Geçmişte çok kız arkadaşım ve uzun ilişkim olmadı. Beyefendi şekilde yaklaşıyordum, dokunmama ve öpmeme izin veriyorlardı.
Ama bazen cevrimici olsa da çıkıyordu biri, diğeri yanında gitar çaldığım zaman orada değildi başka şeylere bakardı. Başka biri yemek yerken falan diğer masalara bakardı.
Ve cinsellik yaşamıyorlardı benimle. Cinsellik yasamadiklari için de beni sevmediklerini sadece yanımda vakit öldürdüklerini düşünürdüm.
Araba kullanan, koşan eden, çiçek alan, eli birçok şeye yatkın biriyim ama geçmişte kadınlar beni hep kullandı diye düşünüyorum. Sanıldığı gibi kızların efendi adam sevmediğini tecrübe etmiş oldum.
Galiba şiddet eğilimi olan, kendilerini biraz fiziken hırpalayacak erkekleri seviyorlar, onlarla yatıp kalkıyorlar ancak diye düşünüyorum.
Efendiyi sevmediklerini biliyorum ama pasif bir adam da değilim, atılgan ve serseri seviyorlar sanırım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demekki onların ilgisini çekmemişsin ya da yanlış kadınlara denk gelmişsin kendini kullandırmamalıydın
Oldu bir kere. Artık ilk buluşmada veya buluşmaya gelmeden direkt yatak muhabbetine geçiyorum.
Kadınlar hiçbir erkeği sevmezler, s kip bırakınca kıymete biniyoruz
Herkes aynı değil ki. Bak mesela erkeklerde bize bunu yapıyo ama iyiler de var. Genelleme yanlş kız erkek diye. Ama insanların çoğu insan kullanmayı sever diyelim
Kadın kötü ya. İyi kadın ben hiç görmedim, kadınlar erkeklerle arzuladigi için bile yatmıyordur eminim, mutlaka o adamdan maddi bir çıkarı vardır, ikinci çocuğu flan yapacaktir o yüzden arzuluyor gibi yapar
Ne desem etkisi yok. Başarılar
Net ol direk seninle yatmak için birlikteyim de yoksa hiç baskamayalim denet olmak kazandırır
Öyle direkt söyleyince de direkt hayır demezler mi alttan alta yürümek iyi değil mi
Yok
Haklısın. Teşekkür ederim
En azından o na göre davransinlar
Doğru. Vaktin varsa bir şey anlatmak istiyorum, başıma gelen bir şey. Fikrini merak ettim
Olur
Gittigim pastanede bir kızla kesistim. orada çalışıyor. Az çok anlamıştır ilgim olduğunu. Buranın en güzel tatlısı nedir dedim. Sufle dedi. Sufle istedim.
Bakisimdan rahatsız oldu heralde dedim icimden. Çıkarken hiçbir şey demeden gidecektim. Karsilastik "begendiniz mi sufleyi" dedi begendim dedim. Muhabbeti uzatmak için başka neler vardı cikolatali dedim. Aslında dönsem gorucem de 😂 kızla o an aklıma bir şey gelmedi soracak.
Tek bir hareketten hoşlanıyor denmez ama bakışlarından rahatsız olduğun birine de "begendiniz mi" de demezsin diye düşünüyorum.
Daha önce birkaç sefer gözgoze gelmistik bu kızla
Bence yanılıyorsun profesyonellik gereği sormuş iş icabı bence
Doğru, yemek teklifi yapacağım olmazsa bırakacağım gitmeyi
Sana vermeyecek kızlara para yedirme, muhabbeti de uzatma
Kendime çok kızıyorum bu konuda. Kendimi affedip yoluma devam etmek istiyorum. Özgüvenimi en iyi nasıl yukseltirim
Reddedilmekten korkma ama atılgan ol kadınlar p*ç erkek seviyor. Ayrıca bir kadının peşinden 3 ay da koşma. Veresi varsa zaten daha önceden verir sana
Doğru evet. Reddedilmenin üstüne gittim belki 100 farklı kızla konuştum disarda ama ilgi çekmiyorum.
Soru soruyorum önce üstündeki kıyafetle ilgili sorular soruyorum falan, baktım konuşmuyor bırakıyorum
Kadınlarla, kadınların kendi arasında konuştukları gibi konuşma. Yok bu kıyafet nasıl olmuş vs gibi
Nasıl konusurum peki? Mesela bir kızı dışarda durakta gördün ve üstünde deri ceket var elinde çanta, nasıl tanışacaksın?