Cinsel Yaşam 25 yaşındayım ve 16 kişiyle yattım, normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Az mı çok mu almanyada yaşıyorum 25 yaşındayım ve 16 kişiyle yattım, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redstar_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Hepsi alman erkeği miydi biraz çok sanki aylık sevgili mi değiştirdin büyük ihtimalle sünnetsiz hoşuna gidiyor hiç sünnetli biriyle oldun mu 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı. Az bence biraz araştır bakalım arayı açma çok 😄 1 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl sonra diyorlar Almanya neden ilerde, işte bundan 1 0 Yorumla
ReLife98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok. Niye bu kadar abartıp yazık ediyorsun kendine? 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Şanslısın Finlandiya'da yaşasan iç dış çarpımla 32 olurdu 1 0 Yorumla
Mordekaiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Beni ilgilendirmez ama senin gibi biriyle olmak istemezdim 0 0 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ben 27 yaşındayim 30u geçtim sen benim yaşa gelene 30u bulursun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende almanyaya geldim bu konudafarklı seyler var almanların alman partnerin oldumu? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kürt hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım almanlar mikrop 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yıldır ordasn? Yorumla Soran +1 yıl 25 yıldır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi sehir? Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Gayet güzel tecrübeGiderin var demek ki o kadar kişiyle yattığına göre 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl biri bu karşımdaki o haldeVe tecrübe de Nirvana’ya ulaşmıştır sanırım Yorumla düşünmektükenmektir 2 ay 😄 Yorumla
zor-olan-aşk Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl Az olmus senin icin, evleninceye kadar tahminen kac kisiyle daha yatarsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 15 Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Toplam 30 kisi falan, senin sonrasinda bir zenciyle falaan evlenmen gerekir amaa Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Cunku o kadar kisiyle yatarsan 18 cm de seni doyurmayacak, ve ortalamanin ustunde bir penise sahip erkek bulman gerekecek Yorumla Soran +1 yıl 25cm olmalı Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Sen essek sahiplen o halde kendine 🤣🤣🤣 Yorumla düşünmektükenmektir 2 ay 🤮 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne yapak madalya mi takalim kiz olarak yatman zaten cok kolay 😂 1 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Sayının önemi yok önemli olan kaliteli yapıp yaomadigindir 0 0 Yorumla
Zenginnnerkeekkk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Öncelikle Almanya'da nerdesin belkide 17. Olurum☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aachen Yorumla Zenginnnerkeekkk +1 yıl Böyle gizli olmasan olur mu Yorumla
feyman00 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Yasadığım yer arkadas cevrene göre değerlendirmek lazım ona göre normalde 0 5 Yorumla Soran +1 yıl fewzi sen misin aşko Yorumla feyman00 +1 yıl Yep sen beni nasıl hatırladın Yorumla Soran +1 yıl ben tansu nasıl tanımadın aşkım Yorumla feyman00 +1 yıl Yazsana bi Yorumla feyman00 +1 yıl Nereye kayboldun Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Gavurlar bile bu kadar yapmaz. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl gavurum zaten dinde çıktım Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Tahmin etmiştim zaten. Neyse sana iyi cehennemler. Yorumla Soran +1 yıl yahudiyim artık Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Yahudilikte de zina günah. Yorumla Soran +1 yıl sewap Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fazla kişiyle yatan kadınların rahim kanseri olma ihtimali çok daha fazlaymış yani bence fazla nerden bakarsan bak zarar 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Bilmem sence normal mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Az bence Yorumla Uyedegilimben +1 yıl Almanya’da değilim yoksa listeyi artırırdık Yorumla
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tek gecelik mi düzenli mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek gecelik Yorumla Denrs34 +1 yıl Tek gecelikse az Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Azgınsın biraz galiba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Canknt35 +1 yıl Ee bu 16 kişi nasıl oldu Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. ıyıde bundan bıze ne 1 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl hahaah Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oldukca cok degistirmissin partnerini 0 0 Yorumla
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hättest du auch lust mit einem 24 Jährigen 😏. 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yürü beee kim tutar seni 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bize ne? Arayış pesinde misin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aslen kürt müsün? Almanyada mı büyüdün? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kürt müsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye sövüyon Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden böyle bir şeyi sayma ihtiyacı duydun 0 0 Yorumla
YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok az 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl Daha da Azim Yap Daha Çok Kişi Hatta Grup Girsinler Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl Güzel Birdaha Yap Ama Daha Çok Kisiyle Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Az bile 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Az aslinda 0 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Çok az 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aman aids kapma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kurtlerlwmi yapiyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerelissin Yorumla Soran +1 yıl Batman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende agri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kürtlerle konuşmuyorsun artık sanırım ağrı diyince sustun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdamisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Az bence 1 3 Yorumla asades +1 yıl Sen sayı kaç merak ettim bu kişiye verdiğin cevaptan dolayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 7.9999 Yorumla asades +1 yıl Sayısal mı oynuyorsun Kız 😅😅😂😂😂 Yorumla
burakant00 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. çok tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Hepsi alman erkeği miydi biraz çok sanki aylık sevgili mi değiştirdin büyük ihtimalle sünnetsiz hoşuna gidiyor hiç sünnetli biriyle oldun mu
Az bence biraz araştır bakalım arayı açma çok 😄
sonra diyorlar Almanya neden ilerde, işte bundan
Çok. Niye bu kadar abartıp yazık ediyorsun kendine?
Şanslısın Finlandiya'da yaşasan iç dış çarpımla 32 olurdu
Beni ilgilendirmez ama senin gibi biriyle olmak istemezdim
Ben 27 yaşındayim 30u geçtim sen benim yaşa gelene 30u bulursun
Bende almanyaya geldim bu konudafarklı seyler var almanların alman partnerin oldumu?
Hayır kürt hep
Anladım almanlar mikrop 😂
Kaç yıldır ordasn?
25 yıldır
Hangi sehir?
Gayet güzel tecrübe
Giderin var demek ki o kadar kişiyle yattığına göre
Evet
Nasıl biri bu karşımdaki o halde
Ve tecrübe de Nirvana’ya ulaşmıştır sanırım
😄
Az olmus senin icin, evleninceye kadar tahminen kac kisiyle daha yatarsin
15
Toplam 30 kisi falan, senin sonrasinda bir zenciyle falaan evlenmen gerekir amaa
evet
Cunku o kadar kisiyle yatarsan 18 cm de seni doyurmayacak, ve ortalamanin ustunde bir penise sahip erkek bulman gerekecek
25cm olmalı
Sen essek sahiplen o halde kendine 🤣🤣🤣
🤮
Ne yapak madalya mi takalim kiz olarak yatman zaten cok kolay 😂
Sayının önemi yok önemli olan kaliteli yapıp yaomadigindir
Öncelikle Almanya'da nerdesin belkide 17. Olurum☺️
aachen
Böyle gizli olmasan olur mu
Yasadığım yer arkadas cevrene göre değerlendirmek lazım ona göre normalde
fewzi sen misin aşko
Yep sen beni nasıl hatırladın
ben tansu nasıl tanımadın aşkım
Yazsana bi
Nereye kayboldun
Gavurlar bile bu kadar yapmaz.
gavurum zaten dinde çıktım
Tahmin etmiştim zaten. Neyse sana iyi cehennemler.
yahudiyim artık
Yahudilikte de zina günah.
sewap
Fazla kişiyle yatan kadınların rahim kanseri olma ihtimali çok daha fazlaymış yani bence fazla nerden bakarsan bak zarar
Bilmem sence normal mi?
Az bence
Almanya’da değilim yoksa listeyi artırırdık
Tek gecelik mi düzenli mi
Tek gecelik
Tek gecelikse az
Azgınsın biraz galiba
Hayır
Ee bu 16 kişi nasıl oldu
ıyıde bundan bıze ne
hahaah
Yuh sen aşmışsın artik
Oldukca cok degistirmissin partnerini
Hättest du auch lust mit einem 24 Jährigen 😏.
yürü beee kim tutar seni
Almamaya göre gayet normal.
Bize ne? Arayış pesinde misin
Aslen kürt müsün? Almanyada mı büyüdün?
evet
kürt müsün
niye sövüyon
Neden böyle bir şeyi sayma ihtiyacı duydun
Bak keyfine keşke bende olsam
Saydın mı hepsini
Çok az
Evet