Eski sevgilimle ilişki yaşamıştım. Onun evleneceğim insan olacağından çok kısa sürede emin olmuştum. En başta aileme karşı kötü hissediyorum öğrenseler çok büyük hayal kırıklığı yaşarlar. Sonrasında bundan sonra karşıma çıkacak insan ne düşünür diye düşünüyorum. Gerçekten şu anki aklım olsa asla yaşamazdım. Tövbe ettim artık evlenmeden kimseyle olmayacağım. Yaşım 21 üniversite öğrencisiyim önümde uzun bir hayat var. Kendimi çok kötü hissediyorum. Dışarıdan bir göz ne der merak ediyorum anlatamıyorum çünkü hiç kimseye.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel kardeşim ben bakire olmayan eşim ile yıllardır evli olan bir bayım sevdim onu iyi bir insandı gerçekten oda beni sevdi ilgi gösterdi evlendik mutluyum fakat bizi kendine benzetme eğitim seviyesi düşük bir ülkede yaşadığımızı unutma eğitim seviyesi düşük ülkelerde bakire olmamak sorundur şimdi sana gelelim kimseye dürüst olacağım diye asla özelini geçmişi anlatma en yakının sevgilin eş adayın kim olursa olsun sevgiliydik ama anlamadık ayrıldık de en fazla bu kadar açıkla biri ile iş ciddiye binerse diktir şimdiden eskiden kim kimler ile olduysan bunlar ile iletişimi kes engelle sosyal hesaplarını değiştir farklı aç tel no değiştir eski ortak arkadaşa kadar yok et sil sevgilin olmasa eş adayın olmasa bile eskin ile selamlaşma bile mesaj falan asla yazma bunları sana niye yazıyorum dersen bir gün evlenirsen eşinile sosyal medyadan telden gelecek özel bir mesaj beraber okumak istemezsin sanırım ben eşimi bilerek evlenmeme rahmen eski sevgilisi bir gün mesaj atmıştı baya bir canım sıkılmıştı ve çok kavga etmiştik aylarca huzurumuz kaçmıştı ben eşime demiştim tel değiştir diye dinlememişti düşün sana geçmişi gizle diyorum bu yüzden bu durum senin daha önemli aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım bu yoldan geçtik biz son kez yazıyorum sakın kimseye açıklama !!!
05 Yorumla- +1 yıl
bekaretini vermesen de eskiler mesaj atabiliyor. sadece sanaldan konuştuğum ve nude bile atmadığım çocuk yillar sonra yazmıştı bana
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 ileride bu mesaj ları eşin görürse acayip sorun olur dediğim gibi ben bildiğim halde geçmişinde olanları sorun ettim eskisinden mesaj gelince bu yüzden bayan arkadaşlar geçmişinizde kim kimler olduysa sevgiliydik anlaşamadık ayrıldık demek yeterli özel açıklamalar yapmak çok yanlış ve en tabiki geçmiş iletişim araçlarını sıfırlamak gerekli huzurlu bir evlilik isteniyorsa.
- +1 yıl
iyi de adamlar instada görüyo yazıyo cevap vermesen bile 1 yıl sonra tekrar şansını deniyo selam yazıyor
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 geçmişte yaşantın varsa yerleşik evli bir hayata geçmeden önce hesaplarını sıfırla tel değiştir kafan rahat eder demedi deme (sıkıntısını çektim )
- +1 yıl
yahu manyak misin bu geçmiş yaşantı değil hesabı olan her kadına selam merhaba mesajları sürekli geliyor :D sen bugün fake hesap aç sana bile mesaj gelecektir. bunun geçmişle alakası yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılIşte yalanların bahanelerin ardına sığınan En sevmediğim kız kadın tipi ! Nasıl oldu da çok kısa bir sürede onunla evleneceğine emin oldun? Kadınlar gibi sosyal zekası gelişmiş varlıklar bir ortamda kimin evlenecek tip olduğunu kimin olmadığını bilebilir Ona rağmen evlenene kadar test eder adamı onunla evlenememe ihtimalinin olduğunu adın gibi biliyordun ama öncelikli olan aşktı çok aşık olmuştun Aşk evlilikten önce geliyordu onu duyduğun aşkla ailenin sana vermiş olduğu değerleri Bir Kenara Attın dini değerlerini bir kenara atabildin vicdan azabı yaşayacağını Bile Bile onunla cinsel ilişki yaşadın ve o Kıçına tekmeyi vurdu sana o ilişkiyi bıraktırdı Şimdi de nasıl evleneceğim krizlerine girip soru soruyorsun Tövbe ettim masallarına da erkeklerin inanmasını bekliyorsun Evlenmeden kimseyle birlikte olmayacağım diyorsun yok ya Elalem senin kerizin mi? Çok aşık olmuşsun evliliği bekleyememişsin zevk almak için biriyle birlikte olmuşsun evlenecek adama da ne diyeceksin Ben pişman oldum seninle yapmayacağım zaten pişman olacağını bile bile yaptın o işi yaparken de pişman oluyordun evleneceğin adam seninle ancak evlenerek cinsel ilişkiye girecek kalitede bir adam mı daha 20 yaşına girmeden Ne sevgilisi ne cinsel ilişkisi kudurdun mu? Benim yaşım 33 iki tane kadınla uzun süreli ilişkim oldu cinsel ilişkide yaşadım ama bakire kadın her zaman daha önceliklidir 30 yaşına gelmesine rağmen bakire olan kızlar var bir erkeğin cazibesine kapılıp kendini teslim etmeyen dünya kadar kız var şu anda bile
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılGiriş açılmış ve bizim ülkemizde zar çok önemli olduğu için 70 yaşındaki dedeler bile evlenmek için bakire kız ister. Önüne gerçekten evlenebileceğin biri çıktığında bakire olmadığını söyleyebilecek misin? Yalan üzerine mi evlilik kuracaksın? 21 Yaşındasın ve benim yaş gurubumdan bir erkek kesinlikle bakire olmayan birini istemez. Yatağa atıp sonra hadi güle güle diyeceğimiz türde birisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire arayan da aramayan da var. sen bunu sorun etmeyen birini bulacaksın hepsi bu. sana tavsiyem kimseye yalan söyleme çünkü yalan üzerine kurulan ilişki er ya da geç dağılıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. yine de asla deme
ama her insan hata yapabiliyor bu yüzden önüne bak geçmişinle kendini üzme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılAcık acık konusmakta yarar var dışardaki gözlere bakarsan sütten cıkmış ak kaşık onlar kendi hatalatını görmezler hep dısarıyı eleştirirler rahat ol zamanında yapmısın bi hava
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş ama... nasıl duracaksın asıl bundan sonra çünkü bir kere tadını alan duramaz derle r.. esas dususnmenn gereken bu şu an
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır aksine çok büyütüldüğünü düşünüyorum. evet zevk aldım ama sonrasındaki vicdan yükü o zevki hiç ediyor.
