+25 olmalı
Maden bu zamana kadar nefsimi tuttuysam büyüğünü istemek hakkım evlenmeden nasıl uygun bir şekilde sorabilirim ben evlendikten sonra göreceğim zaman hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
+25 olmalı
Maden bu zamana kadar nefsimi tuttuysam büyüğünü istemek hakkım evlenmeden nasıl uygun bir şekilde sorabilirim ben evlendikten sonra göreceğim zaman hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İyi de hanfendi neden 25 cm ve üzeri? Bu neye benziyor biliyormusunuz? Acılı lahmacunu hiç yemediğiniz halde 5 tane getir demeniz gibi. Daha bir ısırıkta yanan ağzınız burnunuz, isotun ağzınız da ve diliniz de ki dayanılmaz acısı ile hıçkıra hıçkıra ağlamanız ile ben bunları nasıl yerim yahu, haydi çöpe demeniz den ne farkı var. Bu kadar büyük bir penisin hayatında hiç cinsellik yaşamamış olan sana ne albenisi olacak, ne zevk vereceği yanı olacak? A akıllım? :))
Zor bulursun abla büyük ihtimalle. Bende bu zamana kadar nefsimi tuttum ama istediğim birisini bulmam çok zor gibi. Hem istekli olup hemde karakterli düzgün birisi olmasını isterim ama sanmıyorum bu iki özelliğin denk geleceğine skskskdkdmd
direk yüzüne karşı penisin kaç cm diye sor. küçükse zaten özgüveni kırılır ve senden uzaklaşır. büyükse sana cm lazım diye sorar. 25 deme ama 30 de g*tü kalkmasın. he bir de eskiler der ki ayakkabı numarasına bak :D
Cevap
49Cevap
25 cm malzemeyi alabileceğini mi sanıyorsun?
Hayatım at bulalım sana 🤣🤣
Bence sen nefsini falan tutmamışsın yoksa bu yrrk aşkı nasıl oluşurdu tatmadın madem mq tatlısı seni
🤣🤣🤣yaşaa
@erner353535 gözüm doysun bamya istemem bu şekilde konuşarak iftira attın kadin
bni neden etiketledin , benim 19 ,25 + değil maalesef , sana uymaz 🤣
Gözün mü doysun asdfg yaa sabır
😂😂 Soran arkadaş mükemmel bir yanıt almış sjsjsj klavyene sağlık snjsjs sesli güldüm
Selam,
Çarşına pazar. mina uygun tikac bulasın inşallah :) 25 alabileceksen 25 neyle tatmin olabileceksen öyle santimlik birini bulasın:)
Ha bide bulduğun adam 25 veya daha fazla olursa hepsini alamamdersen o mecbur sokacak ic kanama gecirmezsin umarım 🤔
17 18 bile yeterli bence sen fazla abartıyosun bizde bekledik bunca sene ama s. iki büyük olanla evlenmek için beklemedik. Evlendiğimizde yetiyor şükür
@_Versace_ ama öyle ne bu daha tadına bakmadan yarrk sevdası
Erkeğin penis boyu kadının alacağı zevki etkilemez. Önemli olan erken boşalma sorunu olmaması ve ikinizin de orgazma ulaşmanız.
Hahhaa neyin kafasini yasiyorsunuz siz anam bacim 🤦🏻♀️🤣🤣
madem oyle yasla paralel gidiyor bu isler, oldu olacak 40a kadar bekle +30 hak kazan 🥳😝

abla seninkisi bu herhalde
Hem bakire, hem 25 cm istiyor... Önce bi normalini al, 25 cm olanı evlendikten sonra kocan bulsun sana 🤣🤣🤣
Uygun değilse eleyecek misin seçenekler arasından ☺️
Tabi ki
Çok yanlış ülkede arıyorsun bence
Soru troll... ciddiye alıp cevap veriyorsunuz inanılır gibi değil.
Sen kısmetini Afrika kıtasında ara en iyisi
Tamam yarısını kesmem gerekiyor 😂 illede 25 diyorsan
O zaman zenciyle evlencen bacım ordan sokup ağzından çıkmalı
@_Versace_ yoo niye ağır olsun ki o zaman erkekte desin ki beyaz olsun pürüzsüz olsun şekli şöyle olsun gögüsü şu kadar olsun emin ol kendide cılız bişeydir ne memesi vardır ne totosu önce kendine baksın bi
Etine dolgunum dediklerin hepsi var bacım
Abla sen penisi için mi evleniyorsun yoksa iyi bir gelecek için mi şüphelendim gerçekten insanlar doyumsuz olmuş
+25 Türkiye'de var mı abla ne anlatıyorsun sen ya. Yanlış yerde arıyorsun Afrikaya falan git ve bence orada bile bulman zor
Boyun kadar istemeyi bırak önemli olan işlevi
Boyut işlev önemli
Seninki bolu tünelimi ne yapacan +25 cm parçalar ilk gece hastanede yoğun bakımda kalırsın
Adam Direk kolunu şey yapsın istersen o kısa gelir.
+25 olsa sana gerek kalmaz zaten. Siyahilerin bile ortalaması 17 civarı aq
Kenya'ya git ozaman. ordan tuttuğunla evlen.
Hele önce bir 15 i falan al da sonra karar ver 25 olur mu olmaz mı bence demedi deme yani.
Bence sen direkt boru hatti gecir icinden anca keser seni...
Sallamak ne kolay kdfjg alinca kivraniyorsunuz ama sonra nasil olacak..
25 cm olan insan sana ihtiyacı olmaz niye atmı bu 25 cm bence 25 cm olan insan ona tünel lazım sen yapamazsın
Birisi Türkiye'de yaşadığını hatırlarsın 15 bulursan op başına koy 🤣 dünya ortalamasi 13.58 Türkiye ortalaması 12.99
25 ne yahu yufka mı açacaksın mk 😄
🤣🤣oklava mı diyosun
Form hazırla sor kalın isterim bu büyüklükte olsun vs...😂
25 zor bulursun afrikaya gitmen lazım ama 19 20 nadir bulursun bunlardan biri de benm dds
25 üçüncü bacak istiorum de sen direkt şuna
Tövbe estağfirullah al mezurayı öc
Filmlerde 25 cok çok çok az var diyelimki var senin en fazla alacağım 18 falan gerisi ne olacak
25 cm olanın sana ihtiyacı olmaz 😂
Sen 25 cm ne kadar yapıyor biliyor musun?
Nudeleşin birlikte, o zaman görürsün.
Sorarak öğrenebilirsiniz doğal yani
seninki altin herhalde
Görmeden öğrenemessin
sor göstersin ona göre dersin devam tamam
25 nerene koyacaksınız
Ara sıra bahçede bel yapacaksın herhalde
Demek ki sana ben gerek
napcan o kadar büyüğünü
evlenmeden once bakiver
+25 için nijeryaya gönderelim seni, 😁
Cetvel kadar aq emin misin 😂