Cinsel Yaşam Yatakta söylenen yalanlar neler? balciisude Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yatakta söylendiğini bildiğiniz ya da söylenen yalanlar nelerdir? Yatakta söylenen yalanlar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. uzun sürüyor yalanı derler 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yatakta söylenen yalan değil de yalandan olan inlemeler sesler vardır 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok büyükmüş nasıl girecek, ilk senle yapiyorum 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. çok büyük-çok kalın bunlar standart kadın yalanları :) 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yatakta soylenenlere inanacak kadar aptalsam zaten iş işten gecmistir 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yatakta asla yalan konuşmam neyse onu derim 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok dardı zevk-i sefa oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç bu kadar zevk almamıştım çok iyisin 🤣 2 3 Yorumla kesintisiz48 +1 yıl bu hep oluyor yalanmiydi yani hepsi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kesintisiz48 aaa tabi ki sen ne sanıyorsun gercek mi 🙂 Yorumla kesintisiz48 +1 yıl çok inandırıcı söylemişti ama 😂 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok iyi s... yorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
uzun sürüyor yalanı derler
Yatakta söylenen yalan değil de yalandan olan inlemeler sesler vardır
Çok büyükmüş nasıl girecek, ilk senle yapiyorum
çok büyük-çok kalın bunlar standart kadın yalanları :)
Yatakta soylenenlere inanacak kadar aptalsam zaten iş işten gecmistir
Bu bambaşkaydı..( yersen)
Yatakta asla yalan konuşmam neyse onu derim
Çok dardı zevk-i sefa oldu
Başım ağrıyor 😆
Hiç bu kadar zevk almamıştım çok iyisin 🤣
bu hep oluyor yalanmiydi yani hepsi 😂
@kesintisiz48 aaa tabi ki sen ne sanıyorsun gercek mi 🙂
çok inandırıcı söylemişti ama 😂
Yatakta neden yalan söyleyim 😉
Yok 😃
Çok iyisin