Cinsel Yaşam Sevgiliyle cinsel sohbet hangi seviyede olmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sevgiliyle cinsel sohbet hangi seviyede olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Sevgili ile cinsel sohbet olmamalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki?
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel sohbet de seviye olmaz nude video eşliğinde şarıl şarıl Bosch almak lazım 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. bu ilişkinin gidişatına göre değişir. ama amaç sabit tutmak değil git gide arttırmak yönünde olmalı 0 0 Yorumla
Kovboy_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 59% +1 yıl Cinsel sohbetin limiti mi var. Konuya girildiyse limitsiz devam. 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Üst seviyede adı üstünde sevgilisin Normal arkadaş değil yani 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Cinsel sohbette seviye ve sinir olmaz libido tavan yapmis sen kelimemi sececen 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Samimiyetiniz ilerledikçe seviye yükselir ve ardından mutlu son gelir. Keyifli geceler. 😍😎 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sen bayan olarak erkeğin sana bakış açısı ve yaklaşımına göre bunu senin ayarlaman lazım bence 0 0 Yorumla
Memmedli36 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Orta şekerli ya ilk başlarda, kıvrandıracak kadar:) 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne kadar zamandır birliktesiniz? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alti ay Yorumla ax2akrep +1 yıl uzak mesafe mi Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. her seviyede olabilir 1 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Canin nasıl isterse 0 0 Yorumla
Doktorunuz1989 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Sınırı olmamalı. O an karşılıklı ne isterseniz 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seviyeleri say bakalim 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İki tarafta istediği zaman 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. sevgili süresine göre değişir 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Sınırı yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne sohbeti mk 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik ya yaşarsın ya da yaşamazsın asıl sohbet derken ne demek istediğini anlayamadım Yorumla ax2akrep +1 yıl 2. seviye cinsel konuşma izni ckkdxl şaşırmış millet valla dkxlx Yorumla Soran +1 yıl Yasamali miyim sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ax2akrep böyle saçmalıkları da evden bile çıkamayan çılgın bakireler yapıyor işte Yorumla ax2akrep +1 yıl boş ver ablası öğrenecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Banane kardeşim senin hayatın ama şunu söylemeliyim ki gençken mümkün olduğunca yaşa 30dan sonra o diriliği kendinde bulamıyorsun hevesinde olmuyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Her önüne gelene vermektense evden cikmam daha iyi :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkma zaten senin ne işin var evinde ananla fasulye kır Yorumla ax2akrep +1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl @ax2akrep can atiyorsun kiz sana özelden yazsin diye degil mi napacagini sasirdin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen de git belini kirdir adamlara 😂 Yorumla ax2akrep +1 yıl öyle bişi istesem buraya direkt yazardım. :) ayrıca konuşmadığımızı nereden çıkardın dkdlx Yorumla Soran +1 yıl @ax2akrep aynen o yüzden bana da anca özelden yalvardin cevap vermedigim icin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu yapmak için belimi kırmam gerekmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşuyoruz zaten biz Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kaç yasindasin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 28 neden Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bugüne kadsr hız seksting yapmadin mi Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimle yapiyorum ama yanlis mi yapiyorum bilemedim Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yanlis yapiyormusun bilemem ama uzulecegin kesin Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Çünkü soguyacaksenden Yorumla Soran +1 yıl Ama ne bir foto yolluyorum ne ciddi anlamda yasiyorum sadece tatmin olmasini sagliyorum Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ama o senin tatmin olduğunu sanıyor dimi Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sınırsız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Sevgili ile cinsel sohbet olmamalı
Neden ki?
Cinsel sohbet de seviye olmaz nude video eşliğinde şarıl şarıl Bosch almak lazım
bu ilişkinin gidişatına göre değişir. ama amaç sabit tutmak değil git gide arttırmak yönünde olmalı
Cinsel sohbetin limiti mi var. Konuya girildiyse limitsiz devam.
Üst seviyede adı üstünde sevgilisin Normal arkadaş değil yani
Cinsel sohbette seviye ve sinir olmaz libido tavan yapmis sen kelimemi sececen
Samimiyetiniz ilerledikçe seviye yükselir ve ardından mutlu son gelir. Keyifli geceler. 😍😎
Sen bayan olarak erkeğin sana bakış açısı ve yaklaşımına göre bunu senin ayarlaman lazım bence
Orta şekerli ya ilk başlarda, kıvrandıracak kadar:)
ne kadar zamandır birliktesiniz?
Alti ay
uzak mesafe mi
her seviyede olabilir
Canin nasıl isterse
En üst seviyede
Sınırı olmamalı. O an karşılıklı ne isterseniz
Seviyeleri say bakalim
İki tarafta istediği zaman
C1 düzeyi olmalı yani akıcı konuşabilmeli😂
Aradaki sevgiye ve isteğe bağlı
sevgili süresine göre değişir
Olmamalı
Hiç olmamalı yanlış bir şey
Sekste sınır olmaz.
Sınırı yok
Bunun sınırını siz belirlersiniz
Olmali bencee
biraz argo olmalı
C1 akıcı
Ne sohbeti mk
Derken
Cinsellik ya yaşarsın ya da yaşamazsın asıl sohbet derken ne demek istediğini anlayamadım
2. seviye cinsel konuşma izni ckkdxl şaşırmış millet valla dkxlx
Yasamali miyim sence
@ax2akrep böyle saçmalıkları da evden bile çıkamayan çılgın bakireler yapıyor işte
boş ver ablası öğrenecek
Banane kardeşim senin hayatın ama şunu söylemeliyim ki gençken mümkün olduğunca yaşa 30dan sonra o diriliği kendinde bulamıyorsun hevesinde olmuyor zaten
Her önüne gelene vermektense evden cikmam daha iyi :))
Çıkma zaten senin ne işin var evinde ananla fasulye kır
😅😅😅😅
@ax2akrep can atiyorsun kiz sana özelden yazsin diye degil mi napacagini sasirdin 😂😂
Sen de git belini kirdir adamlara 😂
öyle bişi istesem buraya direkt yazardım. :) ayrıca konuşmadığımızı nereden çıkardın dkdlx
@ax2akrep aynen o yüzden bana da anca özelden yalvardin cevap vermedigim icin 😂
Bunu yapmak için belimi kırmam gerekmiyor
Özelden konuşuyoruz zaten biz
Kaç yasindasin
28 neden
Bugüne kadsr hız seksting yapmadin mi
Hayir
Sevgilimle yapiyorum ama yanlis mi yapiyorum bilemedim
Yanlis yapiyormusun bilemem ama uzulecegin kesin
Neden ki?
Çünkü soguyacaksenden
Ama ne bir foto yolluyorum ne ciddi anlamda yasiyorum sadece tatmin olmasini sagliyorum
Ama o senin tatmin olduğunu sanıyor dimi
İleri seviye
Sınırsız