Güncellemeler
+1 yıl
Bi de benim libidom çok yüksek:(
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar fiziğim güzel kivrimli da belim var. Obez olaydım foto atma cesaretinde bulunup seksi olduğumu düşünmezdim di mi a*?
Sevgilim hiç cinsellik konusuna girmiyor. Benim de canım istiyor bazen, ona yazmak aramak çağırmak istiyorum ama olmuyor işte. Güzel fotoğraflar atıyorum umursamiyor bile. Niye böyle? Arzulamiyor mu beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Seni arzulamıyor seven erkek fotoğraf ister bu da onu istedğini arzuladığını gösterir demek ki onda bu durum sıfıe
Kesip atsın öyle şey mi olur be ben foto atacağım deyince içim pır pır ediyor
Demekki cinsellikle akalasi yokk ve ilerxe sorun yasarsinn tam anlamiyla hayatin parcasi bu
Haha erkek olduğuna Eminmisin erkek den hayatta beklenen bir durum olmadığını biliyorsun sanırım değil mi😄
Gerçekten ayıptır söylemesi ben bu yasima kadar erkeklerin akillarinin bi kosesinde cinsellik olduğunu hep düşünüyordum. Bu çocuk niye böyle!!!
Erkeğin en mutlu olduğu şey cinsellikdir ki zaten bu değişmez gerçek değişmez zaten de ama bu çocuğun iç dünyasında sekse yer yoksa eğer ne yaparsan yap boş zorla cinseliği sevdirmezsin zaten cinselik düşünseydi sana Saniye geçirmez geç kalmazdı sana
onun cinsel bölgesine dokun ama ona farkettirmeden yanlışlıkla oluyomus gibi dirseginle felan
seksi çekici biri değilsin denekki
Dert etme kuzum o arzulamazsa ben arzularım ağzının tadını bilmiyor o
Seni istemiyordur dene gene istemezse sıktır et * erkek mutlu olamaz
Konuyu açsa bir dert açmasa bir dert
Sevgilinin libidosu düşüktür
beğenmiyor belkide seni yanlış insanla yürüyorsun
Sende ne istekli çıktın
Of öyleyim kardeşim Allah Allah suç mu, canimiz istediğinde azmayalim soralim sana
bak yalan soylemicem öyle. Zaten msst cekmesini bilmiyoeum canım gibi boşalamiyprumda bi insan hep mi zirve hisseder allah kahretmesin
Nasıl mastürbasyon yapmayı bilmiyorsun.
bak şimdi şöyle aslında biliyorum iste nasil zevk alinir nasil yapilir falan sorunum su ki diyelim klitoristten yapıyorum evet zevke geliyorum kasiliyorum falan hatta titriyo kasıklarım ama sadece 10 saniye falan keyif alabiliyorum islatamiyorum orami. Cok mu acele ediyorum
Herşeyi istiyorlar sjhshshs
Belki olumsuz tepki vermenden çekiniyor
gay mı acaba
garip
Ona sor
Öyle erkek mi olur 😅
OF CİDDEN var ama yav if
Gay mı acaba
Anlattığına göre azmamak mümkün değil
ya gerçekten onu seviyorum ama o da beni azdirsin sekstinge bile kabulüm yeter ki konuyu acsin
Ciddi mi düşünüyor seninle?
Bişey yaşadınız mı
Sende fb edin
Bedenin nasıl göğsün kaç beden mesela