Daha önce cinsel ilişkiye girenler tarif edebilir mi kadınlarda boşalma denilen şey normal gündelik hayatta beyaz akıntı olan şey mi yoksa farklı bir akıntı mi? Veya hiçbir şekilde kadınlarda boşalma olmaz mı? Çünkü bir yerde okumuştum kadınlarda boşalma durumu olmuyormuş rahatladiklarinda idrar kaçırıyorlarmiş ne kadar doğru bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlarda boşalmanın çeşitli durumları var bunu bir araştırman lazım mesela bazı kadınlar sıvı gelmeden kasılarak boşalır bazıları çok az bi sıvı ile boşalır bazıları ise fışkırmak değil ama yoğun su gelmesi ile boşalır değişkenlik gösteren bi durum..
12 Yorumla
Soran+1 yılBu sıvı dediğiniz şey idrarmiş.. siz bence araştırın. Elbette rahatlama oluyor ama orgazm olma durumu erkeklerdeki gibi değil idrar kaçırma şeklinde oluyor. Su dediğiniz şey idrar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılOrgazm esnasında erkekler gibi sıvı çıkmaz. Nasıl orgazm olunur dersen bütün vücudunun istemsizce kasılması denilebilir. İdrar kaçırma kadınlarda orgazm esnasında görülebilir. Bu kasılmalar esnasında pelvik kaslarıda etkilendiği için zayıf pelvik kasları, dolu mesane gibi durumlarda olur.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kadında erkekde ki gibi bi fiziksel boşalma yok. duygu yoğunluğu ve zevk deryası diyelim. titreme ve kasılma da eşlik ediyor. sen deneyimlemedin mi daha önce.
00 YorumlaYapışkan sıvı gibi bir şey geliyor ıslaklığı orgazm olduğunu tecrübeli kadın ve erkekler anlar sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda daha çok ruhsal bir tatmin oluyor nadir de olsa bazılarından sperme benzer bir sıvı geliyor
00 Yorumla
+1 yılÇok aktığını gördüm. Her yerimi ıslatmıştı. cok zevk alınca aķmasi fışkırması daha çok olur
04 Yorumla
Soran+1 yılAkan şeyin idrar olduğunu biliyorsun değil mi yani üzerine kadın işemiş bildiğin
- +1 yıl
Hayır ya ne idrarı o kadar cahilmiyim. Sıvı geldi hafif jelimsi 😉
Soran+1 yılJelimsi sıvı dediğin şeyi ben günlük hayatta bazen lavaboya giderken akıtiyorum ksjdjjd yani idrarın bir parçası oluyor
- +1 yıl
Ya değil idrar başka bir şey
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşadıgımızda çok ak sıvı akar
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sadistÜye yok be kaşık kadar erkek gibi değil
Soran+1 yılOf ya bana çok mide bulandırıcı geliyor idrar kaçırma bildiğin..
Cevap sahibi+1 yılNeden hiç boşalmadın mı
Soran+1 yılHayır daha önce ilişkiye girmedim, sevgilimle fiziksel temasıniz oraya kadar varmadi daha.. çok seviyorum onu ama mesela oral seks yapabileceğimi sanmıyorum. Size zevkli mi geliyor yoksa sevgilinizi mutlu etmek için falan mı katlaniyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBen evliyim zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılİgrnec ya idrar mı fiskircaz gajshajab
510 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorlar://
Cevap sahibi+1 yılAdamın üstüne kasıklarina idrar mı bosalicaz yani
Cevap sahibi+1 yılNe oldu?
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş 🤣
Cevap sahibi+1 yılBen olsaydım ben yapardım 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNe güzel 😊😊
Orgazm oluyor titreme ile
02 Yorumla
Soran+1 yılTitreme derken 🙄
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor neden olmaisn ki
00 Yorumla
+1 yılYok ya titreyip orgazm oluyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oluyo
00 Yorumla
+1 yılTitreyerek Bosalma
00 Yorumlaolur herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende nasıl oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz