Cinsel Yaşam Eşim sürekli kuru yemiş yememi istiyor, normal mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sperm kalitesi diyor ama ben sevmiyorum ve ihtiyacımda olmadığını düşünüyorum böyle yapması sinirlendiriyor beni Eşim sürekli kuru yemiş yememi istiyor, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. sperm kalitesi çocuk olması için önemli. Bu yüzden mi istiyor. 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ama gerek olduğunu düşünmüyorum Yorumla novel +1 yıl peki neden istiyor sormadın mı Yorumla Soran +1 yıl Sordum o sebebi ama ben gerek duymuyorum Yorumla novel +1 yıl onun düşüncelerininde öneli olması gerekli bence Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla novel +1 yıl eşin neden istiyor sorman gerekli direk Yorumla Soran +1 yıl Sordum Yorumla novel +1 yıl ne diyor peki Yorumla Soran +1 yıl Kalite artar die Yorumla novel +1 yıl kalite artmasını neden istiyor Yorumla Soran +1 yıl çocuk için ama ben gerek duymuyorum sorun yok bence Yorumla novel +1 yıl sen çocuk istemiyor musun bu kötü ama Yorumla Soran +1 yıl İstiyorum nie istemiyim kuru yemişle ne alakası var Yorumla novel +1 yıl çok alkaası var hemde inan ki Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla novel +1 yıl etkiliyor çünkü hem eşininde hakkı bu bence Yorumla Soran +1 yıl Hakkı derkn Yorumla novel +1 yıl istemek Yorumla Soran +1 yıl E tamam bende istiyorum çocuk ama bunu yemek şart değil Yorumla novel +1 yıl eğer ki normal şartlarda olmuyorsa bir şeyler denemek şart ama Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kuruyemiş hem libido arttırıcı özelliği var hem sperm kalitesi artmasına yardımcı olur büyük ihtimal bu sebepten yapıyor olabilir 1 0 Yorumla
selmadagcan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl cocuk yapmayacaksan nıye evlendin ? gerek duymuyorum diyor bide ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çocuk yapmicam demedim ceviz yemicem dedim okuman başka yerinden mi senin Yorumla selmadagcan +1 yıl ceviz mi yazıyor sorunda aptal ! kuruyemiş diye sormuşsun kimin okuması başka yerlerde belli işine bak hade ! Yorumla Soran +1 yıl Korkma kız gel annen le beraber gel korkma😂 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Niye kuruyemis başka yiyecek yokmu 🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla perimmasali +1 yıl Sevmiyosan zorlaması yanlış Yorumla Soran +1 yıl Söyledim vazgeçti zaten Yorumla perimmasali +1 yıl İyi o zaman Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hahaha hahaha hahaha 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Ye ne diyorsa yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sperm kalitesi çocuk olması için önemli. Bu yüzden mi istiyor.
Olabilir ama gerek olduğunu düşünmüyorum
peki neden istiyor sormadın mı
Sordum o sebebi ama ben gerek duymuyorum
onun düşüncelerininde öneli olması gerekli bence
Nasıl yani
eşin neden istiyor sorman gerekli direk
Sordum
ne diyor peki
Kalite artar die
kalite artmasını neden istiyor
çocuk için ama ben gerek duymuyorum sorun yok bence
sen çocuk istemiyor musun bu kötü ama
İstiyorum nie istemiyim kuru yemişle ne alakası var
çok alkaası var hemde inan ki
Neden
etkiliyor çünkü hem eşininde hakkı bu bence
Hakkı derkn
istemek
E tamam bende istiyorum çocuk ama bunu yemek şart değil
eğer ki normal şartlarda olmuyorsa bir şeyler denemek şart ama
Kuruyemiş hem libido arttırıcı özelliği var hem sperm kalitesi artmasına yardımcı olur büyük ihtimal bu sebepten yapıyor olabilir
cocuk yapmayacaksan nıye evlendin ? gerek duymuyorum diyor bide ya
Çocuk yapmicam demedim ceviz yemicem dedim okuman başka yerinden mi senin
ceviz mi yazıyor sorunda aptal ! kuruyemiş diye sormuşsun kimin okuması başka yerlerde belli işine bak hade !
Korkma kız gel annen le beraber gel korkma😂
Niye kuruyemis başka yiyecek yokmu 🤣
Bilmem
Sevmiyosan zorlaması yanlış
Söyledim vazgeçti zaten
İyi o zaman
Tadindan iyi anliyor demek ki
HHdhahdhwıfıwjd yanında bira iç
kendi çok mu kaliteymiş
Hahaha hahaha hahaha
Ne alakasi var yahu
Ye ne diyorsa yap