Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi kafana uymayan biriyle asla birlikte olma. Kafana uyması ne demek dersen de,
sen gezip dolaşmaktan mı hoşlanıyorsun o da hoşlanmalı. Gece eğlenmeyi seviyorsan o da sevmeli. Anlayışlı biri olmalı ve en önemliside bir konuda önemli ya da önemsiz olsun fark etmez zıt düşüncelere sahipseniz uzlaşma şeklinizi tartmalısın. Sinirlenince ne kadar anlayışlı ve sakin kalabiliyor bu önemli. Hayata bakış açınız benzemekten öte neredeyse aynı olmalı ki evliliğiniz sürsün. Bunları birine aşıkken dikkate almıyorsun biz birbirimizi sevdikçe her şeyi çözerizz diyorsun ama asla öyle olmuyor tecrübeyle sabit. Kısacası sana benzemeyen, zevklerinizin çok benzer olmadığı biriyle asla evlenmeyin. YÜ RÜ MEZ. Elbet biter.010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe ne kadar iyi bir dinleyici bu da çok önemli. Ona çok saçma gelen bir şey sana doğru geldiğinde tepkisi ne olacak bu önemli. Orta yolda anlaşabiliyor musunuz yoksa senin onu anlamasını mı bekliyor önemli...
Cevap sahibi+1 yılÖnemli de önemli yani😂evlilik zor vesselam...
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle @barmen454 ha birde ailesine bak kendi ailenle benziyor mı ya da ailesi sana uygun mu iyi bak çünkü armut dibine düşer ne kadar ailesine benzemiyor desen de evlenince illa ki benzer yanlarını göreceksin ve benzemese ble ailesiyle görüşeceğiniz için ailesiylede evlenmiş oluyorsun unutma...
Cevap sahibi+1 yılgel bunu kocama anlat be 😂😂evlendikten sonra iyice anne baba düşkünü oldu annesi arar mesela gelin görüşelim der benim işim olur ya da o gün gitmek istemem mesela kavga ederiz ve illa ki götürür beni. Annesine hediye alırım annesi ben bu rengi sevmem der kocam bu sefer der ki gerçekten güzel değildi..
Cevap sahibi+1 yılkeşke... evlenmeden önce hiç böyle değildi eşim ama şimdi çok anneci oldu napıcam bilmiyorum valla
Soran+1 yılEşinizle aranızdaki muhabbet yine evlilikten soğuttu 😂 tabi sonradan değişenler var haklısınız ama ben başıma gelenlerden sonra imana yöneldim. Dindar bir hayat yaşamak istiyorum ama karşıma çıkanlar maalesef çok uzak. Yakın olanlarda beni kabul etmez diye korkuyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğe salt cinsellik gözüyle bakan ya da evlilik deyince aklına ilk gelen şeylerden biri cinsellik olan birinden bence sadece senin değil çoğu kişinin midesi bulanır.
Hiç yaşamak istemiyorum diyorsan bunu da kabul edecek birileri vardır belki de, ümitsizliğe kapılma.04 Yorumla
Soran+1 yılElbette yasamak gerekiyor bunu bir insana kabul ettirmek de doğru olmaz. Ben sadece ben anlayıp destek olabilecek birini istiyorum. Ama insanlar sapıklaşmış. Dini imanı yerinde olanlardan da ben çekiniyorum.
Cevap sahibi+1 yılNe istediğine, karşındaki insandan neler beklediğine eminsen bu doğrultuda en uygun adayları elemen zor olsa da mecburi olan.
İşin zor açıkçası, umarım kendine göre birini bulabilirsin
Soran+1 yılTanistiklarim oldu hayatımı ve durumları anlattım anlayış gösterdiler ama sonradan bakış açılarının benimle uyumlu olmadığını görünce anlaşamadık. Zor elbette. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, sınırlarından ödün vermemiş olman takdirlik doğrusu, takdir ettim.
Her şey gönlünce olsun 👋
Evlilik için birini seçmek çok zordur tam istediğim gibi birini buldum desen bile evlendikten sonra asıl yüzünü görürsün biraz şans işi ama yaşın geçmeden birini bul iyi bir aileden gelmiş olması çok önemli etken
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılHiç bir şey göründüğü gibi değildir kimse evlenip de mutlu olamaz insan küstah bir varlıktır evlilik kurumu insana aykırı bir kurumdur
13 Yorumla- +1 yıl
Gucncelelmeye cevap: eski sevgilin senin hayatını maf etmedi sen kendi hayatını maf ettin buna izin verdin
Soran+1 yılBuna izin veren ben olabilirim ama insan imtihan dünyasında. İmtihan içinde bazı şeyleri idrak edemiyor. Edebilsem bende bugün bu soruyu sormazdım.
- +1 yıl
İmtihan dünyası falan bunlar hep insanın kendini kandırmasıdir yani kendini oyalamasidir yaptığın hataları böyle arka plana atarsan hayatta ileri gidemezsin başına gelen olayları kabullen evet yaptım de çünkü olması gerekiyor yani bunu bir tek sen yaşamıyorsun herkes yaşıyor herkes üzülüyor tekrar ayağa kalkıyor önemli olan bunları görüp olduğu gibi kabul et ve ders çıkar imtihan dünyası kader gibi dogmatik masallara inanma kendini üzme bu konuda materyalistce düşün evet bunlar başıma geldi bundan sonra ne yapmalıyım diyeceksin
+1 yılDaha ziyade korkularından bahsetsen daha sağlıklı bir etkileşim olur. Evlilik korkulacak bir şey değil bence doğru kişiyi bulursan.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Çok düşündüm bahsetmeyi ama kötü enerji çok insanlarda. Olumsuz konuşurlar depresyona girerim diye korktum o yüzden bahsetmedim.
- +1 yıl
O insanlara ne bakıyorsun sen onlar her konuda kötü konuşma başkalarının mutluluğunu kıskanma eğilimindeler nefret kusacak yer arıyorlar. Onlardan etkilenmemen lazım 😉
Soran+1 yılZamanında çok hakaret yedim burada. Bunu görenlerde hesabını sil git buralar çok kötü falan dediler. Buradan dolayı çok psikolojim bozuldu. Aylarca ağır depresyon yaşadım. Ben çok takan biriyim insanların söylediklerini. O sebeble bir daha sorunlarımı açık açık yazmıyorum.
- +1 yıl
Anladım ve çok üzüldüm yaşadığın tatsız olaya. Dilersen özelden de bahsedebilirsin yargılamam dinlerim. Ancak aynı kötü insanlar hayatın her alanında her platformda var. Sen şeffaf ve samimi olmazsan ben olmazsam bu platformların amacı ne? İnsanları çok fazla ciddiye alıp takarsan hem bedensel hem zihinsel sağlığını sıkıntıya sokarsın.😉
Aşkım yapacak bir şey yok hayatın kuralı bu sende sevilmek ilgi görmek istiyorsun aktiviteler istiyorsun ama kaynanada torun bekler 😂
00 Yorumla
+1 yılBak bazen bazı şeyleri önemi yoktur bence bunlara sen takılma elbette anlayışlı insanlar vardır benim gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. evli olup cinsellik yasayamazsan zaten ya kuma getirir ya aldatır ya da boşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı kadınlar yapmayıp yapmayıp evlenınce şikayet ediyor hersey bunun ıcınmıydı
Kocasını begenmedıgı ıcın….012 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılkriteriniz var mı
Soran+1 yılDoğru düzgün bir insan olsun. Yadırgamayan art niyetli olmayan biri olsun yeterli.
Cevap sahibi+1 yılKapalımısım acık mı
Soran+1 yılTesettüre girmek istiyorum henüz kapanmadim
Cevap sahibi+1 yılNasıl bırı oldugunu merak etmedım degıl ya. Ya sen?
Soran+1 yılYani merak ediyorsanız tanışabiliriz elbette
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gızlıden
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılGöremiyorum hesabınızı gizliden çıkarsanız istek atarım
Cevap sahibi+1 yılCıktım
Soran+1 yılMesaj attim
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikte sizi geçmişte etkileyen bir olay mı yaşadınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılSayılır ama cinsellik yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılBence gecmisle alakalı
Bir de yaşamadığın için guvenli liman arayisi diyelim
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Dulsun galiba öyle mi
01 Yorumlakorkunun ecele faydası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks için evlenilmez zaten
00 Yorumla
+1 yılEvli olmak nasıl birwey bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSende mutlu olmicaksin
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmayayım
- +1 yıl
Çünkü oyle
Soran+1 yılTövbe estağfurullah
+1 yılanlatmak istesen dinlerim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Boşa vakit olur
+1 yılVardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılGel evlenelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliligin %80 odur ama uzmanlarin gorusu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne