- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olabilir kişiye göre değişir.. cinsellik benim için pek önemli değil ben aşka bakıyorum daha çok.. ama eşimle birlikte her şeyi denemek isterdik tabi ki de sınır dahilinde :D öyle saçma sapan fantezilerimiz olmazdı.. ama oral ya da ön sevişme bunlara çok dikkat ederdik ikimiz de
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. En büyük eksiklik yaşanan zevkin daha çok erkeğin alması kadının alamaması, erkek sadece kendi zevki için o kadını kendine ayarlıyor sahte aşık oluyor onu kandırıyor ve beraber olduktan sonra da o kadını bırakıyor yarı yolda
Sonra kadında pişman oluyor, işte bu yüzden evlenince cinsel konulara girmek daha iyidir00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de hiçbir kadın, bir seks işçisi kadın kadar güzel oral yapamaz. O yüzden benim evleneceğim kadınlarda oral konusunda herhangi bir uç beklentim yok. Lakin ben ona öyle güzel oral yaparım ki vajinasına dilimle tünel açarım penetrasyonla birlikte fışkırtarak orgazm ederim.
00 Yorumla
+1 yılEksik, kişiden kişiye değişir. Kimisi oral sever, kimisi sevmez. Sorduğun soru hatalı bence. Cinsel konularda eksik bulduğunuz neler var diye sorsan daha mantıklı olurdu.
01 Yorumla- +1 yıl
O da başka seferin sorusu, bunu böyle sordum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır en büyük eksik ruhtur. İnsanın ruhunda arzu, şehvet, istek yoksa sevişmeye sabaha kadar deep yapsa kaç yazar ki.
10 Yorumla
+1 yılOral sevmeyen kadınlar oral seven erkeklerin partneri, ya da tam tersi oral için bayılan kadınlar oral sevmeyen öküzlerin partneri.
Bu durumda oral sevmeyen ya da bilmeyen partnerle birlikte olan kadın ya da erkeğin eksiği oraldır evet.
10 YorumlaOralsız seks, İpliği yalamadan iğneden geçirmeye çalışmak gibi bir şey.
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ohaaaa bu nece tespittir😄
+1 yılBenim şu anki en büyük eksikliğim adam diye seçtiklerimin yatakta beynini kaybetmesi.. yatakta beynini kaybetmeyen adam var mıdır kız değişiğim sence🤔 ne oralmış arkadaş ya..
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim, yatakta akıl başta olanı yoktur bence. Bu soruyu da her yorumda herkes oral den şikayetçi diye sordum. Toplumun yarıyan kanası, 😀
+1 yılCinsel yaşamın en büyük eksiği; tarafların arzu ve isteklerin dile getirmemelerinin yanında gerekli duygusal bütünlük sağlanamadan cinsel birliktelik telaşıdır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. En büyük eksik kişiseldir. Sevilip de yapılmayan şeydir. Oral niye eksik olsun ki. Sevişip de oral yapmayan da ne bileyim 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. RAM olmadan PC'ye görüntü gelmez. O mantık diyelim.
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
+1 yılOralsız seks, bayat simite benziyor, doyuyorsun ama zevk almıyorsun, oral olsun vajinal olmasın gerekiyorsa, o derece önemlidir yani...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle evet zor rastlaniyor iki partnerinde oral sevmesi durumuna genelde bibtaraf cok isteyip seviyorken diger taraf hic istemiyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bezen gerçekleri yaşamak için dürüst davranmak gerek bence haklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok da abartılacak bir durum değil ya olsa ne olur olmasa ne olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya oral çok yaygınlaştı artık. Çok yaşlılar hariç çoğu yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılEvet çoğu erkek kadına yapmaz ama kendine yapılmasını ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İnsan sevdiğine yapmaz mı yaa. Yeter ki temiz ve bakımlı olsun. En sevdiğim pozisyon hele hele yüzüme oturması biterim. O an valla
00 YorumlaEvet eksiklik oluyor. seks genel anlamıyla tamamlanmıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıltutku eksik
genelde sadece sevişmek için birliktelikler de
ve en önemli eksik ön sevişme00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral bir tercihtir ama kendi açımdan bakarsam olmaması evet büyük eksiklik partnerimi oralla zevke getirmeyi çok seviyorum çünkü tabi bana yapılması da ayrı bir haz.
00 Yorumla
+1 yılBen yapmayı yaptırmayı severim. Oral olunca cinsellik daha ateşli olur
00 YorumlaKadının cinsel organıyla erkeğin ağzı arasında geçen sohbet ya da tersi mi diyelim bence rıza ile olabilir biraz uyum meselesi ama cokmu gerekli mi hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük eksiklik gerçek aşk 🍀
40 Yorumla Oral seks olmaz seks Yapak hiç gerek yok bence
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDün nispeten doydum ama arkası bugün, en efsanesi de vajinal devam ederken çıkarıp oral yapıp tekrar vajinal devam etmek
00 Yorumla
+1 yılBana göre en büyük eksik oralda hepsini alamamaları.