- +1 yıl
Himm iyi ki bir kere olmuş tüm. anlamamisisn
Ben bakire bir kadın olarak , olmayan bir kadın hakkında hiçbir şey düşünmüyorum
Bunu sorun eden bir erkeğin zihniyetini de doğru bulmuyorum10 Yorumla
+1 yılİleride evleniceğin kişi seni seviyor ve değer veriyorsa san geçmişini bu kadar karıştırmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Oldu Mk 20 Kişiyle Yatsın O Zaman Düşünceye Bak Ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimse istemez. İki kere iki eşittir dört. Önemsiz falan diyenlere bakma sen. Kullanıp atma peşinde olan tipler onlar nasılsa bakire değil kolayca hedefime ulaşırım düşüncesiyle
00 Yorumla27 yaşından sonra bakıre oömanı beklemezler kımsede severse umursamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum artık çok basitleşti çoğu kişi böyle yani takılma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık günümüzde olabiliyor zar vajinada beyinde olmalı
00 Yorumla İliskin olursa soyleme sakin on yargi ile yaklasir
01 Yorumla
Soran+1 yılhayatıma aldığım insandan gizlemem hoş olmaz ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbenden öncesi beni ilgilendirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kere yaptığına neler yaşadığını bağlı her şey. Ve ne kadar pişmansın?
00 YorumlaBir şey düşünmem. Normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılkimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum artık
08 Yorumla- +1 yıl
yorumlara bakarsan herkesin de umrunda
- +1 yıl
buradaki insanları ciddiye alıyor musun gerçekten
- +1 yıl
bence doğru söylüyorlar. biosuna geçmiş geçmişte kaldı yazan adamla bile tanıştığımda ilk günlerden daha önce ilişkin oldu mu diye sormuştu :D
- +1 yıl
illa öyleleri de vardır ama pek eskisi gibi olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
ben eskisinden bile daha önemli olduğunu düşünüyorum. şahsen erkekler aşırı kindar. çevremde bakire evlenip sırf daha önce nişanlısı oldu başkasıyla nişan attı diye evlendiği adam 4 yıl sonra bi kavgada zaten sen de o seni istemedi diye kendini bana yamadın falan diyip ayrılmıştı kızdan. bir de bakire olmayan bi kadın olsaydı düşünsene. erkekler aşırı kıskanç ve kadınları diskalifiye etmek, k*şar demek için en ufak şeyi değerlendiriyorlar
- +1 yıl
iyide o adam dediğin yaratık haklı çıkabilmek bel altı vurmuş onun suçu yok onun gibi biriyle evlenen kız suçlu hatasının bedelini ödemiş
- +1 yıl
erkeklerin çoğu diyorum ki kavga anında bel altı vuracak. çünkü kadının daha önceden sevgilisi olmasını bile sindiremiyor. ilk başta kabul ediyor gibi gözüküyor (daha önce sevgilin olmasını umursamam, bekaret benim için önemli değil önemli olan senin davranışların) falan derler. ama geçmişe gayet de takarlar. ki bunu yapan adam türk aile yapısı sence benim umrumda mı diyen biriydi :D kendini modern göstermeye çalışanlar bazen de en psikopatı çıkıyor. ben mesela bakire değilim ve bu yüzden evlilik istesem dahi bir arayışa girmiyorum. çünkü dürüst olacağım ve kabul etse de ona güvenemem. bana kinlenip çocuğuma kötü davranabilir bize öfkeli öfkeli takılabilir evde vs.
- +1 yıl
en iyisini yapıyorsun sana tavsiye Anadolu çıkarlarından uzak dur
+1 yılİlk çağlarda olmadığımızı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hoşuma gider başkasıyla olması 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadığını düşünürüm
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadığını düşünürüm.🤦
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılBeni ilgilendirmez gecmisi
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım gerçekten böyle düşünen insanlar çıkar karşıma
- +1 yıl
Olması gereken o zaten geçmişte her şey yasana bikir
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakılı kalma böyle şeylere hayatını yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİki kızım var ikiside bakire değil
00 Yorumla
+1 yılBasit
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDiktir bence
00 Yorumla Bakirelik ebedi olacak değil bunda bişey yok
00 YorumlaHay senin derdini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi sehirdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPatlak balon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi