Bu konu benim için ciddi merak konusu. Evet vücut kendisini toparlıyor ama komplike olacak o kadar çok etken var ki korkmuyor değilim. Benim için sonraki süreçte görüntüsü ve yapısı önemli neticede gencim ve bi cinsel hayatım var. Sezeryan olsam çok mu sancılı olur çocuğun hakkına girmiş olur muyum? Sonrasında süreç çok zor oluyor diyen fazla insan var. Böyle bir nevi kolaylıl varken çokta kendimi yıpratmak ve kötü anılara sahip olmak istemiyorum. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim 🫠
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence mümkünse normal doğum yap hem çocuk için doğal olan bu hem de ameliyat izin falan kalmaz çünkü sezaryen izi kalıyor ayrıca da doğum için normalde salgılanmayan özel hormonlar sağlanıyor zaten o sayede o bebek çıkabiliyor ve sonrasında vajina eski haline dönüyor diye biliyorum bence 4 5 çocuk doğurma gibi bi kaygın yoksa problem etmemelisin bunu
11 Yorumla- +1 yıl
Tekte de olabilir bu problem o yüzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılnormal doğumdan sonra toparlaması kısa sürer sezeryanda bu kez izler seni rahatsız edecek
13 Yorumla- +1 yıl
Küçücük bir iz oluyor 10 -15 cm kadar
- +1 yıl
birazda göbek olursa o izler rahatsız edici oluyo işte senin için kesin olur ama vajinanın kendini toparlaması çok uzun sürmüyo
- +1 yıl
Altta kalıyo göbekte değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılHis kaybı diyorsan eğer kesik atıldı ise olabiliyor. Eşim bir sıkıntı yaşamadı
12 Yorumla- +1 yıl
Kesik atılmayan kimse yok bu durum sizi etkilemedi mi
Cevap sahibi+1 yılYok etkilemedi. Normal devam ediyoruz. Dokununca hissizlik var bazı yerlerde diyor ama seks esnasında zevk alıyorum diyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazan bollasir lazer ya da diğer yöntemle daraltma olabilir dikişli yerler tamir edilit
04 Yorumla- +1 yıl
Çok sıkıntılo ağrılı bir süreç bu dediğiniz
- +1 yıl
Genelde sıkıntı olmuyor geri toparlanıyor bir kaç ayda ancak çocuk büyük ise oraya hafif rahat doğum amaçlı opera edilirse doğum bitiminde dikiş atılırsa yine sorun olmaz ama bu operasyon yeri unutulur dikilmezse bollaşma olur o tiplere lazerle ya da ameliyatla operasyon yaparak daraltma operasyonu yapılabilir. Ama normal dogumlarda yüzde 2 ya da 3 ünde çok büyük bebeklerin doğumunda sorun oluşabilir. Onunda çoğuna anında müdahale edilerek bu oan yüzde birlere kadar düser
- +1 yıl
İşte o aşamadan sonra dönüşü olmaz hepsi risk
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz sorun yaşamadık. 40 gün dolar dolmaz ilişkiye girmeye devam ettik. Normal dogum
14 Yorumla- +1 yıl
Benim o alanım dar zor olacağını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl50 güne toparlıyor zaten. Eskisi gibi dardı zorlanmadık. Zevk konusunda da sorun yoktu
- +1 yıl
Bakalım
Cevap sahibi+1 yılHamile lik döneminde bol bol yapin sende. rahatlersjn
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok düşünüyodum bunu ama sanırım normal doğum nasip olmayacak kendi rızam dışı sezaryen olmak zorundayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılhic bir sey olmaz rahat ol
10 Yorumla bence sezeryan daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılOlmazki esnektir eski haline gelir
12 Yorumla- +1 yıl
Eşiniz var mı doğum yapan
- +1 yıl
Evet iki aylik
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSezaryen mantıklı
12 Yorumla- +1 yıl
Yani süreç ne olur bilemem ama eziyete gerek yok genetiğimizin eski kadınlar gibi olmadığını düşünüyorum
- +1 yıl
Doğru düşünce
Zaten doktor karar verecek finalde
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hiç bir sıkıntı olmaz
00 YorumlaHayır
20 YorumlaYooo senin olduğumu
04 Yorumla- +1 yıl
Ben doğum yapmadım hiç
- +1 yıl
Yapacağım için
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oluyor
00 Yorumla