00 Yorumla
+1 yılOral enbuyuk şeylerden biridir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Oral olmazsa olmaz abii
00 YorumlaOral olmazsa olmazdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi oral yapan kadını severim
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu olmaması her şeyden büyük bir eksiktir
00 YorumlaKimse oralı olmuyor resmen... asdjdk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılbence eksik hiç yok
00 Yorumla
+1 yılOral yapanın kendisine saygısı yokturdur
00 YorumlaÖn sevişme büyük bir eksiklik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır tutku, ask ve sehvet
00 Yorumla
+1 yılBu konu çok abartılmaya başlandı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralsiz seks olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ya oralin çok önemi yok
00 YorumlaDegildie
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Oral ve ön sevişmesiz cinsellik olamaz
00 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıloral seks çok önemli bir aşamadır.
00 Yorumla
+1 yılBenim erkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence o
00 Yorumla
+1 yılEvet ama daha çok doyuma ulaşamaktır
00 Yorumla
+1 yılBenim için değil
00 Yorumla
+1 yılYani Evet
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bence öyle
216 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar oral seks istemez ben eşimle oral yapmayız zaten yatakta ruh gibi her şeyi benden bekler oral pis kadınların midesi kaldırmaz
Cevap sahibi+1 yıl@İsyankarkader Her kadın yapmaz olabilir
- +1 yıl
Yanlış anlamasan kadınlar bazıları neden yatakta eşya gibi ruh gibi dururlar
Cevap sahibi+1 yıl@İsyankarkader Kadınların bazıları böyledir sebeni zevk almamıştır oyüzden isteksizdir tatmin edemediysen ondandır. Tutku, sevgi arzu, güven yoksa zevk alamazsın
Cevap sahibi+1 yılSevmedigim insani * knka jdkdjd
- +1 yıl
Tamam her şeyi benden bekliyor birliktelik iki kişiliktir azlında heyecan yok ben her gün istiyum eşim haftada bir lütfen yanlış anlama eşim benim gibi ateşli deyil sanki ben 20li eşim 40 liyaşlarda
Cevap sahibi+1 yıl@İsyankarkader bence bu durumu eşinle konuşmalısın , belki seks oyuncakları kullanmalısın ortamı degiştirmelisin, tatile gitmeniz gerekli ya da eşine bunu anlat bu ikinizin çözecegi konu
Cevap sahibi+1 yılBelki hediye almalısın çicek vs. vs.
- +1 yıl
Eşim hep para harcama diyor zorla otele gördüm biraz değişiklik olsun orada bilen para harcama gezmeyi sevmiyor benimle kafeye gelmiyor zaten kafayı buldum başka kadınlarla gıdecem böyle hayat çekilmiyor ya hiç Romantik deyil
Cevap sahibi+1 yıl@İsyankarkader Bence eşinle bu durumu konuşmalısın, cinsellik önemli ve bizim cinsel hayatımız yok bu durum hoşuma gitmiyor demelisin ya boşanalım ya seni aldatırım demelisin dürüst ol
- +1 yıl
Asla ben boşanmam konuşuyorum neden isteksizsin bana diyor ben p*rno yıldızı deyilim elimize bu var varsa bildiğin şaka karışım git diyor beni yakalasa senin şeyini keserim diyor 😂 utanç verici boş ver seni cinselliğin nasıl
Cevap sahibi+1 yıl@İsyankarkader hahshshs
- +1 yıl
Yeni dilmi çıktı bu hangi dil
- +1 yıl
GİZLİ ÜYE Sana şunu sormak istiyorum demişsin ki; "Kadınların bazıları böyledir sebeni zevk almamıştır oyüzden isteksizdir tatmin edemediysen ondandır. Tutku, sevgi arzu, güven yoksa zevk alamazsın."" demişsin.
Ben de sana şunu sorayım. Bir insan arzu, sevgi, tutku, güven duymayacağı erkeklerle niye sevgili oluyor, niye evlenip yatağa giriyor.
Ayrıca kadına hediye ve çiçek alınca arzusu mu uyanıyormuş. Bu nasıl bir argüman... - +1 yıl
@İsyankarkader Kardeş sen kendinden 20 yaş büyük kadınla evlendiysen Allah yardımcın olsun. Sen ne kadar ateşli olursan ol onun arzu ettiği gibi bir partner olamazsın. Çünkü seks konusunda o senden daha tecrübeli ya da sen erken boşalıyorsun.
- +1 yıl
Sen yanliş anladın aynı yaştayız kadınlar işteksiz oluyor erkek hergün seks ister sağlıklı erkek herzaman seks ister bende erken boşalma olmuyor kendimi çok iyi kontrol ediyorum ben kadınımı sexe doyuruyurum sıkıntı yok 100 yaşına kadar seks devam
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmayan varmıdır çok merak ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sınır koymaktır
00 YorumlaOral olmalı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne