu olmak her insanın olduğu kadar seninde hakkın yanlış yapmamaya bak insan dünyaya bir kere gelir. Duygularına kapılıp yanlış yapmamaya bak selamlar
Soran+1 yılEvt bence de bu içimdeki his onun çekici herkes tarafından beğenilen biri olması uzun boylu göz yapısı burun yapısı güzel giyimi güzel iranlı ve onla olmak isteyenlere pas vermeyip benle kendi sevgili olmak istemesi ileriyi düşünmesi zamanında bunlar beni etkilemişti ama o ciddi ilişki yürütülebilecek birisi değil farkındayım ama bana hak etmediğim o kadar çok şey yaptı ki hasta oldu ayrıyken de bersberken de ben vardım ayrıydık beraberdik benim yanımda sabah başkasına yazdı ama akşam kötüydü ben vardım hastaydı işe gitmedim geç gidip onun çalıştığı tere gidip ordan işe gittim çok kafa dengiydik çok eğleniyorduk ama benim merak ettiğim şey ayrıldıktan 7 ay sonra geliyorsun cinsellik için sonra tartışıyoruz 1,5 ay sonra yine geliyorsun ve kaç sefer geldi böyle ve illaki konuştuklaeı vardır ama kimseyle cinsellik yaşamamış neden dönüp dolaşıp bana geliyor yani ilk kavga ettiğimizde baya büyük kavgaydı benden soğudu hem hayatı da istemediğini hem cinsellik istemediğini söylemişti sonra bunlar oldu işte yani o kadar laftan sonra hele yani niye ben bana geliyor?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlarda özellikle sevgililik çağında cinsellik yaşandığında bu erkeğin kadınını unutması neresi imkansız hale geliyor çünkü kadın bütün mahsumiyetle kendini erkeğe teslim etmiş oluyor ve sonrasında bu erkeği unutması hiç de kolay olmuyor
00 Yorumla
Kendinde çok iyi biliyorsun ki saçmalıyorsun. Onunla olmayacağını sende biliyorsun. Yik arkandaki Bütün köprüleri ki, dönecek yolun kalmasın. Bayır çağır çirkefles sonra engelle onu ve önüne bak
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunla olamayacağımı zaten biliyorum o karakterdeki biriyle zaten olamam ama şu içimdeki histen kurtulamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi birini bulamazsa döner dolanır tekrar seninle olmak istiyorum der. Sabret 👍
04 Yorumla
Soran+1 yılBiz ayrıldıktan 6-7 ay sonra bana yazıyor cinsellik için sonra o gün kavga ediyoruz ondan 2 ay sonra yne yazıyor ve 2-3 sefer de ondan aonra yazdı etti benden sonra kimseyle cinsellik yaşamamış dönüp dolaşıp bana yazıyor demek ki onda zaten bir iz bırakmışım
- +1 yıl
Nikah masasına oturma vaktiniz gelmiş
Soran+1 yılHiçte bile
- +1 yıl
Siz derken eski sevgilinle değil 👍 saygı ifadesi olarak yani senin evlilik vaktin gelmiş.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynısı bende de oluyor, Biz erke olarak sana yapılan gibi yapıyoruz. Çözümü yok maalesef.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik istiyorsa devamlı sen istemiyorsan hayal kurma
00 Yorumla
+1 yılYaşananlar yüzünden öyle hissediyorsun umursama
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bir şey değil ki bana çok yanlış yaptı etti ama bu histen kurtulamıyorum aylar yıllar geçse bile bu sefer ciddi ilişki için gerçekten adam olup akıllanıp dönecek gibi hissediyorum ama onu hayatımda istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılSen neden engellemiyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı sadece cinsellik işte..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler