Evet. Çirkin bir erkek değilim. Elim yüzüm düzgün. Boyum posum yerinde. Kız arkadasim da oldu. Fakat cinsellik kimse asla yapmaz evlenmeden. Ben hala bakirim bu yüzden.
Kızlar yapmayınca bakire erkekler yapmayınca bakir olur. Bende yapmadım hiç o yüzden bakir oluyorum. Ama bu cevabinla beni çok güldürdün. Allah da seni güldürsün.
Anladım. Hemen hemen nerdeyse aynı düşünüyor muşuz. Ben çok istedim icimdeki bu cinsel hissi yok etmeyi. Çünkü beni acınası bir duruma düşürüyor. Birşeye muhtaç olmak beni çok kötü hissettiriyor. Bu konuda ne yapacağım bilmiyorum. :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yapar niye yapmasın, hoşlantısı vardır ihtiyacı vardır , canı istemiştir, hayatında ilişki yoktur vs vs
İhtiyaç varsa, biriyle de sevgili olmak istemiyorsa yapabilir.
Yapabilir
Hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum. Ben mi geri kafalı yım yoksa normal mi anlayamadım.
Normal
Aslında bu yaşadığım bölgeden dolayı böyle düşünmeme neden olmuş olabilir. Doğu bolgesinde yaşıyorum Türkiye'nin.
Orası çok sıkıntılı kadınların rahat edemiyecege bölge kapalı çok mesela
Evet. Çirkin bir erkek değilim. Elim yüzüm düzgün. Boyum posum yerinde. Kız arkadasim da oldu. Fakat cinsellik kimse asla yapmaz evlenmeden. Ben hala bakirim bu yüzden.
Sende zar mı var bakiresin 😁😁
Kızlar yapmayınca bakire erkekler yapmayınca bakir olur. Bende yapmadım hiç o yüzden bakir oluyorum. Ama bu cevabinla beni çok güldürdün. Allah da seni güldürsün.
Ne alaka saçma sapan konuşma
Saçma sapan dediğin bakirlik olayı mı.
Evet
Ama ben kimseyle yapmadım. Buna bir ad verilmiyor mu.
Ne adı verilecek Allah aşkına
Tamam ya neden kızıyorsun altı üstü bir fikir alisverinde bulunduk. 😅
Evet neden olmasn
Ben doğuda yaşadığım için böyle şeyler yok. O yüzden çok şaşırdım.
hayır
Aşağıda yapar demişler. Nasıl bir devire geldik be. Wow Man.
Yapar
Yapanlar var
elbette yapabilir.
Hayır
Aşağıda herkes evet demiş neden.
Bilmiyorum belki bildikleri bir şey vardır benim için hayır
Benim içinde öyle. Peki senin için bir kız cinsel ilişkisini kiminle yaşamalı.
Sevgilisi, kocası
Anladım. Hemen hemen nerdeyse aynı düşünüyor muşuz. Ben çok istedim icimdeki bu cinsel hissi yok etmeyi. Çünkü beni acınası bir duruma düşürüyor. Birşeye muhtaç olmak beni çok kötü hissettiriyor. Bu konuda ne yapacağım bilmiyorum. :(