Bir kadin olarak bunu anlamiyorum. Kizlarimiz dogru duzgun, yakisikli, bakimli turk erkegi mi bulamiyor yoksa tercih mi bu cozemiyorum.
Mesela olgun diye yaşlı, burusuk erkeklerle iliskiye giriyorlar. Nasil mideleri aliyor? Ya da tipsiz, gobekli, killi, bakımsız erkeklerle evlenip beraber oluyorlar ya da sevgili olsa bile beraber oluyorlar. Yahu nasil mideniz aliyor. Bazilari da bebek gibi kizlar. Kendine bakan, guzel olan kizlar.
Tam tersi erkekler olsa bakimsiz, killi ya da yasli kadini tercih etmezler yataga dahi girmezler, seylerine layik gormezler oyle kadinlari (olmayan tipleriyle bile layik gormezler ustelik) ama kadinlar yasli olsa da, yasi iyi olup tipsiz, kil yumagi vs olsa da kabul edebiliyor.
Bana hic sevince hicbir sey gozunuze batmıyor demeyin. Yahu ne kadar sevsenizde o yataga, o bakimsiz, killi, gobekli, yag dolu ya da yasli erkegin size dokunmasina nasil tahammul edip, iliskiyi devam ettirebiliyorsunuz anlamiyorum.
Her sey evet tip degil belki ama bazi seylere kadinlarin nasil midesi aliyor cozebilmis degilim. Sizden 15-20 yas buyuk burusmus erkeklerle beraber olmanin amaci ne? Nasil bir mide bu? Para falan demeyin. Disarda o kadar tezat ciftler goruyorum ki fiziksel olarak. Hepsinin zengin oldugunu sanmiyorum. Turkiyede gercekten zengin diyebileceğimiz cok erkek yok zaten. Bazi kizlar para icinde katlanmiyor yani bu duruma.
Kadinlarin kendine saygisi mi yok yoksa turk erkeklerinde gercekten bakimli erkek bulmak mi zor, bu tiplere mecbur mu kaliyorlar bilemiyorum. Ama bazi hemcinslerimin partner secimi gercekten midemi bulandiriyor. Kiza bakiyorum bebek gibi. Yanindakine bakiyorum tipsiz olmasinin yani sira bakimsiz oldugu kac metre oteden belli oluyor, giyimiyle falan bile, ozensizligiyle, sacindaki yaglarla falan. Belki donunu bile 1 haftadir giyiyordur.
Sonra kendimi dusunuyorum. Bu tarz bir adamin bana dokunmasina tahammul edebilir miydim, bu kiz bu adama nasil tahammul ediyor, nasil midesi aliyor diye.
Otobuse biniyorum bazi ciftler goruyorum. Eger erkege yakinsam burnumun diregi kırılıyor ter kokusundan. Tamam insanlik hali olabilir de bir deo kullanmak ne kadar zor olabilir. Yine kadina acıyorum bu adamla ayni evde yaşıyor, ayni yataga giriyor vs diye.
Ya da olgun seven cok kiz var. Yaslanmis, burusmus, killari beyazlamaya baslamis erkeklere de nasil mideleri var da iliski yasayabiliyorlar anlayamıyorum.
Adamlara bakiyorum zenginler mi degiller, yakisiklililar mi degiller, bakimlililar mi degiller, nazikler mi cogu zaman bu da degil yani yanindaki kadina davranislari da iyi degil. Bu tiplerle, bu kadinlar nasil birlikte oluyor, nasil mideleri aliyor gercekten cozemiyorum.
Belki de turk kadinlari bu yuzden orgazm falan olamıyor. Boyle tipleri nasil arzulayacaksin ki? Benim en cok dikkat ettigim seylerden biridir biriyle gorusuyorsam. Bu adama ben yukseliyor muyum diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer