tam evlenilcek kızsın diyen kişi bile gece çıkalım club a gidelim azcık hayatını yaşa modunda. kimse evlilik ilişki istemiyor cinsellik vermeyinfce zaten gidiyorlar. cinsellik versen k*şar diyorlar yine sevmiyorlar. siz nasıl yapıyorsunuz gerçekten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük ihtimal doğru zamanlara denk getirerek buluyorlar. Erkek evlenmeyi planladığı yaşa kadar serbest takılmak isteyip zamanı geldiğinde evlenme arayışına girebiliyor. Kadınlarda da geçerli bu durum ama iş erkeğin evlenmeyi istediği zamana denk gelmekte bitiyor bence.
06 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaş üstü adamlara mı bakmalıyız yani hep?
Cevap sahibi+1 yıl20 lerin sonları makuldür çoğu insan için
Soran+1 yılaçıkçası 28 yaşında bi erkekle de tanıuştım 95li evlilik falan düşünmüyor daha erken kafasinda o yaş bandı
Cevap sahibi+1 yılValla devir değiştikçe millet aile hayatı kurmayı erteliyor, doğrudur. Evlenmek isteyen birine denk gelmek şans işi.
Soran+1 yıl25-30 arası olmuyor o yüzden. 30ların başında da gözlemim o yönde. 37 yaşındaki adam bile takılma kafasında olabiliyor ki 30-40 bandı maddiyatı da bulduğu için çok kıza ulaşabildiğini görünce sanırım onun tadını alınca o prime dönemini yaşamak istiyor yine evlenmiyor. 40 yaş üstü erkeğe mi bakmak lazım acaba bilemedim
Cevap sahibi+1 yıl40 yaş üstü daha da kötü. Benim dayım 50 küsür yaşında onun yaşadığı hayatı ben yaşamıyorum o derece yani:) Belirli bir yaşa kadar aile hayatı kuramayan bir insanın 40 lı yaşlardan sonra buna yöneleceğini sanmıyorum. 37 yaşındaki adam falan da bu kafada birisidir. Evlilik amacı gütmeyi sadece yaşa bağlamamak lazım. Maddi açıdan belli bir seviyeye gelmek, hayatını yaşamış olmak gibi birçok faktör var. Biraz da mülayim adamlara yönelmek lazım belki de:) Onlar manitacılık işlerinden çok beklentileri olmayan insanlar olduklarından bu yola daha kolay girebilirler. Ama bu tür erkeklerin de hem kadınların ilgisini çekmesi zordur hem de ortamlara girmediklerinden tanışmak zordur.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına 24 yaşıma kadar düzgün bir kızla çıkıp ilerlemek ve evlilikten sonra bir şeyler yaşama kafasında takıldım.
1 tane sevgilim olmadı. Demekki bu kafa adamı yalnız bırakıyor. O kınadığım erkekler akıllı ben canım yaşım ilerleyince anladım.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ciddi gelenleri sallamadığınız için bulamıyorsunuz tatlım. 3 yıldır evlenmeye çalışıyorum lakin senin gibi kızlar hep gözü o bahsettiğin adamların hayatında. Düzgün adam sevmiyorsunuz...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaydaydan tanış oldum , ve şu an 2 ci yılımız cinsellik yok uzak mesafe ama ara sıra geliyor , çok şükür ama hiç ummadğım anda sevgili oldum ailem baskıcı öyle şeyler hiç düşünmezdim ama oluyormuş kısmett
00 Yorumla
+1 yılŞans diye düşünüyorum ben, yoksa başka gi açıkla bulamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHe kız vallahi Allah çirkin şansı versin bizde şans yok Şans
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbulamıyorum dkdkdkdkdkk
00 Yorumla
+1 yılNerde yasıyorsun sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılArtk evlenme vakti geldi ama kiz yok
00 Yorumla İlgimi kestim o yüzden
00 Yorumla
+1 yılSokağa çıkıyorum buluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü 💪😄
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi