İlk defa deniycem cok bilmiyorum bunlari acikcasi prezervatif koruma olarak guvenilirmi zevk acisindanda bi sorun oluyomu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenelerdir tecrübe ettim. Onunla yapabilirsin! Prezervatifte ince olsun ki erkekte nereye girdiğini hissedebilsin! Sen daha fazla zevk yaşamak istiyorsan uyarıcı kremli ve tırtıklı modelleri tercih edebilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnce oldugunda erkegin zevk almasi acisindan bi sorun olmuyor yani
- +1 yıl
İnce prezervatifte erkek daha çok zevk alır. Vajinanın sıcaklığını ve penisi vakkumlamasını daha iyi hisseder canım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAylardır kullanıyoruz evet korudu şimdiye kadar fakat gram zevk vermedi banada eşimede içime poşet giriyor gibi hissediyorum hatta çoğu zaman canımı yaktı o yüzden pes ettim artık başka bir korunma yöntemi deneyeceğiz hiç güzel değil gerçekten tabiki seninki tek gecelik ilişkiyse bilemem
10 Yorumla
+1 yılprezervatif sadece gebelikten korur
hastalıktan cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korumaz
nedeni ise prezervatif penisi kapatır ama tamamını kapatmaz ve testisleri de kapatamaz
birleşme esnasında ten ister istemez vücuda değer ve hastalık transferi gerçekleşir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
28Cevap
+1 yılHem kendinizi hem karşınızdakini güvende tutmak için iyidir zevk açısından ince olanlardan alırsanız zevk düşmez daha rahat hareket edersiniz
50 Yorumla@herhangibir1 yorumlar kondom reklamiii kddkdkdjxcj
44 Yorumla- +1 yıl
aga bence kullanmamak en iyisi adam zevk alsın seni bırakamasın hap iv sldöeöwlep
- +1 yıl
bizimki poşetle yapalım demişti
+1 yılElbette Prezervatif en güvenilir koruma yöntemi.
Zevk konusuda kişiden kişiye değişiklik göstere bilir00 YorumlaGüvenilir tabi ama zevk vermiyor kullanmam anal dışında
02 Yorumla
Soran+1 yılYa peki geri çekilme yontemi guvenilir mi hangisini onerirsin
+1 yılNe marka kullanırsan kullan tam birleşmenin verdiği zevki alamazsın. Prezervatif zevki azaltıyor. Eğer evliysen çok daha güvenilir bir yöntem var.
00 YorumlaBu zamana kadar hep onunla korundum bir sıkıntı yaşamadım. Seni pek tatmin etmez zevk olarak tabi. Okey hisset tavsiyemdir
00 Yorumla
+1 yılKoruma olarak iyidir ama zevki az kısar. İlk defa yapacaksan kondom iyidir ve kayganlastırıcı da bulundurun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir de ten temasının tadını hiçbir şey vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim asla hissetmiyor ve bende teninin sıcaklığını hissedemediğim için bende zevk alamıyorum. Asla tavsiye etmiyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar açısımdan zevk farkı olmuyo ama erkekler daha az zevk alıyor
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir ama yırtılma ihtimali var. Zevk veriyor mu dersen evet veriyor ama tabii ki olmadan olduğu gibi değil.
00 Yorumla
+1 yılHap daha iyi. Bütün kızlara veirirdim
015 Yorumla- +1 yıl
Ertesi gün hapı mı? Düzenli olarak kullanılmaz ne kadar zararlı bilmiyorsunuz galiba. Yılda en fazla 2 kere kullanılması öneriliyor bildiğim kadarıyla.
Soran+1 yıl@34aslıaslı o sadece ilskiye girdikten sonra mi kullaniliyor
- +1 yıl
@34aslıaslı ellaa hap işte. Seks sonrası 2-3 saat sonra artırıyorun ya da seks den hemen sonra. her ilişki sonrası kullanıyoruz coyle bı zararını da görmedim. Vkac yıldır. Önünde atiyorlar lop lop. İki tane attığı bile oluyodu.
- +1 yıl
Kızım ilişki sonrası kullanıyosun. Ben her ilişki sonrası 1 tane veriyodum. Ariyodu kiz. Bazen 2 tane attığı oluyordu. Ama ben 1 tane attirirdim. Günde 1 defa yeterli zaten. 24-48 saat arası da olabilir. 1 adet. Hafta da 3-4 defa oldguu olurdu bunun
- +1 yıl
Yazık ya gerçekten.
