Simsiyah değil ama hafif koyuluk oluşmuş maalesef, titiz bir insanım kıllı tüylü gezmem, özel jellerle yıkarım ama bunun küçükken sıcak ağda yaptığım için olduğunu söylemişti kuaförüm. Bu beni rahatsız ediyor ama şu an lazere rengini açtırmaya gidemiyorum 🤦 bu mide bulandırıcı mı görünür sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞöyle yazayım o zaman.
Bence bir kadının vajinasının renginden ziyade bakımlı ve temiz olması daha önemli.
Bakımsız bir vajinaya oral yapmaya kalktım ve hiç iyi bir tecrübe değildi.
16 Yorumla- +1 yıl
Sen niye renk konusuna bu kadar takıldın?
Soran+1 yılHoşlanmıyorum görüntüsünden
Soran+1 yılYani insanlar da iğrenir mi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kıllarını aldırıp sürekli temiz tutuyorsan neden iğrensin bir erkek. Öyle düşünme derim.
Şöyle diyeeyim, sen hoşlanmazsın ama adam yemeye doyamaz. O zaman için coşar işte.
Soran+1 yılBilmiyorum 🤦dikkat ediyorum ama temiz görünmüyor gibi hissediyorum renginden dolayı... Kıllı dolaşmam, hassasım zaten enfeksiyon kapıyorum lavabodan bile o yüzden doktor kontrolü, intim jeli herşeyi yapıyorum. Sık iç çamaşırı değiştiririm. Ama rengi can sıkıcı
- +1 yıl
Ohooo kokusu da yoksa sen niye takılıyorsun dostum. İçin rahat olsun cinsellikten yana da problemin yoksa hiç problem olmaz görüntüsü falan. Gerisi senin kadınlıgın ve baştan cıkarcılıgı falan.
Benim tepkim kıla ve kokuya. Kıllı ve koku varsa asıl o zaman çok kötü igrenirim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa knk Allah askina neden bu kadar cok kafaniza bunu takip dert ediyorsunuz sanki bir kusurmus gibi. Insanin ozel bolgesi normal ten rengine gore daha koyu olmasi normal dogal bir sey. Ozel bolgemiz kapali havasiz bir bolge de oldugu icin cok dogal cogu kisiden olan sey bu. Hani bende de var ben ama hic dikkat etmiyom o gozle hic bakmadigim icin sizin gibi oyle gozume de carpmiyor fark etmiyorum bile ama burada bu soruyu o kadsr cok gordugum icin artik bazen bi bakayim ozellikle o gozle diyom anca o zaman “aa evet biraz var gibi” falan oluyom yoksa hic fark ettigim sey degil cunku kafaya takmiyorum sizin ki bunu bir kusur olarak da gormuyom tam tersi cok normal ve dogal bir durum siz neden boyle dusunuyorsunuz onu anlamiyorum bir turlu..
Merak etme cirkin falan da gorunmez, gorunur diyen de ya yalan soyluyor ya da konusmak icin konusur sanki kendisinki bebek gibi puruzsuz, bakma onlara…14 Yorumla
Soran+1 yılKendilerininki bebek poposuymuş gibi garip garip şeyler duyuyorum. Kadınlar bile bu konuda diğerlerini aşağılayan şeyler söylüyor çoğu zaman, insan ne kadar bilse de doğrusunu kendini garip hissediyor... Teşekkür ederim 🙏💐
Cevap sahibi+1 yılDuyarsiiiiin, oyle atip sallamaya gelince cok guzel sallarlar aldiris etme sen onlara.
Kadinlarin arasinda bunlar zaten huy mu genetik mi bilmiyom ama var biliyorum hep bi birbirini kisknmalar ben daha iyisi olayim daha guzel olayim daha seksi cekici falan fistan iste birbirini kiyaslamalar vs bunlar kadinlarda cok gorulen bir sey cokta kotu bir durum bence ne gerek var yani boyle seylere..
Aynen oyle iste agzi olan konusuyor o yuzden kulak verme onlara sen bakimini yaptin mi saglikli mi temiz mi ne bilim kokusu falan yok mu sen bunlara bak. Yok koyulasmis yok surda bir cizik olmus yok bakim yaparken sivilce cikmis falan bunlari boş ver bunlar illa olur. Bende bile oluyor bende bile baksan kim bilir gozune kac sey gelir cunku sen ozellikle o gozle baktigin icin benim icin onemli degilm o yuzden gozume bile carpmiyor, bakis acisi ve dusunce. boş ver artik sende dusunme. Normal diyorum dogal bir durum diyorum laf edecek olan varsa etsin napim yani bide milletin lafina gore mi yasayacam onlar benimkine gore yasasin madem…🤷♂️
Soran+1 yılÇok haklısın 🙏insanlar o kadar basit şeylere yakılıyor ki🤦 üç günde bir iç çamaşırı değiştiren kadın gelip benimki beyaz diye saçma sapan şeylere giriyor. Temizim birçok şeye çok dikkat ediyorum bu bana yeter artık napayım 💐
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle kesinlikle. Allah askina bi 5sn dur ve dusun kendi kendine bu konuyu. Birisi bunlar diye kendimizi bu kadar yipratmamiz modumuzu keyfimizi dusurmemiz vs vs hani ben biliyorum kendimi ve durumumu onlar ne derse desin ustelik ne biliyorlarmis da konusuyorlarmis dimi ve dedigim gibi agzi olan konusuyor bosversene ya onlarin uc bes lafina dusecek depresyonlara falan girecek olsaydim ben ohooo…
Aferin ne guzel iste bak dikkat de ediyormussun her hangi bir sorun da yokmus bi rengi koyu olmasi sorun degil ki bu normal dogal bir durum nasil insan da ergenlige girdikten sonra baslar sivilcelenmeye bunlar insanin dogasinda olan sey o zaman bunlar oldu diye insan kusurlu mu olmus oluyor boyle dusun yani insaniz yahu yeni dogmus bebekler gibi nasil oleseye kadar tertemiz puruzsuz kalalim imkani yok yani..
At artik bu dusuncelerini kafandan olur mu, ve eminim kesin dedigin kadar da yoktur sirf kafana bu kadar cok taktigin icindir, olsa da yine sorun yok yani🥰🙏😇
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu genital bölge ten rengnde olmaz. koyu olur. neyin derdindesiniz. neden kabullenmiyorsunuz. yüzünüzün rengi ile dudağınız aynı renk mi. neden onu dert etmiyorsunuz. dirsekleriniz diz kapaklarınız da koyu renk. kimsenin görmediği yeri dert ediyorsunuz. sizce akıllıca mı bu
29 Yorumla
Soran+1 yılBen dert etmiyorum , bu konuda maalesef erkekler saçma bir ayrım içerisine girmiş durumda. Hayatımdaki insan da tiksinsin istemem o yüzden endişem...
- +1 yıl
cahillik böyle bir şey
birileri uydurmuş ilişki ile kararır falan diye bizim cahil erkekler de inanıyor
genital organ koyu ton olur.
o bölge hem hareketli aynı dirsek gibi diz kapağı gibi hem de erektil bölge kan basıncı ile şişen bölge. dolayısı ile orada deri fazla. deri yoğun olunca koyu ton görünür.
