Cinsel Yaşam Cinsellikte naz yapılması hoşunuza gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 diyelimki sizi bilerek azdırıyo ama yapmak istediğinizde kıvırıyo. Tepkiniz ne olur? Güncellemeler+1 yıl amacı vermemek değil yanlış anlamayın sadece kıvrandığınızı görmek hoşuna gidiyo olsa Cinsellikte naz yapılması hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet gider 0 0 Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yapardım istediği kadar kıvırsın nasıl kaldırıyorsa öyle indirtirim 2 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sonunda verecekse sıkıntı yok, işin cilvesi onlar, ama öyle bırakırsa kan çıkabilir haberin olsun... :D 0 4 Yorumla Savvron +1 yıl Biz de yapıyoruz sonuçta, acele etmiyoruz, içeri gir diye yalvartmadan ağzında gezdiriyoruz falan ;p Yorumla Savvron +1 yıl İnan kıvranan ben olmam, sen olursun ;) Yorumla Soran +1 yıl fazla güveniyosun kendine Yorumla Savvron +1 yıl Tecrübe diyelim 😉 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Tüm ön sevişme boyunca istediği kadar naz, ağırdan alma ve talepte bulunma yapabilir ama seks başladıktan sonra hiç istemem. 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bi yere kadar sabreder sonrada kucaklar yatağa atardım 3 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzel olabilirdi de sıkıntı bence ya yine de aşırısı 0 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Özellikle yapıyorsa o ayrı tabi 😋 Yorumla
Ralyano Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Güzel olur daha sonra da ben onu kıvrandırırım intikam için 2 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. hayır hiç hoşua gitmez. çocuk oyunumu bu dalga geçer gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonunda sexe dönecekse iyidir. Öteki türlü bir anlamı yok 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman iyidir ya iki tarafında sekste daha çok keyif almasını sağlar Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bebek gibi sevmeyi seviyorum başlarken şımarması yükseltiyor beni cilve olarak bu sayılıyorsa tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapmayı severim 5 5 Yorumla gokhan003 +1 yıl Karşılıklı olması lazım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @gokhan003 erkeğe naz yapmak yakışmaz Yorumla gokhan003 +1 yıl Az biraz sanki olmalı, siz kadar degil tabiki 🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @gokhan003 cıks sevmem Yorumla gokhan003 +1 yıl Boşalırken ben yaparım valla tutamam kendimi🍌🔥 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet gider tabi yaşasaydım 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Fazla uzatılmaması şartıyla olabilir. 0 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Fazla naz iyi değil hoşuma gitmez 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. sonu fena olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl istediği de o Yorumla devilish_humanity +1 yıl benden ıstedıgını alır catır catır Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Hayır gitmez aksine sogurum 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nefret ederim 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hoş değil 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Yanlız_Bir-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Direk dudaklarinin Arasında yerimi alirim 0 1 Yorumla Yanlız_Bir-Adam +1 yıl Direk içine sokarim Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. gştmez 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Giderdi herhalde. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet gider
Yapardım istediği kadar kıvırsın nasıl kaldırıyorsa öyle indirtirim
Sonunda verecekse sıkıntı yok, işin cilvesi onlar, ama öyle bırakırsa kan çıkabilir haberin olsun... :D
Biz de yapıyoruz sonuçta, acele etmiyoruz, içeri gir diye yalvartmadan ağzında gezdiriyoruz falan ;p
İnan kıvranan ben olmam, sen olursun ;)
fazla güveniyosun kendine
Tecrübe diyelim 😉
Tüm ön sevişme boyunca istediği kadar naz, ağırdan alma ve talepte bulunma yapabilir ama seks başladıktan sonra hiç istemem.
bi yere kadar sabreder sonrada kucaklar yatağa atardım
Güzel olabilirdi de sıkıntı bence ya yine de aşırısı
Özellikle yapıyorsa o ayrı tabi 😋
Güzel olur daha sonra da ben onu kıvrandırırım intikam için
hayır hiç hoşua gitmez. çocuk oyunumu bu dalga geçer gibi
Sonunda sexe dönecekse iyidir. Öteki türlü bir anlamı yok
O zaman iyidir ya iki tarafında sekste daha çok keyif almasını sağlar
Bebek gibi sevmeyi seviyorum başlarken şımarması yükseltiyor beni cilve olarak bu sayılıyorsa tabi
Yapmayı severim
Karşılıklı olması lazım ki
@gokhan003 erkeğe naz yapmak yakışmaz
Az biraz sanki olmalı, siz kadar degil tabiki 🔥
@gokhan003 cıks sevmem
Boşalırken ben yaparım valla tutamam kendimi🍌🔥
Evet gider tabi yaşasaydım
Fazla uzatılmaması şartıyla olabilir.
Sinir küpü olur insan
Hiçbir şey hoşuma gitmiyor.
tokadı yer uğraşamam öyle insanla
Fazla naz iyi değil hoşuma gitmez