Selâm Gençler... Böyle bir teklif karşısında nasıl tepki verirdiniz¿

Kabul ederdim, daha heyecanlı olurdu.
Asla kabul etmem!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selâm Gençler... Böyle bir teklif karşısında nasıl tepki verirdiniz¿

Teklifin, kimden, nerede ve ne zaman geldiğini bilmeden bu soruya sağlıklı bir cevap veremem. Cinselliği seviyorum ama ağzımda salyalarak akıtarak , elim şeyimde gezen bir abaza da değilim.
Sel ya da tsunami de değil yani o kadar ani gelip de kaçamayacağımız 😂
bu soruya birkaç farklı açıdan bakıp birkaç farklı cevap Verebilmem mümkündür. Birincisi cinsel ilişki teklifini tanıdığım birinden mi alıyorum tanımadığım birinden mi? Tanımadığım birisi gelip pat diye böyle bir teklif teklifte bulunsun? Bu teklifi reddederim. Ikincisi bana ilişki teklif eden kadın tanıdığım biriyse kendisine ilgi duyup duymadığıma bakar ve ona göre kabul veya ret cevabı veririm. üçüncüsü bu teklifte bulunan kişi eşim ya da sevgilim pozisyonunda biriyse bunu reddetmek hoş olmaz kabul ederim.
Teşekkür ederim 💐
Cinsel ilişki her an, herhangi bir kişiyle yaşanacak bir olay değildir. Öncelikle ruhun arzulaması, içinde o kadına/erkeğe karşı dayanılmaz bir çekim hissedilmeli, onu düşündüğü anlarda bedeni alev alev yanmalıdır.
Kabul etmem, ama eğer beni direkt zorla yatağa iterse veya koltuğa ayağım düz olduğu gibi titrer o zaman ne yazık ki hayır diyebilme şansım yok yattığım yerden kendimi kaldırmak zor oluyor (bedensel engelliyim)
Cevap
23Cevap
Bana kimse aniden böyle bir teklifle gelemez hayatımdaki insan haricinde. Diyelim ki o böyle bir atakta bulundu e o zaman da kim tutar bizi :D
Eşim ederse eder zaten başkası etmez etse de kabul etmem. ve o zaman da tabi ki de hazır olurum her zaman.. 🦋
Başka kizlarada teklif ettiği ne mağlum çok iğrenç bir durum bence düşüncesi bile iğrenç kabul edenlere anlamiyorum bu kadar özgür olmakta ne biliyim yani yari Yabanciyim ve bu sitedeki sorulari okuduğumda Yarisi cinsellik soru tamam belki eğleniyorsunuz istediğinizi cevap verin yazin bence Komik değil o kişi karaktersizdir benim gözümde kolay lokmayi bulmuş saf bir kizi oynamak istemiştir tutkulu heyecanli olduğu içinde değil Aniden gelen teklif çünkü tabi karşindaki kişide istekliyse o ayri bir şey
Tekliften ziyade kimin teklif ettiği mühim olan bence sevdiğim erkekten/eşimden başkasına gerekli özsavunmayı yaparım 😃
😀helalll
😄 😅
Kocamdan geliyorsa üstüne atlarım.
Başkasından geliyorsa yine üstüne atlarım.
Kocamla sevişmek diğerini dövmek üzere. 😂
Erkeklerin bu teklife hemen "evet" diyeceği, birçok kişi için ilk akla gelen cevap olsa da durum öyle olmuyor diyip kısa yoldan cevap vereyim..
İstediğim, arzuladığım birinden gelirse ben de hemen evet, yapalım derim
Hayır derim zorla değil yani demi insanlar heraldr o kadar da acımasız değildir diye düşünüyorum
Eden partber istedigim gibi bir ozelligi varsa kabul etme olasiligim yuksek
Düşünürsem sıkıntı o yüzden düşünmeden oradan koşarak uzaklaşırım.
aniden gelen derken?
teklif sevgilimden geliyorsa elbette kabyl ederim
Kabul etmem Su an için sünnetsizim alay ederler... sünnet olunca anca evlilik ile
Nasıl aniden oluyor ki? Birisi gelip sana "Yat lan şuraya!" falan mı diyor?
Sitenin kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu bir kez daha anlamış olduk :)
Partnerimse kabul edilir
kim teklif eder ki hiç bir kız yapmaz bence
Bir çekim olması şart.
Kabule keyfini yasa
evlenmeden olmaz derim
Başım ağrıyor derdim 🤭🤭
Herhangi birisi olmaz.
Bu kişi kocamsa okey derim yoksa olmaz
O kişi bidaha hayatımda olmaz.
kimden geldiğine bağlı
Kimden geldiğine bağlı
Sen ne yaparsın
Zaten plansız olanı daha zevkli olur 🥵💦
kabul etmemistim
beğendiysem kabul ederdim
Hazırlıksız yakalanmak istemem planli olmalı
Kabul eder yyaşardım
Cinsel ilişki teklifi nasıl yapılıyor ki?
Kabul ederim.
Kabul etmem
Kabul etmem
Kabul ederdim
ay ben şokkk :)
ah nerde o teklif :)
heycanlı olurdu sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?