1 ay takıldığım adamı unutamıyorum, uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yükseldim. Ne yapacağım?

Millet 2016dan beri tanıdığım ama bu sene 2023 Ağustos ayında ilk defa yüzyüze gelip buluştuğum bir adam oldu bir kere görüşürüm bir daha görüşmem diye düşünüyordum ama adamla 1 ay ilişkimiz oldu ben İstanbulun Avrupa yakasında oturuyorum adam ise Anadolu yakasında oturuyor ona rağmen her hafta en az 2-3 kez beni görmeye gelirdi beraber tatile gittik beni arkadaşları ile tanıştırdı onun evinde gidip kaldım bana yemekler yaptı uzanıp film izledik yataktada çok iyiydi.😅 Hatta bence benim bu kadar yükselmemin sebebi ten uyumumuzun olması. Neyse ben adamın evinde 2 gün kaldım sonra kendi evime döndüm ertesi günün akşamı bana ben eski sevgilime karşı olan hislerimi hala bitiremedim o yüzden sana odaklanamıyorum ayrılalım diye mesaj attı, bende tamam dedim bitti bence bu bir bahaneydi belki ciddi ilişki düşünmüyordu iş ciddiyete gitmesin diye ayrılmak istedi ya da onda kaldığım iki gün boyunca ona göre yanlış olan birseyimi gördü dicem ama evime dönüceğim gün hazırlanırken şimdiye kadar gördüğüm en düzenli titiz dikkatli kızsın falan demişti bilmiyorum yani ya da herhangi bir başka sebepten dolayı bilmiyorum işteee offfff. Ama beni hiçbir yerden silip engellemedi hala hikayelerimi falan izliyor benim bu adamla bir kez daha yanyana gelmem lazım nasıl bana mesaj atmasını sağlarım aklımda kaldı millet napıyım ya bu adamın üstüne 4 kişiyle daha görüştüm hiçbiri bunun bana verdiği o enerjiyi vermedi normalde bu kadar takılı kalmam biter gider ama bu adama takılı kaldım

1 ay takıldığım adamı unutamıyorum, uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yükseldim. Ne yapacağım?