Boylesi hayatin muck
Baskalarinin hayatini izlemek icin yaratilmisim
Millet yasar ben izlerim
Ustun insanlar evli
zavalli olanlarin sevilmeye hakki bile yok
Mesele onlarin cocuk dogurmasida degil sevismesi
Ben hala bakireyim
Boylesi hayatin muck
Baskalarinin hayatini izlemek icin yaratilmisim
Millet yasar ben izlerim
Ustun insanlar evli
zavalli olanlarin sevilmeye hakki bile yok
Mesele onlarin cocuk dogurmasida degil sevismesi
Ben hala bakireyim
Evlenmek bir başarı değildir. Sen de hayatı yaşayabilirsin, hayatını yaşamak için evlilik olması mı gerekiyor illa? O kadar saçma geliyor ki şu düşünce bana.
Ben yaşıtlarım evlenirken “Ne güzel evleniyorlar, hayatlarını yaşıyorlar.” gibi düşüncelerin aksine erken olduğunu ve hayatın evlilikten ibaret olmadığını düşünüyorum. Tabii ki herkesin kendi hayatı, isteyen istediği gibi yaşar, buna bir şey demiyorum.
Fakat kendi adıma konuşacak olursam, beni hedeflerime ulaştıracak ve dolayısıyla sonucunda mutlu olmamı sağlayacak çok daha başka şeyler var.
Evlilik gibi bir sorumluluk alacaksam dahi bundan önce bence biraz bu yaşları doya doya yaşamalı, gezip tozmalı, kendini geliştirmeli vs vs..
Ben bu kafadayım.
Sen bu anlattıklarımın tersini düşünüyorsan, kendini nasıl mutlu hissedeceksen o şekilde yaşayabilirsin tabii ama bir de bu anlattığım açıdan bakmayı deneyebilirsin.
yazdiklarin bos sevismeden gecen yillar zarar ziyan oluyo gencligi yasamak sevismeden olmaz o yuzden evlilik sart
evlenmenin neresi başarı? herkes evlenip çocuk doğurmak zorunda mı? bi kadın evli ya da bekar, çocuklu ya da çocuksuz nasıl kendini mutlu hissedecekse o şekilde yaşamalı. evli kadın da mutludur bekar kadın da mutludur. sadece tek fark tercih meselesi.
Bakiresin ve çok istiyorsun libidon tavan yapmış hatta cayır cayır yanıyor fırın
Ama maalesef beklemek zorundasın işte bu yüzden sorun etmek çözüm üretmek olmuyorsa bekleyip sorun etmemek çözüm olabilir en azından sorun etmediğin için daha az üzülürsün
Cevap
31Cevap
Hayır başarı değildir. şanstır
Hayır nasip kısmet işi gadası
Evlenicek erkek istiyosan. Sevilmek istiyorsan sana önerilerim. KS hesabını kapat. Instanı kapat. Erkeklerle sohbet et. Sana da yaklaştığın kadar yaklaşan biriyle beraber hobiler edin alışkanlıklar edin. Bu tarz yaklaşım dışında bir erkekle FB olabilirsin ancak. karşılıklı yaklaşım olmalı. Bir adım sen bir adım o 3 adım o 3 adım sen diye diye olur ancak... Fakat evde oturup her gördüğün erkeğe burun kıvırıp oturduğun yerden hayıflanmak hiç bir şeyi değiştirmez. 40 yaşında turşunu kurarız KS halkı olarak senin hala aynı olursun 😅🤞
Evlenmek başarı falan değildir! İnsana rahatlık batmasıdır. Bundan başka bişey değil keyfine bak derim
Merhaba, herkesin hayatı kendine özeldir aslında, başkalarının hayatını izlemek yerine, ya da kendi hayatınla kıyaslamak yerine, ileriki döneme odaklanabilirsin, yani başkalarını izleme, kendi hayatını nasıl istiyorsan öyle yaşa
Başarı değil nasiptir. Kimi evlenir çocuğu olmaz, kimi evlenir boşanır kimi hiç evlenemez kimi evlenir çocugu olur ama çocuguyla imtihan olur
Kimi evlenir bizim gibi tamam kafayı yer😂😂😂
Kimide evlenir benim boku yer 😂😂
Başarı değildir evlendikten sonra da nasıl boşansam diye soru sorarsın 😂
amin ecmain 🤲
Evlenmek zordur hele bi evlenimde
Ne alakası var mutsuz olacağına mutlu ol tek ol
Önce sağlık sonra iş (para) sonra hayırlı eş
Doğursun banane onkar ölse ben geç kaldım niye ölmüyorum diye üzülecek miyim banane evlenem evlensin
Evlilik başarı degildir ama bazı kadınlar için şans veya kurtuluştur
Çirkinsen akıl kıtsa nasipte yoksa tebrikler evde kaldınız
Neyi yapıp yapmamaktan mutluysan o senin için başarı olmalı
kendi kararlarını ve hayattaki yaşayacaklarını sen seçersin veya belirlersin her şey senin elinde
bunda ne var bende bekarim yasitlatimin torunlari var
Yooo evlenme napacan kız takıl kafana göre hayatını yaşa
İnsanlar şu an sadece çocuk için evleniyorlar zaten.
Bir mucizeyi gerçekleştirmektir.
Ne yazık ki ben de öyle.
Sen kafayı evlilik ve sevişmekle bozmuşsun.
Umutsuz ev kadını
Hayır başarı değildir
Seni artık kesinlikle evermek lazımmmm😀
Başaranlara nasıl becerdiğini bi sormak gerek
İyi insana ödül, kötü insana zulüm.
zannetmiyorum evlenincede çok şey değişmiyor :D
Sizde biran evvel evlenin
Evlende kurtulalım artık 🤪
Evlenip başına bela mi alacaksin be
Evlenmek başarı değildir
Başarı tabi
Bu ekonomide evet