Cinsel Yaşam Kızlar, bir kişiye seks teklifiniz olsaydı kime ederdiniz? Parçlynpumaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Böyle bir şans verilseydi kimi arzular ona seks teklifinde bulunurdun Güncellemeler+1 yıl Kim olurdu Kızlar, bir kişiye seks teklifiniz olsaydı kime ederdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Bunu o kişiye söylemeyi tercih ederim. 1 1 Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl Tmmdr Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevdiğim çocuğa teklif etmek isterdimm 1 15 Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl Neden açılmıyorsun ki sevgini söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar cesaret yok işte Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl Hm yaş kaç ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 okuldan biri o yüzden cesaret edemiyorum Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl Hm sınıftan veya okuldansa boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl boş ver yorumda sohbet sıkıntı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ya çok merak ettimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya gizli kalmak en iyisi sağol yinede Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl Sen bilirsin boş ver ama bu sevgiyide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vazgeçemiyorum maalesef 1 yıldır seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben akıllanmaz sen anlatsan bile abi boş ver o yüzden 😂 Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl Tmmdr o zaman 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim iyi akşamlar Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl ✋🏻 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşte onu söyleyemiyoruzzzz maalesef 😂 0 4 Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl Hm burdan mı 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Beni konusturma ağzımdan laf alamazsın 😂😂 Yorumla Parçlynpumaa +1 yıl Anladım anladım burada sus duymasın 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hı hııı 😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bunu o kişiye söylemeyi tercih ederim.
Tmmdr
Sevdiğim çocuğa teklif etmek isterdimm
Neden açılmıyorsun ki sevgini söyle
O kadar cesaret yok işte
Hm yaş kaç ki
18 okuldan biri o yüzden cesaret edemiyorum
Hm sınıftan veya okuldansa boş ver
Neden
boş ver yorumda sohbet sıkıntı
Neden ya çok merak ettimm