Kondom ciddeb zevklimi ilişkide yoksa cokmu etkisi zevkke yokmu
Kondom kullanan var mı ilişkide?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
2
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Berbat biz aylardır kullanıyoruz hiç bişey hissetmiyorum ayrıca canımı yakıyor poşet giriyor gibi bi his eşimde hissetmediğini söylüyor artı ereksiyonunu bile etkiliyor
Bende ilk ilişkimde kullandım çok canımı acıttı gerçekten o zaman böyle olacağını bilseydim ben başka şekilde korunurdum ama kondomu takmazdım bide erkeğin ıslaklığı olmadığı için aşırı zor oluyor girişi falan
Hahaa ayy deli misn o kızlık falan hikaye aslında öyle bi şey yok ki kanama falan zorlama olduğunda olur o bölge eğer yeteri kadar ıslanırsa zaten kaslar açıldığı için kanama olmaz ama sen zorlarsan ıslaklık olmadığı zaman kanar tabi
Kızlar Ne Diyor
Berbat biz aylardır kullanıyoruz hiç bişey hissetmiyorum ayrıca canımı yakıyor poşet giriyor gibi bi his eşimde hissetmediğini söylüyor artı ereksiyonunu bile etkiliyor
O kadarmı poşet hissimi veriyor
Evet çok kötü
İlk yaocaz da sevgilim korkuyur
Bakire mi sevgilin
Evet
Bende ilk ilişkimde kullandım çok canımı acıttı gerçekten o zaman böyle olacağını bilseydim ben başka şekilde korunurdum ama kondomu takmazdım bide erkeğin ıslaklığı olmadığı için aşırı zor oluyor girişi falan
Senmi taktın kondomu
Eşim yaa
Ya nspcam bilmiyom sevgilim acır diye korkuyor
Herşeyi planlamanız lazım o halde sadece prezervatif olayı kurtarmıyor dahada acıtabiliyo
Ya o kızlık bozulması açısından korkuyur
Hayırlısı olur umarım
Korkuyosa daha da zor ohoo
Of ya
Korkuyosa niye yapmak istiyor
Açısından kirkuyur yoksa istiyir yapmsk
Sinek ısırığı gibi bişey yaa bi iki gün hafif ağrı oluyo dayanılmayacak bişey değil sonra geçiyo
Anladım çok kan oluyomu
O herkese göre değişir hatta rahat olursa kanama olmaz bile benim bi avuç oldu ertesi günde damla damla biraz sonra geçti
Hım anladım kızlık bozulunca ses flm oluyormu
😂Ne sesi ya
Ne biliyim bı patlama sesi 😅😅🤭
Hahaa ayy deli misn o kızlık falan hikaye aslında öyle bi şey yok ki kanama falan zorlama olduğunda olur o bölge eğer yeteri kadar ıslanırsa zaten kaslar açıldığı için kanama olmaz ama sen zorlarsan ıslaklık olmadığı zaman kanar tabi
Tm umarım yaparım erken boşalma olur diye korkuyom
Geciktirici kullan o zaman
Ys bilmiuom işte nolur
Yokkk
Kondomlu ilişki oldumu