3 yıl oldu onlar ayrılalı. Kız sonradan halka arz oldu. Arkadaşım çok üzgün ve psikolojisi de dağıldı. 2-3 ay önce sinirlenip bana zorla , git sen de yap demişti. Hatta macun falan hep aldı. gittim yattım 3-4 defa oldu. Arkadaşım beni suçlu tutuyor.
Kız çok değişti. Arkadaşım da öyle. Ne yapmalı? Nasıl bir yol izlemeliyim. Arkadaşım hala barışmaya çalışıyor. ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayır olmazdım
Arkadaşın hem kızı s2km2n için seni teşfik ediyor hemde sen kızı s2kt2n diye seni mi suçlu tutuyor, tuhaf bir arkadaşlık silkilesi 😀
Kafası bozuk. 3-5 defa neyse oldu. Ama o zorladı beni. Çocuk şu an bile kızı istiyor sevgili olarak. Kız rahat 10-20 kişiyle olmuştur. Bizim ki ille de o diyor.
Yazık çocukta kızdan çok etkilenmiş ama kızda orispik gibi önüne gelene vermiş g@tünü.
Yazık lan beni öldürseler yapmam arkadaşımın eksine
Arkadaşım zorladı beni. Kuruyemiş her şey aldı iyi olsun diye. Bende istemedim ama çocuk her gün zorladı beni.
Kanka o zaman çocuğu bıraksaydın böyle bir açıklama var mı
Devam et. Düzelmesi gereken arkadaşın.
Geri çekildim artık. Arkadaşım gelip tekrar yap derse yapmicam artık
çekilme dostum niye adamın lafına bakarak takılıosn, varsa yol bas.
Ayıp olur.
kime ve neden?
arkadaıma ve onların duruma baglı
Berbat bir muhabbet
İkisinden de uzak dur
Geri çektim kendimi. Bu saatten sonra kıza gitsem arkadaşla sorun olacak. Arkadaş da gelirse neyse gelmezse yol onun. Ama geri çekilmek istiyorum. Gelir namus davası der falan.
Bu saaten sonra o kişi ile arkadaşlık olmaz. Uzaklaş zamanla bence
Yakınlarımın eski sevgilisi ile olmazdım şahsen
Zorladı beni. Her gün. Yok dostluk arkadaşlık. Yılların vs. Zorladı hayır koydu. Garip bir durum
Çüş la
vur geç kanka
Denk bile gelmem
Kıza noldu ki
Kız gitti ayrıldi. Arkadaşım çok koştu peşinden. Kız iyi biriydi ciddi anlamda. Sonradan başka biri ile sevgili olmuş. 1 ay demeden ayrılmış. Sonra başka biri ile. Bı ara iki sevgili idare etmiş. Kız arkadaşımdan ayriljnca bozuldu. Zaten yatıp kalktığı haberleri hep geldi. Bı kaç fotoğrafini bile gördük. En son arkadaşım kafayı bozdu. Bana kondom vs. kuruyemiş. Geciktirici her şey aldı. Yedik içtik. Zorla git yap dedi. Benim arkadaşım zorladı beni. bende en son dedim arkadaşlığımız bozulur bak. Gerek yok. Bu usteledi. vbende gittim kızla yattım. 3-5 defa oldu işte. Aradan vakit geçti. Arkadaşım beni suçladı neden yaptın diye. Dedim zamanında acıma arkadan yap dedin. . o kadar harcama yaptın bana kuruyemişler , geciktiriciler. Yok. . şimdi yine arkadaşım ama yine kızı seviyor arkasında koşuyor. Ben sorun etmem diyor. Benim adım geçmiş sorun olmaz benim için demiş. Garip bir olay.
Kız açıkmıydı kapalımıydı