Yahu yapmayın kardeşim ya yapmayın şöyle soruları sorup da bunları meşru hali getirmeyin gözünü seveyim ya sevgiliyle yani ben evlenmeden bunun bile yaşanmasına karşıyım da değil ki komşum benden böyle bir şey isteyecek Ben de komşumla böyle bir şey yapacağım Allah muhafaza Allah korusun, bugün başkasının namusunu yan gözle bakarsam yarın da benim namusuma yan Gözde bakarlar böyle bir şeyi kabul etmem zaten ben evde erkek olmayan bir kadın evine dahi girmem.
Bak ben Alanya'da fizik tedaviye gidiyorum serviste genelde kadınlar oluyor Küçük çocukların fizik tedaviye getiriyorlar tamam serviste sohbet muhabbet falan ettik ama baktım beni Instagram'da eklemeye başladılar ve ben bu durumdan açıkçası rahatsız olmaya başladım nasıl bir önlem alacağımı bilemiyorum
Ahlaki temelleri oturmuş bir insan zaten senin gibi düşünüyor. Bu nesilde birçok erkek p*rno bağımlısı olduğundan dolayı böyle düşünceler türedi. Komşusuyla, doktorla, üvey annesiyle, ablasını öttürüyor. Amcasıyla yasak ilişki yaşadı. Beyni neyle beslersen o olur. Şeytani şeylerle beslersen şeytani meleki şeylerle beslersen meleki.
Kesinlikle katılıyorum kardeşim hani kim neyi yaşıyorsa yaşasın zaten o beni ilgilendirmez O onların ahlaksızlığı bak sana bir olay anlatayım ben Alanya'da fizik tedaviye gidiyorum servise servis de işte kadınlar falan var küçük çocuklarına da fizik tedaviye getiriyorlar bir iki sohbet ettik baktım şimdi beni Instagram'da eklemeye başladılar tamam kabul ettim ama sonradan da rahatsız oldum yani çoluk çocuk sahibi evli kadın beni niye ekler ne işin olur senin benimle anlam veremiyorum ya tamam belki kötü bir niyetle eklememiştir Ama şöyle bir gerçek var hani cehennem taşları da iyi niyetlerle doludur
Sana bakışlarını ve davranışlarını baz al niyetlerini daha iyi anlarsın. Ama dediğin gibi evli bir insanın seni eklemesi mantıklı değil. Ben şöyle düşünüyorum tabi Allah bilir günah almamak lazım. Sana iş atıyorlar. Biraz flörtleşsen belki aralarından altına yatacak bile çıkar. Böyle tipler yüzünden erkekler katil oluyor.
Ya bir tane abla vardı çocuğu ile ilgili bir espri falan yapıyorduk böyle nasıl söyleyeyim kırk yaşlarını falan vardır o eklemiş ama o eklememiş yani yanındaki çocuğu elinde telefonu varmış benim fotoğrafı görünce eklemiş O da söyledi benim sonradan haberim oldu dedi bir şey yapmadım ama onun arkasında oturan başka bir kadın vardı bayağı bir sohbet ettik çocuğu ile ilgili falan hani ona nazaran biraz daha genç bir kadındı neyse sohbet muhabbet ettik falan ama benim geçen hafta işte fizik tedavi hakkım bitti yakından Ankara 'ya döneceğim orada devam edeceğim dün baktım kadın eklemiş yani tanıdım bir şey de yapamadım kabul ettim sonra merhaba merhaba konuştuk falan bugün açıkçası düşündüm ve rahatsız oldum yani ne yapacağım şimdi bilmiyorum hani engellemekle ayıp mı olur ne yapayım bilemedim
İnsanların fikirlerini düşünerek yaşarsan hata yapman muhtemel. Engellemen negatif bir reaksiyondur. Konuşmaya devam etmen ise pozitif bir reaksiyondur. Bir süre nötr olmanı yani hiç konuşmamanı yazarsa mesajını açmamanı tavsiye ediyorum. Sonrasında zaman geçince takipten çıkarabilirsin.
2 komşumla yattım ama bi süre sonra hayatıma gerekenden çok müdahil olunca ben size layık değilim deyip sıyrıldım, yakın ilişki tavsiye etmiyorum komşularla