Kız arkadaşımla ilk 1 buçuk ay önce ilişkiye girdiğimizde ön se*işmesi bol ve çok relax bir şekilde hiç kasılmadan veya stres yapmadan güzel bir ilişki yaşamıştık rahattık yani ama sonrasında mide ağrısının başladığını söylemişti belki pozisyondandır veya kendimde olmadan fazla zorlamışımdır diye düşünmüştüm fakat iki gün önce tekrar ilişkiye girdiğimizde yine aynı şekilde uzun bir ön se*işmenin ardından rahat bi ilişki yaşadıktan sonra yarım saat kadar tekrar mide ağrısı başladı ve ilk ilişkiye girdikten sonra her gün neredeyse aynı şiddette olmamasına rağmen ağrıları oluyor. Neden olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOrgazma ulaşmak rahim kasılmalarına neden olur ve bu da seks sonrası karın/mide ağrısına yol açabilir. Bunun bir diğer nedeni ise yumurtlama döneminde olmak. yumurtanın salınmasından kaynaklanabilecek sıvı varsa ağrıya neden olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEn son Kasım ayının başlarında bir adet dönemi geçirmişti kendisi düzenli bir adet dönemi geçirdiğini söylüyor yani nerden baksak 1 hafta 10 gün sonra tekrar bir adet dönemine girecek bundan dolayı olabilir diyorsunuz yani? İlişki sırasında ne kadar rahat olsakta kasılmaları çok fazla oluyordu.
- +1 yıl
bunun rhat olmamakla alakası yok. vücut ile ilgili. dönemsel olarabilir yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabınız için sağlıklı günler dilerim 🙏🏼
- +1 yıl
rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılPsikolojik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde olmuştu sevgilim eliyle malum yere elini koymuştu ısıtmıştı geçmişti hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik stres yaşıyor olabilir elinde olmadan
15 Yorumla
Soran+1 yılOnuda düşünmedim değil çünkü pozisyondan dolayı olmasını beklerken 2. İlişkimizde pozisyon değişikliği olmasına rağmen yine aynı şekilde bir ağrı yaşadı.
Cevap sahibi+1 yılEvet
seninle alakası olduğunu düşünmüyorum
Sana tek tavsiyem onun senin istemesini ve onun seni yonlendirmesine izin ver
Yani sende değil onda hakimiyet olsun
Soran+1 yılMantıklı aslında. Çünkü genel olarak %75 hakimiyet bende oluyor. Ama psikolojik stres veya çok yoğun bir duygu içerisine girdiğinin çok bariz farkına varıyorum ki bunu oka defalarca da söylememe rağmen ben bile kendimde o stresi o duygu yoğunluğunu atamıyorum 😂 söylemekle olmuyormuş demekki. Ne kadar baskında olsam bu konuda kendimi tutup onun beni yönlendirmesini sağlamam lazım o zaman.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle :)
Bak sende farkına varmışsın
Bırak o sana gelsin o seni yonlendirsin ve birazdan fazla seni özlemesine musade et :)
Soran+1 yılMükkemmel. Teşekkür ederim cevabınız için. Sağlıklı günler dilerim efendim 😌🙏🏼
- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa duyuyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım