pişman olduğum ilişkilerim oldu ve bunun suçluluğuyla eziliyorum keşke yapmasaydım evlenmeden diyorum. en son ilişkimdeki kişi yaşadıktan bittikten sonra benden uzaklaştı. bana daha önce hiç bu kadar kırıldığımı bk gibi hissettiğimi hatırlamıyorum. ve aylardır libido olarak zaten düşüğüm cinsellik yaşamak konuşmak ve konusunun açılmasına tahammülüm bile kalmadı çünkü istedim yaşadım ve sonucunda duygusal çöküntü ile başbaşa kaldım. onlara ise bi bk olmadı. ihtiyaçları görüldü ve sktrip gittiler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden duygusallığa bağlanma ihtimalin az olan erkeklerle yapsan daha iyi. En önemlisi güvenilir bir erkek gerek. Güvenilir erkek akrabalardan bile seçilebilir. Evli bile seçilebilir. Her neyse olan olmuş zamanla geçer. Libidon da yükselir zamanla. Arada hikayelerdrn oku, videolar izle. Çok güzel hikaye sitesi var uzun ve dizili olan çok. Şu durumda önce kız kıza dene bence. Bul biseks eğilimi olan bir bayan. Hatta ilk defa denemek isteyen olursa daha iyi olur belki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlakas8 yok cinsellikte tercih istek hormon merak ostek arzunun bir sonucudur. Yasanilmasi muhtemeldir. Istekli arzulu biri bunun onune gecmesi imkansizdir. Hatalar olur mu herkesle seks yaparsna hatali oursun ama secim tercih kriterin varsa yasanir uyum kacarsa birakilmasida en dogrusudur. Ama onemli olan deger kisiyle degerini yasaamak yasadigindan keyif alip uzulmeden bitirmektir. Degerini insanin davranisi karakteri belirler
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum ama vicdan azabı çekiyorum ve suçlu gibi hissediyorum kendimi çok kızıyorum. zaten olan da bana oldu
- +1 yıl
Gecmise takildigin kadsr hayatinda sogur sogudukca mutlu olamaz neseni kaybedersin olan olmustur geri alamazsin onune bakmayi ogren degersizlere hayatinda deger vermemeyi ogren
Soran+1 yılneşem kalmadı genel olarak ama yaşıyorum işte
- +1 yıl
Hayatini toparlamak dustugun yerden kalkmak senin elinde snein jsteginde biraz kendine guc motive et hayatinda degisiklikler yap eskiyi silmeye calis unut onune gelecege bak ani yasayarak kendini mutlu edecekleri yap
- +1 yıl
Tesekkurler
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşürmez. Sürekli olarak bu kafadaki erkekleri buluyorsunuz ve size b*k gibi davranıyorlar. Erkek sevişince değeri düşmüyor da kadın sevişince neden değeri düşsün?
00 Yorumla
evlenmeden yapilan hersey pismanlik
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genel sonuç bu erkeğe güvenip kendini açanlarda
05 Yorumla
Soran+1 yılsöylemesi ne kadar da kolay
Soran+1 yıltabiki zorla olmuyor ama bana böyle yapacağını bilmiyordum gerçekten hoşlanıyor sandım ve defalarca kez sordum ona da şaka mı yapıyorsun falan diye. bunun şakası mı olur dedi. İlk başta ilgili olan erkek gitti yerini mesajlarımı sklemeyen görüldü atan erkek geldi. benim sinirlendiğim konu bu. ben beni sevdiği için benimle oldu sandım ama her şey yalanmış. bu da bana iyi bir ders oldu
Soran+1 yılBana denk gelen erkeklerin hepsinin amacı cinsellikti ben benimle seks muhabbeti yapmamış bi tane erkek tanımadım bugüne kadar istediklerini vermeyince de ya trip ya engel. bu tabiki de hemen evlilik dışı yapacağım anlamına gelmiyor ama düzgününü ne gördüm ne de tanıdım kendim de dahil düzgün değilim artık..
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden hep kızlar böyle yanlış adamlara aşık oluyorlar. Sonrası için yapılacak bir şey yok. Seçimlerinizin sonucuna katlanmak zorundasınız.
03 Yorumla
Soran+1 yılgüvendim beni gerçekten seviyor hoşlanıyor sandım bana o güveni o verdi ben mi istedim illa onunla olmayı ikimiz de istedik ve oldu ama böyle olacağını bilmiyordum zaten sonucuna fazlasıyla katlanıyorum ve acı çekiyorum bi suçlu varsa eğer bu suç tek taraflı değil.
Cevap sahibi+1 yılBakışları bile güvenilmez bir erkeği sevipte nasıl güvenilir diyorsunuz anlamıyorum
Soran+1 yılhoşlanıyorum dedi bana geçmişimi yargılamadı saygı duydu önemli olan şu an dedi. şaka yapmıyorsun ciddisin dimi dedim. bunun şakası mı olur dedi ciddiyim hoşlanıyorum senden dedi. Ne yapabilirdim böyle söyleyince? Ben böyle olacağını da bilemedim çünkü işyerinde tanıştığım normal bir insandı benim için. kendisi bana bu şekilde yaklaştı bende kaptırdım gitti işte zaten tek hatam da bu oldu. aylar oldu ben işte n çıktım aramadı sormadı bile beni üzen kıran bu.
+1 yılYa bu kadınlarda çok oluyor 23 27 civarı özellikle fazla cinsel ilişki sonrası bi depresif düşünce çöküyor. Hele de kadın çok duygusalsa daha ağır oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılişte o benim
- +1 yıl
Biraz ara ver sonrasında düzelirsin. Ne istediğini anladığında geçiyor. Konuşmak istersen yazabilirsin
+1 yılSenin için tecrübe oldu bidaki ilişkilerinde ona göre dikkat edersin.
00 YorumlaÜzme kendini kanı bozukmuş o karaktersizligin önüne geçmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılkaraktersizliğin?
Soran+1 yılha pardon kusura bakmayın biraz sinirlerim bozuk
+1 yılTabiki, özellikle evlilik dışı olanlar
12 Yorumla
Soran+1 yılevlilik dışı...
- +1 yıl
Evet, zina yapmak
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum.🤦
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kadının düşürür
04 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin yükseltiyor galiba?
Soran+1 yılkadınların yapma yaşama hakkı yok o zaman erkekler yapınca daha iyi öyle mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç defa olduu p
02 Yorumla
Soran+1 yılkaç kez olduysa oldu, oldu işte
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin
+1 yılYok. Be
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yıldüşürmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım