5 ay ayrı olduğum sevgilimle tekrar barışır mıyız?

Arkadaşlar merhaba. 8 aylık bir sevgilim vardı çok iyiydik aynı evde de yaşadık birlikte de olduk herşeyi beraber yaşadık. O Trabzon’da ben samsundaydım. Sonra işim gereği Sakarya’ya taşındım. Benden bunu bahane ederek ayrıldı. Sonrasında 5 ay peşinden koştum seni seviyorum dön dedim , sürekli aradım mesaj attım. İnstagramdan hergün ne yaptığımı yazar fotoğraf atardım paranoyak gibi. Sonra bu polis okuluna eğitime gitti yine aradım yazdım öylesine konuşur gibi konuşuyordu. Ben bi gün bunu aradım dedim ben hayatıma birisini almaya karar verdim , bizden olmayacağını artık anladım bu şekilde kendimi üzüyorum dedim. Şaşırdı peki dedi ama içine oturmuş. Sonra ben bu çocukla buluştum hatta evlenmeyi bile düşündüm çünkü eski sevgilimi unutmam gerekiyordu onu bitirmem gerekiyordu. Neyse çocukla 2 gün birlikte kaldık ilişki de yaşadık güZel gidiyordu ama aklımda eski sevgilim vardı unutamıyordum. Eski sevgilim beni aradı özlediğimi söyledi barışmak istediğini söyledi sana haksızlık ettim dedi. Sonrasında bu çocukla birlikte olduğumuzu öğrendi , bağırmaya falan başladı. Bende dedim ki 5 aydır nerdeydin seni seviyodum gelmedin. Sen beni yargılayamwzsın falan dedim bağırdım sonrasında bana hak verdi ama keşke birlikte olmasaydın her şey değişebilirdi dedi. Benim suçum olduğu kadar seninde suçun vardı dedim. Pişman mıyım bilmiyorum unuturum sandım ama unutamıyorum bi şekilde aklıma geliyor ne yapacağımı bilmiyorum. Geri dönmem artık dedi şu an polis okulunda , sizce geri döner mi?
5 ay ayrı olduğum sevgilimle tekrar barışır mıyız?