Elbette ki herkesin bildiği bir kavramlardır bunlar ama unuttuğunuz bir şey var KS canlar her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, sizin düşünceleriniz, hayal dünyalarınız ve fantezik yaşam adına olan hayal dünyalarınız nasıldır diye kendinizi ölçme ve değerlendirme sorusu bu aslında? Detaylıca anlatabilirsiniz.
Sevişmek (ön sevişme) ve seks yapmak (oral seks) aralarındaki fark nelerdir?
Bir kere sevişmek zaten seksin başlangıç aşamasıdır her zaman ön sevişmede de vajinal duvarların hafif uyarılması ile klitoris'in kendine belirgin etmesi ile kritoris'i uyararak aynı zamanda diğer kısımlardan da uyarı yaparak anal kısma kadar sevişilir oral seks karşılıklı şekilde de yapılabilir pozisyon ve duruma göre çeşitli şekillerde ortaya çıkabilir dolayısıyla bu soruyu biraz mantıksız oluyor zaten ön sevisme esnasında bir nevi oral seks yapıyorsun.
Ben her zaman yazarken de yaşadıklarımı hissederek yazarım laf olsun diye yazmam cinsellik konusunda seks konusunda tecrübeliyim sürekli bu duygu halini yaşıyorum zaten
Ön sevişme ve seks yapma arasındaki farklar genellikle fiziksel temasın yoğunluğu ve niteliğiyle ilgilidir. Ön sevişme genellikle cinsel uyarılmayı artırmak, partnerler arasındaki bağları güçlendirmek ve cinsel ilişkiye hazırlanmak için yapılan dokunma, öpme, okşama ve diğer cinsel etkinlikleri içerir. Ön sevişme genellikle cinsel ilişkinin bir parçasıdır ve kişiden kişiye değişen sürelerde ve yoğunlukları yaşanabilir.
Seks yapmak, genellikle cinsel birleşme veya oral seks gibi cinsel aktiviteleri içerir. Cinsel birleşme, vajinal, anal veya diğer cinsel temas yoluyla orgazmı hedefleyen cinsel etkinliklerdir. Oral seks ise bir kişilerin bir diğerinin cinsel organlarını ağız veya dilini kullanarak uyararak cinsel zevk yaşamasını sağlayan bir tür cinsel etkinliktir.
Ön sevişme, cinsel ilişkinin bir parçası olarak kişiler arasındaki duygusal bağı güçlendirmeye ve cinsel uyarılmayı artırmaya odaklanırken, seks yapmak genellikle cinsel hazzı doruğa çıkarmak ve orgazmı yaşamak için daha yoğun bir cinsel etkinliktir.
Her iki durumda da kişiler arasında güven, rahatlık ve karşılıklı rıza gerektirir. Cinsel aktivitelerin her zaman kişiler arasında açık iletişim, rıza ve saygı çerçevesinde olması önemlidir. Ayrıca, cinsel sağlık ve korunma için gerekli önlemlerin alınması da önemlidir.
Misal detay vermeniz açısından birizinde çıkıpta şöyle dememiş, ön sevişmede erkeği cinsel iç çamaşırı giyinip iç çamaşırın detaylarını belli edecek firikikteki açıklıkta cinsel fantezi elbise giymesini isterim kadınımın, kadınıma önceden aldığım anal plugını anal bölgesine takıp benim eve gelmemi bu gibi hazırlıklarını yaparak beklemesini isterdim gibi bir açıklama okumak isterdim, düz düşünmüşsünüz sorumun cevabı detay yorumuna çok açık ve buradaki soruları düşünerek, bakarak soru üretmeye çalışıyorum ama sorularımın cevaplarını çok düz ve kısır düşünüyorsunuz, lütfen hayal gücünüzü düşünün canlandırın sizde.
Misal ön sevişme yukarıda belirtiğim gibi başlar çünkü biz erkekler ağır başlı varlıklarız ve kadın azmadan, rahat durmadan, erkeğine seks arzularını göstermeden, erkeğini azdırmadan, erkeğine harekete geçiremez.
Misal oral seks oral yani ağız yoluyla yapılan seks, vajinal ve anal sekste vücutların birbiriyleriyle birleşmesi, tenlerin buluşması ve vücut sıcaklıklarının birberiyle özleşmesi ve ateşlenmenin olduğu döngüdür.
Sevişmenin birleştiği döngüdür ama sevişme ve oral seks iç içe ama yapılış ve alınan haz türleri farklıdır ve cinsel birleşme kadının acısından çıkarttığı inleme sesleriyle ve hissettiği acının zevki dönüşümüdür, yapılan seks pozisyonlarının bile püf noktaları, zevk noktaları vardır.
Dostum soru fantezilere çok açık... burada detaylar kişilerin kendine özel olduğu anlardır... özel anlarını detaylı anlatmak isteyen kişilerin çıkmaması da çok sürpriz bir durum değil... senin iyi niyetle sorduğunu biliyorum ancak detaylara girersek yatak odasına giriyor bilmem anlatabildimmi?
Yani zaten iyi niyetimden şüphe etmemeniz gerekir zaten, evet giriyorda, eşinle olan kısımlardan zaten bananesi senin özel hayatın sonuçta, o kadarını kimseye sormamam, anlatmasınıda isteyemem haddim değil sadece senin bu denli fantastik içeriğin nelerdir gibiydi ama neyse, teşekkürler yinede, cevapladığın için.