+1 yıl%100 pamuklu iç çamaşırı kullan, her gün değiştir, nemli kalmasına izin verme, günlük pedle destekle, ağdadan kaçın, kimyasal kullanma, temiz tut.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılLazerle vajina beyazlatma
Lazerle vajina beyazlatma, zamanla koyu renge dönüşen vulvanın koyuluğu azaltmak için yapılan tedavidir. vajinal bölgenin esmerleşmesindeki en önemli neden bu dokulardaki östrojen hormonunun yoğunluğundandır. Östrojen hormonu güneş güneş ışığının etkisi ile vajinal bölgede koyulaşmanın meydana gelmesini sağlayan melanasit adı verilen hücreleri uyarıp vajinal bölgede renk koyulaşmasının oluşmasını sağlar.
Genital bölgede renk açma işlemi son zamanlarda hastalar tarafından oldukça yaygın görülen tedaviler arasında yerini almıştır. Özellikle lazerle genital bölge renk açma işleminde hasta memnuniyeti çok fazladır. Kadın genital bölgesinin nispeten açık pembe renkli tüylerden arınmış bir vulva daha çok beğeni almaktadır.
Lazerle vajina beyazlatma
Genital bölgeye uygulanan kremler, cilt soyma işlemi gibi işlemlerle cildin üst katmanının soyularak geçici renk açma işlemi yapılabilmesi mümkün olsada çoğu kimyasalın vajinal bölge cilde verdiği zararları da unutmamak gerekir.Fotona lazer cihazımız ile gerçekleştirilen vajinal bölge beyazlatma işlemi ile cildin daha derin katmanlarına etki ederek kalıcı bir beyazlatma sağlanır. Beyazlatma işlemi kararmanın derecesi ve cildin yapısına göre tek seansta 15 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanır. Bazen cilt tipine göre 2-3 seansta gerekebilir. İşlem sırasında anestezi gerekmez. Ağrı eşiği düşük olan hastalarımızda lokal anestezik krem veya sedasyon anestezi yöntemleri uygulanabilir.
10 Yorumla
Merhaba, genital bolgede kararma birçok kadının ortak sorunudur, aslında ten rengine göre birkaç ton daha koyu olması doğaldır genital bölgenin, ancak daha fazla oluşu, hatalı ped ve çamaşır seçimi, epilasyon yontemi ve genetik faktörlere bağlı olarakta gelişir. Bunun için üretilen hiçbir kimyasalı kullanmamani tavsiye ederim, vajinal florayi pek olumlu anlamda etkiledikleri söylenemez
24 Yorumla
Soran+1 yılSirke felan sür diyolar sizce yapmali miyim
Soran+1 yılLimon felan da mi olmaz sadece iç dudaklara
Soran+1 yılOlur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçmiyor aşko ten renginle alakalı. esmersen veya koyu kumralsan olabiliyo
56 Yorumla
Soran+1 yılBeyazım ben önceden böyle değildi yeni yeni oluyo
Soran+1 yılSeninki de mi öyle
Cevap sahibi+1 yılben aşırı esmerim ve eskiden de böyleydi benimki
Cevap sahibi+1 yılevet benim tamamen esmer sadece içi değil
Soran+1 yılSorun etmiyor musun peki beyazltaama şeyleri felan oluyormuş ben ondan yaptırmayı düşünüyom geçmezse
Cevap sahibi+1 yılyoo neden sorun edeyim. çoğunluk böyle zaten kimse bembeyaz bir vajinaya sahip değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz olmali rengine kafani takmaa bencee fazla oksmaaktan da olabilirr tabikii
19 Yorumla
Soran+1 yılÇok okşiyom ve sürtünüyom ondan büyük ihtimal azaltmam lazim
Soran+1 yıl2 3 önceden daha fazlaydi
Soran+1 yılYo azalttim önceye göre zaten kendimi kontrol edebilen bi insanim ondan çok sıkınti yok
Cevap sahibi+1 yılAnladimm bende gunluk 2 3 defa rahatliyorumm istek cok fazla oliyo oyleyse guzel
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılislaniyommm inliyom kasjk
Soran+1 yılmiss gibi kokuyo hem dee
Cevap sahibi+1 yılNeden tatlimm neye dikkat edeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılne yaptırman gerektıgı ıle ılgılı pek bılgım yok ama ne gerekıyorsa yaptır kotu bır durum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Limon ve karbonat kürü yapacaksın ama dikkatli olman lazım onda da
014 Yorumla
Soran+1 yılYok limon sürmeyin asitli felan diyolr sirke sür diyen var bi araştırıcam
Soran+1 yılPamukla nereyi kapaticam emin misin peki bişi olmasşn zkxkxk
Soran+1 yılNeyse yapmaya calisirirm sjsj
Soran+1 yılkorkuyorm gel sen yap haahhajsjdjsö denerim ya bi bakalim
Soran+1 yılKdjdkd peki
Soran+1 yıl😀😀 ne alla alla
Soran+1 yıl😹😹 peki
Beyazlayınca 6 Madalya mı takacaklar Bırak öyle kalsın çok mu yıpratıyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılYani evet sürtünüyom ama sorun şu ki önceden pembe beyaz felandi tenimde beyazdi zaten şimdi içi biraz kararmiş
Soran+1 yılEvet yüksek ama kendimi kontrol edebilen bi insanim bu yüzden çok ta sorun etmiyorum da
Soran+1 yıl1.56 boy 40 kilo
- +1 yıl
knk surtunme katsayısı ile ne alaka la
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmez, türk kadınlarında genetik kara vajina sorunu var, o yüzden tercih etmiyorum, rusların ki pespembe
08 Yorumla
Soran+1 yılgeçer ya beyazltama işlemi yaptırırım orayi ruslarinki evet öyle feci kiskaniyom bu yüzden mk ruslari zmxjkd
Soran+1 yılNe yapiyo onlar peki genetik mi yoksa başka bi şey mi var ya
Soran+1 yılÇok temiz tutmaya çaliştiklarini duydum yani bayağı oraya özel bakim felan yapiyolarmiş bende önceden yapmiyodum beyaz tenliyim orasi de pembeydi zaten sonradan karardi şimdi beyazltam şeylerinden denicem
Cevap sahibi+1 yılYok ya genetik, benimki mesela venüs jiletle alıyor vajinayı ama pespembe hala, 7senedir tanışıyoruz, uçları falanda pespembe, mesela benim kdar yiyo ama hiç kilo almıyor 1,80 boy 62 kilo, nasıl oluyor deyince? I have good genetics diyo fkfmmf
Soran+1 yılSnjdjd genetik o zaman şanslı ama hepsi böyle değildir de kiskaniyom bunlari ya pıfff
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle diyim yüzlerce rusla yattım şu ana kadar vajinası pembe olmayan max 2/3 tane denk gelmiştir gkfkfkf ama yattığım türklerde genelde vajina kararması gördüm hep, o zaman yalamak gelmiyor içimden hiç
Cevap sahibi+1 yılYalnız şu var iç çamaşırını sık değiştirir, hergün bi kaç kere yıkanır (seviştiğimiz için belkide sürekli dkfkfn) bunlarda var
Soran+1 yılHimm iyiymişş ya sizinkisi hahahsjdj
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Elma sirkesi kullan denersen faydasını görürsün
015 Yorumla
Soran+1 yılUydurma
Soran+1 yılEminsin dimi ama valla bak bi şey olur öldürürm seni
- +1 yıl
Asidik bir şey o, sakın ha.
Soran+1 yıl@carsngirls zjxjsksk
Soran+1 yıl@carsngirls bu çocuk nie böyle diyo o zaman 😅 zaten sürmicektim de korkuyom
- +1 yıl
Hangi bölüm?
- +1 yıl
Ee, hangi bölüm?
- +1 yıl
Sağlıkçı falan değilsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yıldoktora görünebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
neden olmasın
Yatmadan önce ozon suyuna bas
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam bi deniyim
+1 yılGünes görmeyen yerler normal
00 Yorumla
+1 yılDoktora göstersene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlsunn doğallığı iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHipo ile
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne