17 yaşımda bir erkek arkadaşım olmuştu bir buçuk yıllık ilişkimiz vardı o büyüktü sürekli geleceğe dair konuşuyordu evlilik konuşuyordu sonra biseyler yaşadık sonra aldattı aradan 5 yıl gecti kimseyle de olmadım sevgili bile yapmadim çok aşıktım çok saftim arkadaslar ne bilim evleniriz sandım kötü hissediyorum biriyle konuşurken sürekli vicdan yapiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ilişkide olan hep aynı teraneler, Evlenicegiz, bu sadece karşı tarafa güven aşılamak için gündeme getirilir hepsi bu, aynı zamanda mutluluk birini sevmek değil doğru kişiyi hayatınıza dahil etmektir, Sonuç olarak çok övülen aşkların da neticesini görüyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔😔
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu arada dürüst olunamayacak şeyler vardır ama sadece yakınlaşma anladığım kadarıyla. O da kandırıldığınızdan olmuş. 5 yıldır biriyle bile çıkmamışsınız. Bence kendinizi çoktan kanıtlamışsunız yani söyleyebilirsibiz söylemeyebilirsiniz de. Hiç yaşanmamışla eşit hükümde yani bence kafanıza takmayın bu da tramvanıx olmasın. Rahat olabilirsiniz kötü yaptığınız hiçbir şey yok
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmak erkeği de, kadını da kirletmez. Madem kirleten bir şey, neden insanın en temel dürtüsü? Seksi temize çıkaran şey nikah masası mı? Çok saçma.
01 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Sevişmede kirlenme diye bir şey yoktur. İstediğin kadar seviş, hard seks yap yine aynı günki gibi temiz kalırsın
00 Yorumla
+1 yılNeden kirlenesin partnerine açık olduktan sonra oda kabul ediyorsa sorun yok. Kendini daha fazla kullandırtma yeter.
00 Yorumla
+1 yılNasıl yani bakire degil misin
111 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim seviştik sadece
- +1 yıl
Bişey olmaz hayatındaki kişiye söylersin bunu kabul ederse eder
Soran+1 yılBen bir hocadan duymuştum arastirmistim söylemeye gerek yokmuş eğer gerçekten pişman olduysan hatani anladıysan ve bidaha bulaşmazsan üstü kapalı kalabilirmis
- +1 yıl
Başına gelince erkekte öyle yapar ozaman
Soran+1 yılYapsın ben zaten erkek için umursamıyorum yani sormuyorum bile ben kendi vicdanım için
- +1 yıl
Tövbe edip namaza basla.
Soran+1 yıl5 yıl geçti vallahi daha biriyle oturup konuşmadım bile gerçekten pişmanım
- +1 yıl
Bize karşı burada pişman oldunu anlatma Tövbe edicen RABBİNE ANLAT DERDİNİ insanlara degil
- +1 yıl
Sen yine de söyle, başka birisinin senin hakkında söylemesinden iyidir.
Soran+1 yıl@theNitroZeuss kimse bilmiyor eski erkek arkadaşım anlamamistir kimseye babamdan da çok korkar
- +1 yıl
Yine de gizlemek yerine dürüst olun.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sevişmedim sorunum yok
00 Yorumla
+1 yılSevişmek mi seks mi?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026