Cinsel Yaşam OK mu, Durex mi daha çabuk yırtılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Dur (s) ex (S) Ok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç OK mu, Durex mi daha çabuk yırtılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DickDurx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl bu degisir urune gore hisset serisi falan baya yirtiliyor ama en cok yirtilma sorununu genel olarak ok ta yasadim durex intense baya iyi birde jelini alirsan mukemmel 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Düzgün kullanmayı biliyorsan ikisi de yırtılmaz. Kalite olarak biri diğerinden çok üstün falan değil. 1 1 Yorumla Ayayay2 +1 yıl yırtılır Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Vajinanın yeterince ıslanmasını sağlarsan hiç birisi yırtılmaz. Eğer yırdan adam varsa seks bilmiyor demektir. ;) 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Yırtılsın mı istiyorsun 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben kondom kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İkisi de kaliteli ama durex çok daha kaliteli 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gaz maskesi ile çiçek koklamam 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Durex diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bu degisir urune gore hisset serisi falan baya yirtiliyor ama en cok yirtilma sorununu genel olarak ok ta yasadim durex intense baya iyi birde jelini alirsan mukemmel
Düzgün kullanmayı biliyorsan ikisi de yırtılmaz. Kalite olarak biri diğerinden çok üstün falan değil.
yırtılır
Vajinanın yeterince ıslanmasını sağlarsan hiç birisi yırtılmaz. Eğer yırdan adam varsa seks bilmiyor demektir. ;)
Yırtılsın mı istiyorsun
ben kondom kullanmıyorum.
İkisi de kaliteli ama durex çok daha kaliteli
Gaz maskesi ile çiçek koklamam
Durex diyorum
Penise bağlı canım