ailemle yemekteydik, bana göre her şey yolundaydı ama erkek arkadaşım kendini yetersiz görüyormuş. Onu beğenmediğimi düşünüyor. Onu çok seviyorum ve beğeniyorum aksine. Onu öpmeye çalıştım beni çok kötü itti. Kilosunu ve saçlarını beğenmediğimi iddia etti her şeyden nem kapıyor. Cinselliğe bile yanaşmıyor acayip derecede komplekse girmiş ne yapmalıyım? ona çok değer veriyor ve seviyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilinin psikoloğa gitmesi lazım. Bence yüzde 99 sen ona farkında olmadan bunları düşündürecek bir şeyler dedin. Ondan kaynaklı olabilir.
Kendimden biliyorum da asagilik kompleksli insanlari ikna etmek zor, yeterli oldugumuza asla inanmiyoruz
benim gözümde pırıl pırıl aslında annem teyzem hepsi de onu övdü
Iste maalesef inanasi gelmiyor insanin cunku daha onceleri o kadar degersiz o kadar yetersiz hissettirilmis ki...
ne yapmam lazım ya help
Valla ben 27 yasinda insanim, gecmedi bu kompleks gecmiyor da. Ben bu yuzden hayatima kimseyi alamadim, beni begenmez sevmez terk eder aldatir diye korktugum icin sevgilim, flortum falan olmadi bir tane bile. Benim gibi insanlar zordur, hayati once kendimizie sonra da baskalarina zehir ederiz. Icimizdeki o depresiflik, melankoliklik hic gecmez
Noktası virgülüne kadar sanki ben yazmışım gibi hissettirdi, başka birinin kaleminden okuyunca tokat gibi çarptı yine bu hisler
@Cutterdream Yaziklar olsun bizi kendimize kusturenlere, diyecek baska bir sey yok
Nereye kadar sürecek bu hâlimiz sence, ben biraz sıkılmaya başladım da
@Cutterdream Degisecek, duzelecek bir sey degil bence bu. Bu sekilde idare edecegiz
Ona biraz sevgi vermek gerek kanka arkasında durduğunu hissettir
Niye öyle olmus
espri yapmışım bu ara bi zaten komplekste
Ne esprisi yaptin
ben seni zorbalıyo muyum demişim espriydi ama yani
Yani saçma bu kadar alinamsi
bence de
Aldat
niye herkesi kendiniz gibi midesiz sanıyorsunuz?