Cinsel Yaşam İsteksizlik çok zor, nasıl yükselir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Libidom cok dustu nasil yukselticem. hayattan zevk alamiyorum İsteksizlik çok zor, nasıl yükselir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öncelikle nerede düştüğüne bakmak lazım 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Tetikleyen bir şeyler olmuştur, kurtul onlardan 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Özele gelirsen yükseltirim 0 0 Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı. Psikolojik olabilir mi 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Önce hayata dönmen lazım 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasil hayata donmek Yorumla aliakarrr +1 yıl İşte hayattan zevk alman gerek önce Yorumla Soran +1 yıl Cinsel istegim azaldigi icin hayattan keyif almiyorum zaten Yorumla aliakarrr +1 yıl Cinsel isteğinin azalma nedeni stres vs mi Yorumla Soran +1 yıl Hormonal Yorumla aliakarrr +1 yıl Deniyor musun yükseltmek için Yorumla Soran +1 yıl Ne denicem ki Yorumla aliakarrr +1 yıl Film izlesen erotik Yorumla
lfercanl Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nasıl düştü be 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Baya :( Yorumla lfercanl +1 yıl Bi kurcala bakalm bi Yorumla Soran +1 yıl Kumanda mi bu kurcaliyoruz Yorumla lfercanl +1 yıl Yani bi dokan filan Yorumla Soran +1 yıl Turkce katili Yorumla lfercanl +1 yıl Ya öyle deme be Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Cevizli sucuk ye 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yalnızlıktan 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Spor yap para kazan 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana ben lazımım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Öncelikle nerede düştüğüne bakmak lazım
Tetikleyen bir şeyler olmuştur, kurtul onlardan
Biraz ara verirsen düzelir
Depresyonda mısın
Özele gelirsen yükseltirim
Var ama libido, iyi bir etken lazım
Psikolojik olabilir mi
Önce hayata dönmen lazım
Nasil hayata donmek