Şahsen üzülürdüm ama eşimin elinde olan bir şey olmadığı için onun yanında olurdum eğer heyecandan falansa dert etmezdim ama bu sık olan bir problemse eşimle birlikte bunun tedavisi için uğraşırdık çünkü ortada ikimizinde cinsel hayatı var ve bu çok önemli bir şey evlilik için
Psikolojik sorun olabilir tecrübesi olmayabilir stresli bir süreç geçirmiş olabilir destek alabilir bir doktordan biraz zaman tanımak lazım olabilir kadınlar da ilk evlendikleri zaman ilk gece sendromu yaşıyor yani olabilecek durumlar ve ihtimaller bunlar
İnsanlara bunlara bağlı olarak boşanma sebepleri olabiliyor, karı kocaların birbirlerini aldatma nedenleri olarak kabul görebilecek kadar önemli bir konu, bende bu açıklamalarımın yanında siz olsanız eşiniz böyle bir sıkıntıyı yaşarken eşinizin yanında mı olursunuz diyorum ya da eşinizi böyle bir nedenlerden kaynaklı olarak boşarmısınız, aldatırmısınız diyorum hangi davranış biçiminde olursunuzu soruyorum, soru açık ve basit ne yaparsınız demek istiyorum, problem mi olur, normal karşılayıp tedavi olmasını mı amaçlarsınız. Ben bunun nesini aşıcam ki şimdi.
En İyi Cevaplar