20 yaşındayım bakireyim ilişkiye de girmek istemiyorum evlenene kadar ama doğum günümden sonra kendim de daha çok farklılık gördüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar, aslında aynı şeyleri hisseden ve yaşayan iki kişi olarak tam da doğru yerde olduğumuzu söyleyebilirim. Evet bazen çok istekli olabiliriz, bu olağan ve gayet sağlıklı bireyler olduğumuza işaret eden normal bir süreçtir aslında. şu an olan görünümümü tahmin dahi edemezsiniz. Fakat on dokuz cm görmek için ise sadece bir merhaba demek kadar da yakınsınız. Görmek ve güzel bir sohbet için merhaba demek ister misiniz?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen iki sene önce çok dindardim namaz vs her şey on numaraydi kızları reddediyordum bir sene geçti cinsel olarak zorlanmaya başladım ve mastürbasyon hayatıma dahil oldu beraberinde namaz vs gitti öyle olunca dinden bir tık uzaklaşıyor insan neyse bir sene daha geçti yani şu an 20 yaşındayım artık cinsel birleşme olmadan sevgili ile bir şeyler yapmak ister haldeyim maalesef ama sevgilim yok fjskak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi yaşıyorum dayanamıyorum artık.
24 yaşına geldim evlilikten sonra olsun daha güzel olur diye düşündüm hep. Sonuç olarak yalnız kaldım ve p*rno mastürbasyon bağımlısı olmuştum.
Şimdi onlarıda bıraktım 20 gündür bir şey yapmadım bu dayanılacak gibi değil.
Gerçekten sınav senin benim gibi düşünene var.14 Yorumla
Soran+1 yılEvet seni çok iyi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden bir tane düzgün değer bilen kadın yok.
İşede yeni girdim bulsam bakire senin gibi birbirimizi tanırız elimi çabuk tutup kenara para atıp evleneceğim.
Bir kez yoldan çıkarsam evlenemem gerçekten herkesle yatarım gibi geliyor.
Soran+1 yılUmarım bulursun ya
Cevap sahibi+1 yılErkek açısından daha zor bence.
Bir erkek seks yapmak istese bulamıyor.
Ama bir kadın istese herkesle seks yapabilir hiç adil değil bunu kabullenemiyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok be dogum gunuyle ne alakali. Senin vucut ne bilsin "bugun x dogum gunu libidosunu yukseltiyoruz hemen" falan mi sanki. Ama bakirelikten dolayi olabilir cunku kendimden bilirim bende oyle oldugum icin gerci benim ki daha cok merak nasil bir sey hissiyat zevk acisindan falan ama bekleyecez mecbur..
16 Yorumla
Soran+1 yılYani şunu demek istedim yaşım büyüdükçe daha da arttı
Soran+1 yılBugün iki kez ama yine istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHe o olabilir canim ne de olsa bir seyler yasamadigimiz sure uzayip gidiyor vucut bu ihtiyaci gibi zaman gectikce daha da istemek normaldir ya cok dert etme bunu yine kendi yontemimizle giderelim biz...
Soran+1 yılAynen öyle yaa yoldan çıkmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılIstiyorum derken neden boyle dusunuyorsun yani istedigini nerden biliyorsun anliyorsun ne gibi bir durum icerisindesin. Bence senin bu biraz da aliskanlik bagimlilik haline getirmenden dolayi olmus gibi, az ara ver uc bes gun 1 hafta insan yapmadikca aramiyor unutuyor ama ne zaman abartiya kacip gunde birden fazla yapmaya baslayinca iste o zaman is kontrolden cikiyor surekli istiyormus gibi hissediyor halbuki bu daha cok aliskanlik ve bagimli haline geldigi icin bir rutin gibi hissediyorsun yani yapmazsam olmayacakmis gibi falan...
Cevap sahibi+1 yılIste az yapmaya bak zamanini baska seylere harca biraz ne bilim onun yerine film dizi izle muzik dinle yemek yap disari cik dolas hava al vs vs hic olmadi namaz kil ibadet et...
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın anlık modu

buda ihtiyacı olan 😂😂
10 Yorumla
+1 yılHayatında değişen bir şey var mı alışkanlık ortam vs
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılLibidonun yukselmesi normal. Libidonu basa seylere yonlendir. Spor yap kegel egzersizi yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yüksek libidolu birisi olarak kendim gibi birisini bulmam gerektiğini düşünüyorum. Evlilik için hazırsan ben okeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılGel kcmdkdodoc
Cevap sahibi+1 yılJsjsjsj tamam çıktım gizliden
+1 yılBendede aynı durumlar. Banyo yapmaktan bıktım artık. Bu sefer son daha olmaz diyorum ama sanki hiç yapmadım gibi oluyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal yaşına göre o süreçlerde birden isteklenmen
11 Yorumla ben onsorunu 14 yasindan beri yasoyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Sorun yok bazilar8nd olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılNormal çünkü vajinan penis istiyor artık
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan mı
- +1 yıl
Evet artık mastürbasyon ise yaramıyor
Ne zmn kk doğum günün
00 Yorumla
+1 yılKonuşabiliriz biraz istersen
00 Yorumla
+1 yılrahatla biraz okşa ve huzur bul
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama sonra tekrar istiyorum
- +1 yıl
Yeterince yapamıyorsun demekki
+1 yılNasıl bir farklılık açıklık getirecem soruna
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela önceden bu kadar istekli değildim zaman geçtikçe çok farklılık gösterdi
- +1 yıl
Ne sıklıkta mastürbasyon yapıyorsun peki
Soran+1 yılBugün iki kez yaptım ama canım yine istiyor
- +1 yıl
Kendini tam doyuramıyorsun çok açık konuşup anlatmak isterim ama ban yerim
normal bir durum
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılNormal bakire azgınlığı diyoruz buna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal