Evet evliyim ve sabah böyle boşaltılarak uyandırılmak hayalim gerçekten ama eşim de yapmıyor öyle. Ama korkmuyor da sertliğiöden hoşuna gidiyor oynuyor biraz benle ve öyle gönderiyor işe
anladım. benim ki korkuyor. cinsel performans meselesi değil. çünkü çok sık yapmıyoruz. benim başkalarıyla yaptığımı düşünüyor. Maşallah benimkide çok belirgin oluyor sabahları. utanıyorum bazen. çocuklar farkedecek diye. Sabah kalkmasını anlamıyorum. eskiden olmazdı pek. hatırlamıyorum.
Sabah ereksiyonu çok normal be beöli ki gün içerisinde seni tetikleyen birielri var etrafında farkında değilsin belki. Gördüğün manAralae etkiler. Çocukkarın farketmesi iite omzaman zorlar gerçekten. Büyük mü çocuklar
Eğitim mi aldın ama bunkadar tuvaleti ayırmak nedir neden ki. O kadar da değil. Seni arada iç çamaşırlarıyla da görmeli alışmalı erkeğin öyle dolaşmasına vebyanında da rahat dolaşmalı
eşin bu halinize şükür etsinn... sende o da şükredin..
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
hocam, detaya girmeyim ama biz çok sık yapmıyoruz. o sebeple eşimde beni aşırı istekli, ona buna zıplayan bir adam gibi düşünsün istemiyorum
Soran
+1 yıl
45
Cevap sahibi
+1 yıl
bu yaşta harikasınız size iki maşallah..
Soran
+1 yıl
Eşim korkuyor. oda ne oldu sana diye. özel bir şey yok zaten.
Cevap sahibi
+1 yıl
korkması neden inan hiç aklım almadı.. adım serdsr bu arada yaş 47
Soran
+1 yıl
başka kadınlara mı yöneliyorsun anlamında düşünüyor. dürüstçe söylemek gerekirse, fırsat çok oluyor ama böyle bir niyetim yok. hatta bu ereksiyon sıklığı korkutuyor.
Cevap sahibi
+1 yıl
sende korkma gurur wersin o zaman eşiniz biraz zahmet edip senlen ilgilensin..
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sabahları aşırı erekte olarak uyanıyorum. Bunun boşalma sıklığıyla alakası var mı, uzun yıllardır da böyle bir şey yaşamadım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşin neden korkuyor tam tersi seni boşaltmadan işe yollaması gerek. Ağzını kullanmıyor mu ya da ellerini
işe gideceğiz ne boşaltmasından bahsediyorsun. evlimisin sen?
Evet evliyim ve sabah böyle boşaltılarak uyandırılmak hayalim gerçekten ama eşim de yapmıyor öyle. Ama korkmuyor da sertliğiöden hoşuna gidiyor oynuyor biraz benle ve öyle gönderiyor işe
anladım. benim ki korkuyor. cinsel performans meselesi değil. çünkü çok sık yapmıyoruz. benim başkalarıyla yaptığımı düşünüyor. Maşallah benimkide çok belirgin oluyor sabahları. utanıyorum bazen. çocuklar farkedecek diye. Sabah kalkmasını anlamıyorum. eskiden olmazdı pek. hatırlamıyorum.
Sabah ereksiyonu çok normal be beöli ki gün içerisinde seni tetikleyen birielri var etrafında farkında değilsin belki. Gördüğün manAralae etkiler. Çocukkarın farketmesi iite omzaman zorlar gerçekten. Büyük mü çocuklar
17 yaşında kız 25 yaşında oğlum var
1.90 boyundayım. Kaslı bir tip işte.
Benimde 17 kız. Evet sorun olabilir cidden. Öyle çıkmamalısın karşılarına. Venumarım odanıza rahatlıkla girmiyorlardır
Çok dikkat ediyoruz. Aramıza mesafe koyuyorum ama ilgimi alakamı sevgimi çekmiyorum. Çok eğitim aldım bu konuda. kızımın tuvaleti bile ayrıdır.
Eğitim mi aldın ama bunkadar tuvaleti ayırmak nedir neden ki. O kadar da değil. Seni arada iç çamaşırlarıyla da görmeli alışmalı erkeğin öyle dolaşmasına vebyanında da rahat dolaşmalı
çüşşşşş. hollandada yaşamıyoruz.
Sadece hollandada mı öyle sanıyorsun
hayata bakış açımız farklı. tartışmak istemiyorum
Peki haklısın zaten tartışmak değil sohbet etmek olur amacım
eşin bu halinize
şükür etsinn...
sende o da şükredin..
hocam, detaya girmeyim ama biz çok sık yapmıyoruz. o sebeple eşimde beni aşırı istekli, ona buna zıplayan bir adam gibi düşünsün istemiyorum
45
bu yaşta harikasınız
size iki maşallah..
Eşim korkuyor. oda ne oldu sana diye. özel bir şey yok zaten.
korkması neden
inan hiç aklım almadı..
adım serdsr bu arada
yaş 47
başka kadınlara mı yöneliyorsun anlamında düşünüyor. dürüstçe söylemek gerekirse, fırsat çok oluyor ama böyle bir niyetim yok. hatta bu ereksiyon sıklığı korkutuyor.
sende korkma
gurur wersin
o zaman eşiniz
biraz zahmet edip
senlen ilgilensin..
bu gece final warmı
selam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!