- +1 yıl
Kim için dediniz bunu?
- +1 yıl
İlaçı suistimal eden kişiye yazdım.
Yorum sahibine. - +1 yıl
Ben de öyle düşündüm. Hiç normal değil maalesef.
- +1 yıl
@Matmazel58 ne alakası var? Hamile mi kalsın. Bella veriyodum kondom istemiyorlardı napim. 400 TL az para mı. bide yazık yazmış 😂😂
- +1 yıl
@Matmazel58 ne suistimal edicem kızım. hamile kalmasın diye Bella verdik daha ne?
- +1 yıl
@34aslıaslı kızım ne normal değil. Bella veriyorum kendileri istiyor napjm yok mu diyim? 400 TL Bella. Garip olan ne? Normal olmayan ne? Nasıl korunalim. Ya kondom ya hap. Bella yani.
- +1 yıl
Kızım diye başladığına göre bende oğlum ile devam edeyim. Sen cahilsen ben ne yapa bilirim, sizin kafanız buna işliyor olacak zararlardan haberdar değilsiniz. Gerçi senin umrunda mı ki ben buna ortak olan o kızlara üzülüyorum.
Bu cehalet bizi olduğumuz yere kök edecek bu bi gerçek.
Sen cehaletinle devam et olur mu Oğlum - +1 yıl
@Matmazel58 sanki ben diyorum al da at diye kafasına silah dayiyirum. Soruyorum ne olcak diye kız diyor hap. Hap benimde işime gelmiyor. 400 TL Kondom 200 TL. 10 lu. Zararları elbette var yok değil. Ama zorla yok ben hapcalmam mi diyim. Kız risk almak istemiyor. Benlik durum yok.
- +1 yıl
Korunmak bu değil diyorum, sen basitmiş gibi bide böyle ukalaca acıklama yapıyorsun. Bu hapı bide normalleştiriyorsun. Ayrıca nasıl kullanılması gerektiğindende bi habersin.
Bu yaptığın düpedüz İlaçı suistimal etmektir. Haftada 3.4 kez olurdu diyorsun😵💫
Hap dediğinde Doğum Kontrol hapını anladım onada sözüm yok, onunda zararı elbette vardır ama en azından düzelmicek sorunlar içermez.
Bide gelmiş burada, bizleri Tersliyor sanki yaptığı marifetmiş gibi.
- +1 yıl
@Matmazel58 kim tersliyor acaba etmedik hakaret bırakmadın
prezervatif sarmıyor ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben onun zevk almasini istiyordum güzel olmuyosa napabilirim ki
+1 yılazaltıyor biraz ve kurutuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kurutuyor
+1 yılZevk veriyor ve %99 güvenilir.
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir ama erkeğe zevk vermiyor
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir ama zevki azaltır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Et ete değecek geri cekiliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Et ete deyecek yoksa olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır tabiki, hem güvenilir değil hemde zevk vermez. Sekste et ete değmeli.
00 Yorumla
+1 yılbenim kulanmama gerek yok şükür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Hiç kullanmadım bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO da zevk veriyor, ama %100 koruma sağlamıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerinle daha önce oldumu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif zevki sıfır poşet sok aynı şey
00 Yorumla
+1 yılZevk vermiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYani yapsak erkeğin hosuna gitmez mi
- +1 yıl
Kızım gider de prezervatif anal da kullanırsan olur diğer türlü ilk mi olacak bilmiyorum ki. Sor ne soracaksan söylim sana gel
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe zevk vermiyor
00 Yorumla 3v3t
00 YorumlaYok eti hissetirmiyor
00 Yorumla
+1 yılzevk vermiyor
00 Yorumlagüvenilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliçine sokmadan seks yapin
21 Yorumla- +1 yıl
İÇine sokmazsa sevişme olur ama o
Gizli Üye(18-24)+1 yılElla👏🏻👏🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevsksiz bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılVe rmez
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir değil
02 Yorumla
Soran+1 yılYa karşımdakinin zevk almasini daha fazla onemsiyorum yorumlardafa alinmiyor dendi
- +1 yıl
Yani ince bazen patlayabiliyor risk oluşturur
+1 yılBakire misin ki?
00 YorumlaSarmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026