Millet 2016dan beri tanıdığım ama bu sene 2023 Ağustos ayında ilk defa yüzyüze gelip buluştuğum bir adam oldu bir kere görüşürüm bir daha görüşmem diye düşünüyordum ama adamla 1 ay ilişkimiz oldu ben İstanbulun Avrupa yakasında oturuyorum adam ise Anadolu yakasında oturuyor ona rağmen her hafta en az 2-3 kez beni görmeye gelirdi beraber tatile gittik beni arkadaşları ile tanıştırdı onun evinde gidip kaldım bana yemekler yaptı uzanıp film izledik yataktada çok iyiydi.😅 Hatta bence benim bu kadar yükselmemin sebebi ten uyumumuzun olması. Neyse ben adamın evinde 2 gün kaldım sonra kendi evime döndüm ertesi günün akşamı bana ben eski sevgilime karşı olan hislerimi hala bitiremedim o yüzden sana odaklanamıyorum ayrılalım diye mesaj attı, bende tamam dedim bitti bence bu bir bahaneydi belki ciddi ilişki düşünmüyordu iş ciddiyete gitmesin diye ayrılmak istedi ya da onda kaldığım iki gün boyunca ona göre yanlış olan birseyimi gördü dicem ama evime dönüceğim gün hazırlanırken şimdiye kadar gördüğüm en düzenli titiz dikkatli kızsın falan demişti bilmiyorum yani ya da herhangi bir başka sebepten dolayı bilmiyorum işteee offfff. Ama beni hiçbir yerden silip engellemedi hala hikayelerimi falan izliyor benim bu adamla bir kez daha yanyana gelmem lazım nasıl bana mesaj atmasını sağlarım aklımda kaldı millet napıyım ya bu adamın üstüne 4 kişiyle daha görüştüm hiçbiri bunun bana verdiği o enerjiyi vermedi normalde bu kadar takılı kalmam biter gider ama bu adama takılı kaldım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Takılı kalmanın nedeni sadece ten uyumumu sana göre?
Hem o hemde adamın karizmatikliği dikkat çeken bir adam giyimi ile olsun yürüyüşü ile olsun vücudundaki dövmeleri ile olsun dikkat çekiyor ve birbirimize yakışıyorduk da yanyana bir mekana girdiğimizde herkes bize bakar ve çok yakışıyorsunuz derlerdi
Ama illede yatak
O zevkini almış eski sevgilisini bahane Edip yol vermek istemiş kızım kusura bakma açık olmak zorundayim hala ne uğraşıyorsun bırak boş ver yenilere bak
Adama aşık değilim bu arada yanlış anlaşılmasın sadece çok yükseğim yani nasıl diyim yarım kaldı tadı damağımda kaldı gibi sadece 1 gün beraber kalsak ertesi gün ben aramam zaten
Anlattigin tarz adamla bende takıldım. Yorumda okudum. Takilmalik seviyor. Okurken bende etkilendim yalan yok😂
İhtiyacın varsa takilin duygu besleme kaptırma kendini. Üzülme sonra canım.
Ya bu tip sesi bile karizmatik adamlar neden böyle ciddi ilişkiden uzak duruyor anlamadım ki bende o yorumları yazarken adama bir kez daha yükseldim ahaha 😂 bir de şöyle bir durum var bunun benden önce 1 senelik ilişkisi olmuş ve benimle yanyana geldiğinde ilişkisi biteli 6 ay olmuştu fakat adamın kolunda o eski kız arkadaşının dudağının dövmesi vardı ben sormadan hemen söyledi saklamadı yani aslında istediğinde ciddi ilişki yaşayabilen biri ama benim şanssızlığım ciddi ilişkiden çıkıp benimle denemeye çalışması oldu
Bu kötü olmuş. hala aklında unutamamiz kızı. Cinsellik ihtiyacimiz canın istediginde takıl boş ver pis kıro keko larla takilmaktansa:))) bende bolesini arıyorum sorsana varmiymis kardesi;:))) şaka bı yana şaşırıyorum boyleleri yalnız yaşıyor sevmiyor tek gecelik takılıyor. :(
Beyfendi birisi dimi mutavizi ne güzel. Yemekte yapmış. Kırıp döken dağınık pis erkek değil tertemiz. Şanslısın benimde vardı taşındı başka şehire :(
Üzüldüm senin adına ya insanın aklında bu tip adamlar kalıyor. Tabi tabi hem beyefendi hemde acayip temiz dikkatli biri hem ev içinde hemde bedenen tertemiz. Banada işte evime döneceğim gün gördüğüm en temiz dikkatli derlitoplu olan kızsın demişti. Adamla takılmam için onun bana yazması lazım ben hayatta yazmam onun bana yazmasını nasıl sağlarım onu bilmiyorum instaya birkaç tane iyi sağlam foto atsam yazar mı acaba 🙄
Az önce dediğim kullandı hevesi aldı dediğim için özür diliyorum ayrıca. Ama bunlar takılmalik.. :(. Sevgi beslemez. Bu yüzden demiştim.
Yaramazlik yapalım mı 😈 bunu yazabilirsin
Ben yalnız yaşıyorum genelde bunu yazardım. Seytani gulusumden seks davetkar. Hoşuna gidiyordu
Geliyordu sabahlar olmasiin çok iyiydik taşındı maalesef. Şu an bi kişi var onla bı kaç takıldık maalesef kiro keko gibi hatakeyleri soğuttu zevk alamıyorum artık
böyle temiz birileri nerden Bulcam ya şans bizdeki
Ay aman kekoysa uzak dur. Taşındıktan sonra hiç gelmedi mi aslında sana kalmaya gelebilir
Çok yoğunmus... Yersen tabi.
Aman yok keko isim olmaz gerçek yüzünü gördüm tiksindim direkt irtibatı kestim. Nerdesiniz zeki temiz efendi erkekler 🥰🥰 :)))
Aynen öyle ama illaki düşer yolu merak etme benimde bu dediğim adamdan ayrılalı daha 3 ay oldu illaki yazacak çünkü beni instagramdan falan silmedi numaram hala duruyor hikaye attığım zaman saniyesinde girip izliyor illa ki yazacsk şimdiye kadar bana geri dönmeyeni görmedim beklemedeyim bakalım tek korkum bu süre içinde sevgili yapmasın
Yapsa bile ciddi olmaz sıkılır bahane eder ayrılır bence bu tipler hep boyle
İnş ahaha 😂
Seninde sevgi ilgi açlığı yasiyorsun dimi. Hep darbe yedin?
5 senelik ilişkim vardı evlilik teklifi almıştım ceyiz hazırlığı yapıyordum ailelerimiz biliyordu ama adam bir gece gelip biz maddi olarak geçinemeyiz ben maddi anlamda zorlanacağım bir evlilik yapmak istemiyorum dedi kirayı tek başıma ödeyemem, faturaları tek ödeyemem dedi vs vs bende dedim ki madem kira ödeyemiyorsun ailemin bana aldığı eve geçip otururuz kira ödemekten kurtulmuş olursun dedim tamam ama yinede kira hariç geri kalan masrafları tek başıma yapmam dedi bende dedim ki ben seni İstanbul gibi bir yerde en az 15bin TL kira masrafından kurtarırken sen nasıl hala daha bana fatura masrafına mutfak masrafına da ortak ol diyorsun insan utanır biraz dedim ve ufak hesaplar peşinde koşan para sohbeti yapan adamdan bir halt olmaz 5 seneden sonra ister istemez kimseye güvenmiyorum.)
Yaa birak yemisim bahanesini ben İstanbul yaşıyorum kızım var ve tekim. Sen destek olcam demişsin kira derdinden kurtariyosun adamı sinir oldum kusura bakma Üzülme yaa o seni kaybettigine uzulsun be😂
Yok üzülmüyorum aksine böyle birinden geç olmadan kurtulduğum için şükrediyorum
Adam derin izler bırakmış.😄
Ya adamın ses tonu bile çok iyi anladınız mı hani ses karizmatikliği diye birsey varmış ben bunu bu adamda gördüm yataktada iyiydi mutfaktada on numara yemek yapıyordu adamın tek sıkıntısı ciddi ilişki istemeyişi takılmalık kız arıyor ben ise o adamla ilişkimiz biraz sürseydi ciddi düşünebilirdim çocuklarımın babası yapardım yaaa ahahaha 😂 adam başlı başına karizmatik sesi giyimi yürüyüşü hal hareketleri kokunun full dövme kaplı olması sırtının bacağının dövme kaplı olması çok iyiydi çokkkk keşke ciddi ilişki isteyen biri olsaydı keşkee
Adam kısa süreli ilişki peşindeymiş. Yoksa senden ayrılmazdı. Yaşlarınız kaç?
Ben 26 o 31 yaşında benden önce 1 senelik ciddi ilişki olmuş 6 ay öncede ayrılmıştı hatta o kızın dudağını koluna dövme yaptırmış ben sormadan söylemişti ama sildiricem sıkıntı yapma dedi iyi dedim bende ama sonra ben evime geri dönünce ben hala onu unutamadım sana odaklamıyorum dedi
Senin içinde ukte kalmış. Onunla nasıl tanıştınız bilmiyorum ama aynı ortamlara girmeye çalış. Kendini hatırlat.
Adam hep gece clubunde ben her dakika gece clubune gidemem yani 😂
Her dakika git demiyorum. Çalışıyorsan cuma cumartesi akşamları görün oralarda.
Olabilir aslında belki orada görüp yanıma gelir
Görebildin mi?😀
Ok ginsengli al
Jeli sık, ambalajı kullan, adamı unutturur 😉
Sen yaz neden bukadar kıvranıyorsun
Ben hayatta yazmam benden ayrılmak isteyen o bir de yüzsüz gurursuz gibi ben ona mesaj atıcam hayatta olmaz
Bukadar gurur hep sorundur
Başkasıni bul sende.
Bulamıyorum o adamdan sonra 4-5 kişiyle daha görüştüm hiçbiri onun bana verdiği o hissi vermedi hiçbirine yükselmedim. Bu adam kendinden çok emindi girdiğimiz ortamlarda dikkat çekiyordu benim elimi asla hiçbir yerde bırakmaz hep tutardı yanındaki kadını sahiplenip sayıp saydırıyordu ama ciddi ilişki değilmiş derdi işte 2 gün evinde kaldım sonra kendi evime döndüm ben eski sevgilimi unutamadım bahanesini uydurup ayrıldı
O hevesini almış gibi görünüyor. Seni istemiyorsa sonra da istemez o yüzden tanıştıklarınla ilerlemeye calis.
Nasıl tanıştınız ki
2016 yılında bir clubte tanıştık sonra beni instagramdan ekledi ara ara konuştuk ama hiç buluşmadık aradan yıllar geçti 2023 Agustosta buluştuk 1 ay ilişki yaşadık bitti
Diğer olduklarinla nasıl tanıştınız ki
Fb yap
Çok kolaydır