Size göre erkeğin sütyen kopçasını tek seferda açamaması iyi bişey midir kötü bişey mi?
Değişik bir bakış açısı olarak da sorunun cevabı linkte. 😂😂

Size göre erkeğin sütyen kopçasını tek seferda açamaması iyi bişey midir kötü bişey mi?
Değişik bir bakış açısı olarak da sorunun cevabı linkte. 😂😂

hayatı boyunca odun kırmış, taş toplamış, silah tutmuş, boya badana yapmış, tamir yapmış, temizlik yapmış, spor yapmış adamların incik boncuk işlerde kusursuz olmasını beklemek abezle iştigal. elin kaba işlere yatkınlığı başka bir şey parmak uçlarıyla ince iş yapmak başka bir şey. kaba işe yatkın olanlar güzel resim de yapamaz, resim yapamıyorlar diye aseksüel ilan edin o zaman. birde bunu perde takmak, yastık kılıfı geçirmekle kıyaslamak tam bir narsistlik örneği. terziye gidersin adam tek atışta ipliği iğneye geçirir eve gidersin kız kardeşin ikinci üçüncü denemede anca takar.
işin daha şampiyonca tarafı, tek atışla iki atış arasında acaba en fazla kaç saniyelik bir fark olabilir, o saniyeler arasında hormonların bir anda yok oluyorsa psikolojik problemlerin için yola çıkıyorsun demektir.
Cevap
13Cevap
Ekteki kadın komik bir gösteri sahibi değil.
Gelelim cevaba valla bende tek de açamıyorum 😄 ama karşı taraf açabilirse iyi olur tabi
Ben tek seferde açamam çünkü denemedim hiç
Kırk yıldır ben bile tek seferde açamıyorum ne alaka yani
Çok nefret ediyorum bu deyisten de
İyi bir şey tabiki.
Böyle tecrübeler ruhumu sıkıştırır.
Benimle tecrübe kazansın...
Bakir olmasına gerek yok ama fazla kabarıkta olmasın defteri.
Seçici olması kafi
İnce motor becerileri gelişmiş olsun bir zahmet
erkek beyni bu kadar düşünüyor işte , olay o noktaya gelirse sütyen giymeden gidilir
Acmasın tek sefer de acmamalı 😒
Hatta acamasın eğlenceli olur güleriz
Orası gizli bilgi işte 😅
Tek seferde pek açan olduğunu sanmıyorum sayısız kez denemiştirim ama açamıyorum kaldı ki çoğu kadında açamaz
ben hiç açamam
Milyon defa gördüğüm konu neymiş bu kopça 🤣 tek parmak ile açıklıyor
kolay bişeymi sanıyorsunuz siz bunu asdfasdf 😁
neyi açılmıyormuş sanki atom mu parçalıyorsunuz ya
Erkek dediğin tek seferde açmalı sütyenimin kopçasını 😒
tek elle max 5 sn de açmalı ayrıca diğer elde boş durmamalı.
tek elle açamayan uyuzdur :D
Biz tek seferde acamadigimiz oluyor
Ya kopça bozuksa?
Çok kişinin açmışımdır
İllaki tek seferde açılacak diye bir kural yok 🤣
Tek seferde acarsa o adam iyi iş ypar
Tek el, tek hamle.
Suçludur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?