kararma farklıdır
hatalı giyim hatalı trmizlik ve aşırı kilo kararma yapar
Soran+1 yılHep böyleydi nedenini bilmiyorum 🤦 kara gibi değil kahvemsi daha çok. Temizlik nedir bilmeyen erkekler saçma sapan şeylerle akıl bulandırıyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏❤️
Soran+1 yılTeşekkür ederim değerli yorumunuz için, böyle insanların varlığını bilmek iyi geldi❤️🙏iyi ki varsınız
- +1 yıl
teşekkür ederim
partner kriterlerinizi iyi ayarlayın
elbet görsellik önemli ama 2. planda olsun
aklını kullanan, her konuda bilgili (cinsellikten hukuka, coğrafyadan matematiğe...), kadını hem anatomik hem ruhen bilen, kadına öncelik tanıyan bencil olmayan, kadını saçının telinden ayaklarına kadar ilgilenen, sizi çocuk gibi sevip şımartacak bir partner tercihi kriteri belirleyin.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan sağlıklı olması güzellik 🌺 herkesin vajinası açık renk olucak diye bir kural yokki sen sadece bosyere takıntı yapmışsın kendini olduğun gibi sev ve kabul et
88 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim balım🙏❤️ günümüzde bu renk farkını bile dillendirdikleri için insan kendini farklı hissediyor 🤦💞
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 sen boş ver kimin takildigina hiç kimse kusursuz dört dörtlük yaratılmamış sonuçta 5 parmağımiz bile farklı boyutlarda öyle degilmi bırak seni seven böyle sevsin kimse için kendini degistirme ve üzme olur mu
Soran+1 yılElimden geleni yapacağım 🙏💞 gerçekten böyle güzel düşünen insanların varlığı beni çok mutlu ediyor💞iyi ki varsınız
- +1 yıl
🙋❤️🙋🌺❤️🙋🌺❤️
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Soran+1 yılBen teşekkür ederim 💐mutlu pazarlar
- +1 yıl
Canımıniçi ❤️ teşekkür ederim sanada kocaman günaydın 🌺🌿🌺 hayırlı pazarlar
Soran+1 yılGünaydın 🤭💐✨💞 teşekkür ederim 🦋💞
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
61Cevap
Senin sağlığın sihhatin huzurun herseyden önemli, kalbin temiz sagligin sihhatin yerinde olduktan sonra vajinanin poponun göğüslerinin ne durumda olduğunun hiç bir önemi olmaz , ayrica bir erkek tanıdığı ya da tanımadığı bir bayanın fiziki durumu hakkinda yorum yapması haddine düşmez seninle ömür geçirecek kişi sana her şekilde saygı duyacak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok kız merak etme bendede koyu 90 % kadında öyle zaten , dirsek diz kapağı göz kapağı popo deliği felan bir tık koyu olur ten renginden , normal yani
72 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim balım ❤️
Cevap sahibi+1 yılNe demek ❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇamaşır içinde havasız kalıyor falan doğal yani koyulaşması benimkide köyü ama eşim takmıyor hiç böyle şeyleri
101 Yorumla- +1 yıl
Onemli olan şekli ve darligi
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar ciddi temizliyorsan bırak kömür siyahı olsun yine çekici gelir sonuçta temiz olması önemli rahat ol
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet dikkat ediyorum oldukça. Profil resmin çok güzel 😄🦋
Soran+1 yılBen teşekkür ederim ✨
Soran+1 yıl😄💐
- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılMide bulandırıcı olan kısım koku, hafif kararmış olması sorun değil.
18 Yorumla
Soran+1 yılTemiz ve bakımlıyım öyle bir sorunum yok✨
- +1 yıl
Problemin yok o halde, rahat ol.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Ne demek, normalde böyle yorumlarla işim olmaz ama ciddi ciddi kafana taktığın için uğradım artık😅 ❤️
Soran+1 yılBen de böyle sorular sormam ama ne bileyim artık sosyal medyada bile dalgası dönüyor ve beni sinir ediyor bu konu🤦
- +1 yıl
Üzerine düşeceğin bir konu değil, afedersin ama film sektöründe değilsen şekli, rengi kimin umurunda.
Çoğu zaman görmeden ilişkiye giriliyor, kadın çekiniyorsa bile bile göreyim mi denir. Az düşünceli erkek, bunu yapmaz. Şahsen odaklandığım nokta kadının orgazm olması, hepsi bu.
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten ❤️ temiz ve bakımlı olmaya devam edip bu durumu takmamaya çalışacağım 🙏
- +1 yıl
En iyisini yaparsın, kafa yoracağın daha ciddi konular vardır muhakkak. Cinsellik zamanla kendiliğinden çözülür. Mesele ettiğine değmez bir durum. Bir erkek seni vajinan kötü diye boşluyorsa zaten umrunda değilsindir. Bunu hiç unutma değerli olan senin kendi varlığın, ruhun. Cinsel hayatın sonraki kıymetlin, üfürükten konular için sana dert yananla olmayacak bir kıymetli.
hayir mide bulandirici gozukmuyor bunu bu kadar kompleks yapmaniza gerek yok
17 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin hepsi bembeyaz ve pürüzsüz (!) olduğu için saçma bir yargı oluşmaya başladı insanlarda 🤦 böyle olunca da insan kötü hissediyor. Temizlik titizlik önemli diye düşünüyorum ama maalesef için rahat değil
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏 evet temizlik benim için çok önemli, kıl tüy sevmem çamaşır değiştiririm sık sık. İntim jeli, probiyotik kullanıyorum enfeksiyona karşı. Sadece rengi üzüyor beni🤦 teşekkür ederim 🙏❤️
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten ❤️
+1 yılÇok bariz bir karartı yoksa mühim değil dert etme. Ayrıca çözümü varsa da bu gün yapamıyor olman yarın yapamayacağın anlamına gelmez. O yüzden kendine dert edinme
10 YorumlaEvet diyene aldırma bu memleketen %70 i nefes alsın yeter diyor
20 YorumlaÖnemli olan sağlıklı olması güzellik herkesin vajinası açık renk olucak diye bir kural yokki sen sadece bosyere takıntı yapmışsın kendini olduğun gibi sev ve kabul et
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💐
+1 yılKnk temizliğine dikkat ediyorsan sorun yok ister köyü ister açık renk isterse bembeyaz olsun hiç fark etmez yeter ki hijyenik olsun yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYen rengin buğday mı senin? Hafiften kastın nedir? Yüzdelik olarak ifade edebilirmisin?
14 Yorumla
Soran+1 yılAçık buğday, kahve gibi daha çok. Siyah değil
Cevap sahibi+1 yılDüşüncem şöyle ki, ten rengine göre normal belki biraz dahada koyulaşa bilir onuda zamanla görürsün. Bu arada temızlıgıne dılkat etmen çok önemli bır detay mesela ben temız olmayan bakımsız kadın mıdemı bulandırrır. Kendımde hergun duş alıyorum temizleniyorum…
Soran+1 yılTemizlik konusunda bir sorunum yok, başta kendim rahat edemem. 🙏
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle temizlik çok önemlidir hatta kokuda.. ağır kokan kız iticidir
Koyu'lugu önemli değil görüntüsü ve şekli önemi.
20 Yorumla
+1 yılAsla rahatsız olmam bu durumdan. Böyle basit şeyleri dert etmeyin derim hepinize.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayir onemli olan alinacak zevk dis gorunumu veya rengi hic onenli degil her türlü yalanir
10 Yorumla Temiz olmasii guzel bence rengine falan sitres yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe derece koyu ve agda mi jilet mi ne kullanıyorsun su an
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrdamisiniz ten renginizi gormem mumkun mu
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal bir şey o kararması kullandığın kumaş iç çamaşırları adalar vb yapıyor sıkıntı etme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen önceden bana farketmez derdim birisine denk geldim resmen midem bulandı ama kıllı falandır kararmış bittim resmen igrencti bakımlı olsan iyi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDediğimi yanlış anlamadın degilmi yani hafif koyu olabilir önemli olan tüysüz temiz olmasi
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkür ederim ❤️
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Koyu bana daha çekici geliyor nedense ya çünkü iç kısımları pembe oluyor 😋
10 YorumlaMerhaba şahsen ben pembe den koyu vajina çok daha hoşuma gidiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Genelde bu renklerde oluyor ama bazıların da çok güzel duruyor bazıların da tam tersi libido düşüyor resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürekli ilişkiye giren birimisin çokta önemli değil bir şey olmaz ama takıntı yapma öylelerde güzel 👍
00 YorumlaHiç mide bulanmaz sanki çikolatalı dondurma yalarcasına😂🙈😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgözde sen misin
25 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim :)) bu sorunu tek yaşayan kız arkadaşınız değil 😄
Cevap sahibi+1 yılo da balım diyordu ama, tıpkı onun vajinasını anlatmışsın yalnız onunki pis de kokuyordu
Soran+1 yılİntim jeli kullansın, doktora gitsin, sık çamaşır değiştirsin.
Cevap sahibi+1 yıldoğuştan heralde yoksa her kadının pis kokmaz öyle jele falan ihtiyaç duymaz
Soran+1 yılBakım yapılmadığı sürece kokar. Enfeksiyon kapmak başka bişeydir. Sürekli kokmaz ama enfeksiyon ve regl öncesi sonrası akıntılar normal.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli bir detay değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmeyen şişme yelek alsın😉
15 Yorumla
Soran+1 yıl😄❤️
Cevap sahibi+1 yılBii insanın gönlü güzel olsun gönül gözüyle bakarsa kusurlar görünmez
Cevap sahibi+1 yılEğerki sevmiyorsa senin kusurun bitmez
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️ gerçekten
Cevap sahibi+1 yılRica ederim zaten görüştüğün kişi yakın süreç içerisinde böyle sorularla gelirse bi gözden geçir derim seni mi bedenini mi istiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşimde tam olarak durum anlattığınız gibi ama hiçbir şekilde sorun etmiyorum
20 Yorumla
+1 yıliçi lazım bana. dışıyla işim yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİç çamaşırını kaliteli seç
10 Yorumla
+1 yılAşırı koyu değilse takılma ya
10 Yorumla
+1 yılBilem ki şimdi boy6ke ne dim.
11 Yorumla- +1 yıl
ya da kara olsa ne olur ya unut gitsin kız sonuçta hepsi aynı işlem görüyor..
Küsürsüz insan yoktur. 🙈
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sorun edilecek bir durum yok
11 YorumlaBir cok kadinin zaten koyu. Takilma boş ver.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRenklere takılma boş ver
10 Yorumla
+1 yılbir şey olmaz hayatım takma kafanı 😉
10 YorumlaHayır takılmaz erkeklr buna çok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz vajinan öylede güzeldir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin öyle değil mi zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir dert değil bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılGözükür
16 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🤦
- +1 yıl
Erkek arkadaşın yok mu bir şey demiyor mu
Soran+1 yılHayır şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. Size hem ak pak denk geldi sanırım.
- +1 yıl
Vallaha kahverengi diyince insan Kara bir şey anlıyor gizliden çıkar mısın
Soran+1 yılHayır teşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyazlatıcı kullan ,
34 Yorumla
Soran+1 yılİşe yaramıyor:)
Cevap sahibi+1 yılPirinç suyu dene
Soran+1 yılHayatım bir büyü yapmadığım kaldı inan🥲
Cevap sahibi+1 yılİnternette gördüm hahajsjjs büyü mü salla gitsin rahatsız edici degildir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo gayet doğal ve hoş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasil göründüğünw bağlı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılyok be sorun değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok tatlı
10 YorumlaSanmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi
10 Yorumla
+1 yılyok be dert etme
10 Yorumla
+1 yılFark etmez ona takılmıyorum
10 Yorumla
+1 yılEvett
10 Yorumla
+1 yılSeverim öyle bana daha çekici geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin var mı
+1 yılYok be daha hosuma gider benim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yoo o
10 Yorumla
+1 yılsanamam ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ötle daha güzel
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHyr ben severim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma cogu erkek icin delik olsun yeter 😂
+1 yılHer türlü 🥰