Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz Telefonda konuşurken arada ben +18 açıyorum konuları sonra dedim ki sen hiç açmıyorsun konuları bana karşı arzun bitti mı yoksa dediğimde sana karşı Arzum sevgim hicbir zaman bitmicek sadece sen sıkılırsın diye açmıyorum fazla dedi bende ozman ben açtığımda sıkılıyormusun dediğimde hayır dedi benimde keyfim kaçtı kötü hissettim bir an dedim ozman ben de açmıcam dedim sevgilimde tm sen açma ben acarım dedi ama bilmiyorum sizce oda sıkılıyor olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzak mesafe ilişkilerde cinsellik konuşmak kolay bir mesele değildir konunun akışını düzgün sağlayamazsan karşı taraf sıkılır kadınlar özellikle uzak mesafe ilişkilerde sürüklenmeye o anın içine haps olmayı isterler bunu sürdüremeyen erkek ya da buna cesaret olmayan erkek ya da bu konuda konu bulamayan erkek maalesef durumdan kaçmaya çalışır
02 Yorumla
Soran+1 yılHergun konuyu açıyorum diye olabilir mi bide buluşamıyoruz canımız çekiyor diyor
Cevap sahibi+1 yılYok sana şöyle bir şey sorayım daha önce muhtemelen konuşmuşsundur uzak mesafe ilişkilerde cinsellik konuşmak eğer karşındaki insan konuyu düzgün kontrol edemeyip daldan dala atliyorsa başka türlü konu dağılıyorsa bu zaten kadına keyif vermez uzak mesafeli ilişkilerde cinsellik konuşulmaya başlandığında süreci öyle düzgün yönetmeniz gerekir ki konunun dağılmaması gerekir yani konu dağıldığında mevzu orada bitmiştir ondan sonrası artık sıkılganlığa geçer
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkisinde her gün sürekli bu konuların konuşulması belli bir zamandan sonra bıktırır ve sıkar aynı şey senin için de geçerlidir çünki insan artık telefonda değil yanyana bunu yaşamak ister..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba
öncelikle burçlarınız nedir? Haftada kaç kez konusu açılıyor? Açılınca ne dozda oluyor?
Sevgilinizin tepkisi nasıl oluyor genelde?
yaş ve burçlarınız nedir?
Sorularıma cevap verirseniz sorunuza yarsimci olmak isterim03 Yorumla
Soran+1 yılBenim 25 koç sevgilimin 24 ikizler hergün konuları açıyorum dozu iyi oluyor oda konuşuyor bende konuşuyorum sadece uzağız yanmda değilsin diyor ocak gibi buluşmayı düşünüyoruz
Cevap sahibi+1 yılOo koç kadınları çok güzel libidosu oldugunu duymuştum. Hergun konusu acilması sıkar ama hergün seks sıkmaz :)
Cevap sahibi+1 yılTavsiye istediginiz konular varsa sorabilirsiniz :)
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılKonuları sadece konuşuyor musunuz? Yoksa birbirinize görsel paylaşımı ya da ne bileyim görüntülü görüşme yapıyor musunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüntülü konuşurken de gosteriyorum uzak olduğu için fazla bisey olmuyor oda bana bir ara demişti ki fazla konuşmayalım uzağız canımız çekiyor
- +1 yıl
Hani görüntü bir şey olmasa sadece konuşmak mı sıkıyor acaba diyecektim ama görsel şölende var ise acaba libidosu mu çok çok düşük?
+1 yılbelki fantezi yapmıyorsanız bundan dolayı sıkılmış ola bilir.
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 5 aydır buluşamıyoruz oda canımız çekiyor diyor
- +1 yıl
fantezi yapıyor musunuz?
Bi erkek bunu yapmıyorsa bence sıkıntı vardır söylemeiği bitrşey mutlaka vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bide şey diyordu uzağız yanında değilim canımız çekiyor
Soran+1 yılYani durup dururken öper beni bende öperim sonra dur canımız çekiyor bende ceksın dediğimde yanımda değilsin ki diyor
+1 yılTek yöne odaklı konular sürekli oldukça birini bıktırır. Aslında konuşacağınız pek bizi kalmamış ilişkiniz de sen olmasan da olur onun için
06 Yorumla
Soran+1 yılKendisi öyle demiyor ama bugüne kadar sınır den de olsa dahi hicbir şekilde sen olmasan da olur demedi tam tersine sen olmasan ben nefes alamam dedi sadece uzak mesafe ilişkisi yaşadığımız için buluşamıyoruz ondan dolayı olabilir bilemedim bide uzağız cinsellik konuşunca canım çekiyor da diyor
- +1 yıl
Sen olmasam nefes alamam ne kadar klişe bir söz :) benden önce nasıl alıyordun desen senden önce ben yaşamıyor musun diyecek :) sen yaşa gör ben ne desem boş
Soran+1 yılSenin varlığından haberim yok der yani demek istediğini ben seninle mutluyum der 2bucuk senedir uzağız hergun cinsellik konuları açtığım için herhalde sıkılmış olabilir
- +1 yıl
Hergun mu :) 2,5 sene hiç görüşmediniz mi o nerde sen neredesin
Soran+1 yılBuluştuk tabi sadece şu sıralar buluşmuyoruz sıkıntılardan dolayı normalde 3 ayda 1 buluşurduk da şu an 5 ay olduğu için biraz fazla ozledik
- +1 yıl
Anladım gelip istesin seni evlenin Özlem bitsin
Hayır alakası yok. Birbirinize konuları açmaya devam edin.
00 Yorumla
+1 yılBiz kimle uzak mesafe ilişkisi kursak cinsellik konuşmak istemiyorlar neden
00 YorumlaSkilmaz aslinda ama neden istemiyoki
02 Yorumla
Soran+1 yılIstememek değil mesele ben açtığımda ilk başta canımız çekiyor diyo sonra ben biraz inatla konuşunca oda konuşur eder bide hergün açıyorum konuyu oyuzden olabilir mi
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Devam et ve konuştur onu
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşturuyorum da canımız çekiyor diyor sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçsa bir türlü açmasa bir türlü. 🤦
03 Yorumla
Soran+1 yılAcaba beni düşündüğü için mi sıkılırım diye mi açmıyor sence
- +1 yıl
Sevmiyordur belki bu tarz konuları.
Soran+1 yıl😂yok be sevmez olur mu sadece uzağız diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyenler cok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ve o hangi şehirde
02 Yorumla
Soran+1 yılBen İzmir o kocaeli
Cevap sahibi+1 yılAnkara 'dan tanıdık yokmu ya uff
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tatmin olmak mı istiyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNereden tanıştınız
+1 yılAranılan hatun ☺️