Sevgilimle aynı iş yerindeyiz ama anal isteğine sert tepki koydum, sizce tepkim aşırı mıydı?

Ben 24 sevgilim 30 yaşında. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. İlişkimizin 7. ayındayız daha. Çekingen ve utangaç biri kız arkadaşı filan yok hiç böyle birisi işte. Tanışırken bile ben yanına geldim hatta öyle diyeyim. Neyse aramızda hiç cinsellik öpüşme ve konusu geçmemişti. Hiç ima filanda yapmamıştı. Öpme sadece yanaktan oluyordu sarılma bide. Bende buna geçen gün iş çıkışı buluşunca beni dudağımdan niye öpmüyorsun diye sordum arzulamıyor musun beni dedim. O da utandı işte şöyle dedi aksine arzuluyorum sevdiğimi neden arzulamayayım ki dedi. Sonra da sadece rahatsız olabilirsin diye düşündüm, seni kaybetmek istemiyordum benden belki soğursun diye düşündüm. Sende hiç konusunu açmayınca bende herhalde evlenmeden önce yapmak istemiyor diye düşündüm ondan hiç açmadım konusunu bile habersiz öpmekte istemedim bu tacize girerdi rahatsız olabilirdin senin istemediğin bir şeyi yapmak istemezdim ondan dedi. Sonra ben bunun dudağına yapıştım öpmeye başladım öpüştük işte ama acemiydi bu belliydi. Öpüşme sonrası ona daha önce biriyle öpüştün mü diye sordum. Eski sevgilinle filan diye. O da utandı hayır ilk şimdi oldu dedi. Kötü müydüm diye üzüldü bu.

Bir kaç gün sanaldan cinsellik konuştuk işte fantezilerimizi anlatıyoruz filan neleri sevip sevmediğimizi işte bu analın çok ilgisini çektiğini söyledi. Yapmayı çok istiyorum dedi sende istersen eğer diye söyledi. Bende buna kızdım tersledim, anal istiyorsan git gay becer dedim. Beni aşağılama sakın bir daha diye kızdım. Seks filanda konuşmak istemiyorum artık seninle dedim konusunu bile açma dedim ona. O da özür dilerim sadece fantezilerimizi konuşuyorduk bende ilgimi çekeni söylemiştim hem tek taraflı düşünceyle olsun demek istememiştim sende istersen diye söyledim, hayır deseydin zaten olmayacak bir şeydi ısrar etmezdim asla dedi. Seni aşağılamak gibi düşüncem yoktu yanlış anlaşıldım sanırım. Düşüncem sekste fantezi amaçlıydı sadece böyle düşüneceğini bilmiyordum bilerek yapmadım özür dilerim. Rahatsız olduğun için özür dilerim seks konuşmayalım ama en azından seni aşağılamak için öyle dediğimi sakın düşünme seni aşağılamak istememiştim. Seks konuşmamızdan soğudun anlıyorum konuşmayalım konuyu ama amacım seni kırmak değildi ben sadece evet veya hayır dersin diye düşünümüzdüm özür dilerim dedi. Bir şey yazmadım bende ona. Bir saat sonra bu napıyosun diye yazdı cevap vermedim görüldü atıp bıraktım. 20 dakika sonra böyle yapma lütfen yeminle aşağılamak istemedim dedi. Öğlende yazdı ben arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum haberin olsun dedi. Bende kızdım ne b*k yersen ye banane dedim. Bende arkadaşımı çağırdım arkadaşımda abarttın dedi. Sizce çok mu fazla tepki gösterdim sevgilime?

Sevgilimle aynı iş yerindeyiz ama anal isteğine sert tepki koydum, sizce tepkim aşırı mıydı?