Cinsel Yaşam Sevgili olduğunda cinsellik senin için şart mı yoksa ilişki biter mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Farklı düşünen kimse yok mu Sevgili olduğunda cinsellik senin için şart mı yoksa ilişki biter mi? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Şart. Cinsel arzu duymadığım biriyle ilişki yaşayamam. Cinsel arzu olunca da bunu bastırmak, ertelemek anlamsız. 0 0 Yorumla
Ramço0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sevgili iken cinsellik olmaz erkek sevmediği kadınla birlikte olur gerçekten seven erkek sevdiğine zarar gelsin istemez 0 0 Yorumla
günah55kedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İstekler herkeste farklı saygı yoksa ilişki olmaz ama şu var sevgiliyi arzulamak kadar normal bir durum yok 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Hayır şart değil ama ben yaşımdaki kişiler ister erkek ister bayan illaki olur 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Değil buna bağlı yaşayan hayvandan da kimseye hayır gelmez 0 0 Yorumla
Taner010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sevgili olduğu zaman illaki cinsellik olacak diye bir kural yok. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şart değil zorlamasin kendini jsjsjs ben beklerim 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Şart falan değil 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Liseli miyiz yavrum biz, şart bi' zahmet 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevgilim bunun evlendigimizde olabilcegini bilir… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şart. Cinsel arzu duymadığım biriyle ilişki yaşayamam. Cinsel arzu olunca da bunu bastırmak, ertelemek anlamsız.
Sevgili iken cinsellik olmaz erkek sevmediği kadınla birlikte olur gerçekten seven erkek sevdiğine zarar gelsin istemez
İstekler herkeste farklı saygı yoksa ilişki olmaz ama şu var sevgiliyi arzulamak kadar normal bir durum yok
Hayır şart değil ama ben yaşımdaki kişiler ister erkek ister bayan illaki olur
Değil buna bağlı yaşayan hayvandan da kimseye hayır gelmez
Sevgili olduğu zaman illaki cinsellik olacak diye bir kural yok.
Seks hayattır
Şart değil zorlamasin kendini jsjsjs ben beklerim
Şart değil ama riskli 😅
Şart falan değil
Liseli miyiz yavrum biz, şart bi' zahmet
Sevişmeden ilişki yürümez
Sevgilim bunun evlendigimizde olabilcegini bilir…
Şart
Evet şart maalesef
Olsa daha hoş olur
Belli bi yaştan sonra bence zorunluluk oluyor
Şart olmasada olsa güzel olur
👍👍👍
Şarttt