arkadaslar genelde erkekler seks yaptıgı kadınları sevmez ben de bu adamla baya kucukken seks yapmıstım 18 yasında falandım cocuk benımle seks yapmasına ragmen cocugun benı sevdıgını hıssettım cunku herhalde onunla yaptıgım o seksı kotu bır nıyetle degıl yasımın kucuklugunun verdıgı cahıllıkle yaptıgımı bıldıgı ıcın
bız 18 yasında falanken gorustuk sonra cok sıkıntılar atlattık mesafeler gırdı araya o yuzden ayrılmak zorunda kaldık ama ben onu hala sevıyorum hatta bu aralar ozellıkle onunla yasadıgımız cınsel ılıskıyı bıle cok ozledım kendısı cok becerıklıydı
aradan bırkac yıl gectı ama onu hala cok sevıyorum belkı bır gun barısırız dıye beklıyorum herhalde ona cok baglanmamın sebebı cınsellık yasamamızdı onu canımın bır parcası gıbı hıssedıyorum
neyse bırkac ay once konustum cesaretımı toplayıp aradım yıllar sonra sadece nasılsın demek ıstedm ve onun sesının nasıl oldugunu unutmustum sesını gerı duymak ıcın aradım nısanlanmıs o zaman onunla konusurken aglamaya basladım o da bana uzme kendını herkes sevdıgıyle evleneek dıye bır sey yok dedı ve o zaman ılk defa onu hala cok sevdıgımı ogrendı ve su anda nısanlısından ayrılmıs
benım bu saatten sonra yapabılecegım bır sey var mı acaba arkadaslar hayatım boyunca mutsuz yasayacagıma acaba guruuma basıp onu tekrar arayıp konussam mı napayım ya gercejten c aresızım ve cok sevıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer